evelina83, o plaukučiai mažiuko
QUOTE(dolly` @ 2009 06 11, 16:40)
nu ne viska cia man irase
taip-jungiames prie planuotoju isradinguju
ruosiame sunelio krikstynas 8 rugpjucio Lietuvoje-baznycia uzsakyta,krikstateviai isrinkti, restoranas sventiniams pietums rastas pries pora dienu,beliko smulkmenas suderinti, rubelius siuvejele siuva... kas dar na reiktu ko nors prie stalo, kad pietus smagesni butu. gal kokiu ideju ikvepsite
taip-jungiames prie planuotoju isradinguju
ruosiame sunelio krikstynas 8 rugpjucio Lietuvoje-baznycia uzsakyta,krikstateviai isrinkti, restoranas sventiniams pietums rastas pries pora dienu,beliko smulkmenas suderinti, rubelius siuvejele siuva... kas dar na reiktu ko nors prie stalo, kad pietus smagesni butu. gal kokiu ideju ikvepsite
Ir mes tą pačią dieną krikštynas planuojam.
Papildyta:
Beje, gal kas turite ir galėtumėt pasidalinti trafaretais šampano etiketėms? Iš kur juos gaunate? Turbūt ieškoti nemoku, bet niekur nerandu... Būčiau labai dėkinga...
paprasciausiai etikeciu buna temoje viskas photoshopui,
arba galima cia uzsisakyti: http://public.fotki....viskassventems/
arba galima cia uzsisakyti: http://public.fotki....viskassventems/
QUOTE(enenes @ 2009 06 14, 16:04)
Broliui/sesei įsakymų ir aš niekur neužmačiau. Bet galima sugalvoti pačioms.Kaip pvz prisiimsi kaltę už mano padarytas išdaigas; Kai eisiu į mokyklą, padėsi ruošti manų darbus, o dar geriau būtų jei paruoštum juos be mano pagalbos;Tvarkysies ne tik savo bet ir mano kambarį; ir ar kažką panašaus
Labai ačiū . Tikrai tinkami įsakymai. Dar truputį pasuksiu galvelę, ir sesė turės ką prisiekinėti.
Evelina83 labai gražiai sūnelis atrodė, o ir nuotaika
Papildyta:
Gera mintis dėl sesių/brolių
o aš dabar susimąsčiau kaip čia bus mūsų krikštatėvių sūneliui per dukrytės krikštynas bus beveik 1 metukai per ceremoniją gal pabus pas močiutę ant rankų reiks pasikalbėt niekam nebuvo taip?
Papildyta:
QUOTE(Onelė @ 2009 06 14, 22:31)
Labai ačiū . Tikrai tinkami įsakymai. Dar truputį pasuksiu galvelę, ir sesė turės ką prisiekinėti.
Gera mintis dėl sesių/brolių
o aš dabar susimąsčiau kaip čia bus mūsų krikštatėvių sūneliui per dukrytės krikštynas bus beveik 1 metukai per ceremoniją gal pabus pas močiutę ant rankų reiks pasikalbėt niekam nebuvo taip?
QUOTE(linuse @ 2009 06 14, 23:49)
Mūsų krikštatėvių sūneliui per sūnelio krikštynas bus 5.5 mėn., irgi reikės kažkam pasirūpinti juo per ceremoniją, bet manau problemų nebus
Vakar buvom pas kunigą, atspausdino 8 lapus teksto, kas ką kada turės sakyti, ką atsakyti. Viskas ir bažnyčioje šablonizuota jau
QUOTE(estetė @ 2009 06 15, 06:43)
Mūsų krikštatėvių sūneliui per sūnelio krikštynas bus 5.5 mėn., irgi reikės kažkam pasirūpinti juo per ceremoniją, bet manau problemų nebus
Vakar buvom pas kunigą, atspausdino 8 lapus teksto, kas ką kada turės sakyti, ką atsakyti. Viskas ir bažnyčioje šablonizuota jau
kokie dar lapai cia turbut nuo kunigo priklauso-pas ta kur mes krikstysim nera jokiu lapu, jei ka reikai pasakyti, jis pasako kada kas kaip
QUOTE(estetė @ 2009 06 15, 09:43)
Ir iš kur jis to teksto šitiek paėmė? Mes tai tik vieną lapą gavome. Nebent pas jus visa mišių eiga aprašyta. Bet ir tai...
