Sveikos,
na kadangi jau viskas baigta, ir jau šiek tiek pailsėta. Galima pradėti kalbėti.
Pas mus viskas prasidėjo anksčiau, pati buvau gyva nuo 5 ryto. Na bet viskas nuo pradžių.
Pireš 10 val. visi renkamės pas mus namie, atvyksta krikštatėviai. Dėl laiko stokos, nes šiek tiek vėlavo, Gustas buvau jau nupraustas ir aprengtas. Su tėveliu mes įdėjome pinigėlį Gustukui į batuką. Iškėlėm per balkoną ir išvažiavom tiesiausiu keliu į bažnyčią.
10.20 mes jau bažnyčioje, mus nuo namų atlydėjo fotografas, pradėjom "pozuoti".
10.30 prasidėjo ceremonija, be mūsų buvo dar du vaikiukai.
11.00 ceremonija pasibaigė, pasiėmėme zakristijoje krikšto liudijimą ir kiek žinau krikštatėvis paaukojo 50 lt.
11.15 pakilome ant Prisikėlimo bažnyčios terasos. Turėjome helinių balionų, tai sugalvodavome norą, pasakydavom jį garsiai ir duodavome Gustui tą balioną paleisti. Jis tada buvo pats laimingiausias
11.30 važiavome visi namo. Ten prasidėjo vaišės. Paskui mes su vyru viską šiek tiek sustabdėme, įteikėme dovanėles Gustukui (siuvinėtus metrikus, estetės padarytą taupyklę ir dėžutę), seneliams, svečiams ir krikštatėviams. Persiuntėme krikštynų albumą, kurio priekyje buvo sočiai vietos palinkėjimams, visi surašė ir atidavė man.
Tada žaidėme pasižadėjimų žaidimą, pažadus užtvirtindami parašais ir šaukšteliu Gustuko košelės.
Taigi nuotraukas turime iš ceremonijos, o iš namų filmuota medžiaga. Tai parodysiu ką turim.
Beje mažojo kostiumėlį mezgiau pati
Tai vat tokios buvo mūsų krikštynos. Sąmata nei daug nei mažai - 700 lt.
Sėkmės kitoms organizuojant savo šventes. Prisiminkite, kad graži šventė nereiškia didelio biudžeto tik reikia daug išmonės ir fantazijos