o man vis dar nekyla nauju minciu, kaip kitaip suorganizuot svente viskas, aks cia aprasyta buvo panaudota ir padaryta musu Krikstynose, o dabar reikia suruost musu dvyniu Kriksto tevu dukrytei sveente ... kas turit kokiu paslpetu, forumeneissakytu minciu?
QUOTE(dani @ 2009 06 05, 09:41)
o jus puoset zvake kuo nors? nes as irgi tokia pirkau mugeje, tik susukta is korio ir dabar galvoju, ar puosti ar ne
mes puosem sijoneliu is linines medziagytes, surista juostele. paieskosiu kita diena foto ir butinai idesiu parodyt... sian jau biski pavargus esu.
QUOTE(Egle.vb @ 2009 06 05, 13:05)
Tai mes irgi tik tokiam laikui, labai tikiuosi kad oras bus geras, tai planuojam po baznycios dar gamtoj pasifotografuot, o baliui uzteks ir savo fotografu.
Gal kas esat susidure su RKstudija? labai reikia atsiliepimu...
http://www.rkstudija...krikstynos.html
Gal kas esat susidure su RKstudija? labai reikia atsiliepimu...
http://www.rkstudija...krikstynos.html
galiu rekomenduoti musu fotografe supermama sviecia, arba va cia: fotografes internetine svetaine cia rasite ir musu dvynuku krikstynu foto
QUOTE(estetė @ 2009 06 05, 18:37)
Kauno Mažoji Galerija M. Daukšos g. 20, pati pirkau. Tiesa, vieneto kaina 0.80Lt
O aš pagaliau nusipirkau lininę suknelę krikštynoms
O aš pagaliau nusipirkau lininę suknelę krikštynoms
nu is tikruju...pagaliau tai dabar laukiam fotoreportazo kiek mokejai? ar bent jau kaip atrodo nupasakok. man juk reikia vel naujo apdaro busimoms krikstynoms. Kriksto dukrytei uzsakysime linine suknyte pas ta pacia siuveja
Papildyta:
QUOTE(Vaidux @ 2009 06 05, 19:46)
Esam jau po krikstynu. Planavau placiai aprasyti kaip cia mums pasiseke ir ikelti nuotrauku, bet gi neturiu dar 100 zinuciu ir...
Nebent gal EMMY, noretu pagelbeti ir skirti savo brangaus laiko , tai tada butu galima greiciau parodyti musu svente.
Arba paliekam savo planus ateiciai del nuotraukeliu.
Nebent gal EMMY, noretu pagelbeti ir skirti savo brangaus laiko , tai tada butu galima greiciau parodyti musu svente.
Arba paliekam savo planus ateiciai del nuotraukeliu.
atsiusk man viska su aprasymais i emaila ligita_bu@yahoo.de as tau ikelsiu viska i SM