jau kokios grazios visu krikstynos
svarbu stengtis ir noreti, akd jos tokios butu, o ar dideles, ar mazos, jokios skirtumo
todel ir stengiames, juk cia nesedetumem visos, jei nebutu svarbu, ar ne
jungiames ir mes prie isradinguju organizatoriu
ruosiame krikstynas 8 rugpjucio Lietuvoje...krikstateviai isrinkti, baznycia uzsakyta,restoranas sventiniams pietums pries pora dienu rastas, rubeliai uzsakyti, smulkmenas aptarinejam... kas dar cia
na norisi kokiu zaidimu ar siaip smagumu sveciams , kad pietus linksmesni, sventiskesni butu
gal ka patarsite?
as sikart busiu krikstamote, galvojom apie fotosesijos dovanojima krikstasuniui, bet jau baigiu persigalvoti. krikstadukrei dovanojom pernai auksine grandinele su kryziuku, idejom i sidabrine dezute, isgraviravom varduka ir data. per savo gimtdieni mazyle jau buvo pasipuosus ja
o krikstasuniui dabar galvoju gal sidabrini sauksteli
bet nenoriu suvenyrinio, kad sekcijoje guletu. noriu, kad paauges, kai nebenaudos plastikiniu sauksteliu, juo ir valgytu
smagu butu, kad priliptu, toks per gyvenima savas saukstelis einantis kartu (juk dauguma turim savo numyletus ir pamegtus irankius, bent jau mano vaikai turi
) kaip manot?
mes ne krikstateviai buvom, bet vyro brolio mergytei krikstynu proga padovanojom foto sesija, tai labai jau jie dziaugesi
del sauktu tai visikai su jumis sutinku, man tie sidabrinai siuvenyrianiai tai
bet vat mano diedukas savo krikstynu proga gavo dideli valgomaji sauksta, visa is sidabro, tai kai jisi jau paaugo, visa gyvenima su juo ir tevalge sriuba, kai jis mire 82 metu saukstas buvo gerokai padiles