[quote=ailad,2009 06 03, 17:45]
Sveikos planuotojos,
ilgai skaiciau visas temeles susijusias su krikstynomis,ruosiausi, planavau. Si savaitgali ivyko ilgai laukta svente. Manau viskas pasiseke puikiai
, visi liko suzaveti. Aciu visoms uz nuostabias mintis, patarimus, nuorodas...
Svente ivyko sekmadieni, buvo puikus oras. Krikstyjom abu savo vaikus.
Visi susirinkom prie baznycios, isegiau visiems kaspinelius (darytus pacios).
po ceremonijos, visus vaisinom skanestais, tokiais kaip parduoda prie baznyciu per sventes (ju buvom uzsake is anksto), vaikam padalinom balionus ant koteliu su uzrasu "mano krikstynos". rasem palinkejimus ir leidom helio balionais i dangu. taip pat tuo metu vyko ir fotosesija. Fotografas Rokas is rk studijos.
Tada visi kolona vaziavom i sventes vieta. Ten scenarijus buvo panasus kaip pas daugeli,apdovanojimai krikstateviu, seneliu. spaudem kriksto tevus, kad dantys nebartsketu (torta uzsakinejau "mazojoje ragaineje" dvieju aukstu, skirtingu spalvu, pirmas ruzavas,antras zydras,su tapukais ruzavais ir zydrais ,ir vaiku vardais (tortas labai patiko)
Kiek mokejote tortui,ketinu tenai uzsakineti
Papildyta:
QUOTE(ailad @ 2009 06 03, 17:45)
Sveikos planuotojos,
ilgai skaiciau visas temeles susijusias su krikstynomis,ruosiausi, planavau. Si savaitgali ivyko ilgai laukta svente. Manau viskas pasiseke puikiai
, visi liko suzaveti. Aciu visoms uz nuostabias mintis, patarimus, nuorodas...
Svente ivyko sekmadieni, buvo puikus oras. Krikstyjom abu savo vaikus.
Visi susirinkom prie baznycios, isegiau visiems kaspinelius (darytus pacios).
po ceremonijos, visus vaisinom skanestais, tokiais kaip parduoda prie baznyciu per sventes (ju buvom uzsake is anksto), vaikam padalinom balionus ant koteliu su uzrasu "mano krikstynos". rasem palinkejimus ir leidom helio balionais i dangu. taip pat tuo metu vyko ir fotosesija. Fotografas Rokas is rk studijos.
Tada visi kolona vaziavom i sventes vieta. Ten scenarijus buvo panasus kaip pas daugeli,apdovanojimai krikstateviu, seneliu. spaudem kriksto tevus, kad dantys nebartsketu (torta uzsakinejau "mazojoje ragaineje" dvieju aukstu, skirtingu spalvu, pirmas ruzavas,antras zydras,su tapukais ruzavais ir zydrais ,ir vaiku vardais (tortas labai patiko), spejom profesija,skaitem pasizadejimus ir uztvirtinom vaiku kosele. Kriksto tevai laike egzamina surengta "gandru asociacijos" (deliojo vaiko vardus is daiktu, dejosi pampersus ir gere is buteliuko ir t.t), gavo sertifikatus mano gamintus.
Buvom uzsake parodomaji sakocio kepima. visi kartu issikepem sakoti ir skaniai suvalgem
po to isdalinau visiems lauktuves. Buvau paruosusi saldainius, kalendoriukus, visiems vaikams raktu pakabukus su ju nuotraukomis. Dar visiems sveciams padovanojau tokius dalyviu diplomukus, kuriuose buvo visi sveciai (juos pafotosopinau
)
tai tokia buvo musu svente, sunku viska trumpai papasakoti
Sekmes visoms dar planuojancioms!
Kiek mokejote tortui.Ketinu tenai uzsakineti