Papildyta:
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 06 15, 12:05)
Sveikutės,
mes jau po krikštynų. Vėliau papasakosiu plačiau. Noriu perspėti, kad kažkur čia pagirtas ALKAVOS vaisinis tortas yra... labai neskanus Per saldus, iš vaisių - keletas riekelių konservuotų persikų viename sluoksnyje, šlykščiai saldus rausvas sluoksnis tarp biskvitų. Va taip....
mes jau po krikštynų. Vėliau papasakosiu plačiau. Noriu perspėti, kad kažkur čia pagirtas ALKAVOS vaisinis tortas yra... labai neskanus Per saldus, iš vaisių - keletas riekelių konservuotų persikų viename sluoksnyje, šlykščiai saldus rausvas sluoksnis tarp biskvitų. Va taip....
Nekantriai laukiame įspūdžių aprašymo.
O dėl torto... gaila, kad taip nepasisekė. Man jau šį šeštadienį reiks užsakinėti, bet irgi jaudinuosi, kad tik skanus būtų. Kai užklausiau apie "Bijolos" tortus, tik dvi mamytės atsiliepė: viena siūlė "avietėlę", kita - gerai nepamenu, kažkas panašaus į "late". Taip ir nežinau, kokį torto vidų reiks užsisakinėti.
QUOTE(Jgrushka @ 2009 06 12, 20:31)
as maciau fabijoniskese, aule parduotuvei
o čia kokioje gatvėje irkokiama skyriuje randasi?
QUOTE(Onelė @ 2009 06 15, 14:25)
Ir iš kur jis to teksto šitiek paėmė? Mes tai tik vieną lapą gavome. Nebent pas jus visa mišių eiga aprašyta. Bet ir tai...
Papildyta:
O dėl torto... gaila, kad taip nepasisekė. Man jau šį šeštadienį reiks užsakinėti, bet irgi jaudinuosi, kad tik skanus būtų. Kai užklausiau apie "Bijolos" tortus, tik dvi mamytės atsiliepė: viena siūlė "avietėlę", kita - gerai nepamenu, kažkas panašaus į "late". Taip ir nežinau, kokį torto vidų reiks užsisakinėti.
Papildyta:
Na as jau uzsakiau torta 2 aukstu bijoloje, tai pirmas aukstas bus napaleono lapeliai pertepti karamele, o antras vysninis, sake kad labai skanus abu, ziuresim kaip ten istikruju... parasysiu po savaitgalio, nes jau sestadieni krikstynos
QUOTE(renatakuz1 @ 2009 06 15, 15:10)
Na as jau uzsakiau torta 2 aukstu bijoloje, tai pirmas aukstas bus napaleono lapeliai pertepti karamele, o antras vysninis, sake kad labai skanus abu, ziuresim kaip ten istikruju... parasysiu po savaitgalio, nes jau sestadieni krikstynos
kaip skaniai skamba
Smagios šventės, geros nuotaikos ir saulėtos dienos
Mūsų tortą krikšto mamytė užsakinės nedrįstu kištis taigi bus siurprizas
Papildyta:
QUOTE(estetė @ 2009 06 15, 09:43)
ir aš manau, kad bus tik galvoju, kad nepaliktų kitiems seneliams jo, nes gi norėsim ir su bratka nusifotkinti
oho !!! ir jums liepė išmokti?
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 06 15, 12:05)
Laukiam laukiam tikiuos tortas nesugadino visos šventės