Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

Skaičiau skaičiau ir padaraiu išvadas sau, kad dar du vaikučius pametinukus (jei pavyks ) turėsiu po kokių ... Ai vėl susipainiojau tongue.gif Norėjau rašyti po 5 metų, bet pamąsčiau, kad gal dėl laiko tai ... nutylėsiu biggrin.gif
Beje, labiausiai pasaulyje už viską dabar norėčiau dvynukų wub.gif kai išsipildė mano gyvenimo svajonė - turėti tris vaikus, atsirado nauja svajonė, kad ketvirtas ir penktas vaikučiai būtų dvynukai biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai taip pat planuoju turėti ketvirtą 2.gif turiu tris vyrukus ir labai nooooriu flirt.gif jeigu jau turėčiau flirt.gif tai gal jau ir nenorėčiau bet kai vyrų visas pulkas tai tikrai dar bandysiu sužaisti tą loteriją smileysex.gif ir daktarė pasakė kai gimė trečias berniukas kad dar mes su tavimi susitiksime blink.gif paklausiau o kodėl turėčiau blush2.gif ji pasakė po poros metų lauksim su dukryte doh.gif tai kad sakau nerandam niekaip flirt.gif dar jauni ir rasit atsakė lotuliukas.gif tai dabar pagalvoju visiškai ji teisi thumbup.gif planuoju ir tikrai planuoju praverti gimdyklos duris ir tikiuosi su flirt.gif na po kokių metelių drinks_cheers.gif o jei būtų dvynukės flirt.gif flirt.gif tai būčiau išvis clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 15 kovo 2007 - 11:14
QUOTE(Lina444 @ 2007 03 15, 12:11)
Aš tai taip pat planuoju turėti ketvirtą  2.gif turiu tris vyrukus ir labai nooooriu  flirt.gif jeigu jau turėčiau  flirt.gif tai gal jau ir nenorėčiau bet kai vyrų visas pulkas tai tikrai dar bandysiu sužaisti tą loteriją  smileysex.gif  ir daktarė pasakė kai gimė trečias berniukas kad dar mes su tavimi susitiksime  blink.gif paklausiau o kodėl turėčiau  blush2.gif  ji pasakė po poros metų lauksim su dukryte  doh.gif  tai kad sakau nerandam niekaip  flirt.gif  dar jauni ir rasit atsakė  lotuliukas.gif  tai dabar pagalvoju visiškai ji teisi  thumbup.gif  planuoju ir tikrai planuoju praverti gimdyklos duris ir tikiuosi su  flirt.gif na po kokių metelių  drinks_cheers.gif o jei būtų dvynukės  flirt.gif  flirt.gif tai būčiau išvis  clap.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lengvute @ 2005 09 08, 14:54)
kartais vis pamąstau  4u.gif

schmoll.gif
Atsakyti
Žaviuosi ir stebiuosi moterims, kurios po trečio vaiko dar apie dvynukus mąsto:).
Net jei ir galėčiau -daugiau -jokiu būdu biggrin.gif Keturių yra super gana - bent jau man:)
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2007 03 17, 19:21)
Žaviuosi ir stebiuosi moterims, kurios po trečio vaiko dar apie dvynukus mąsto:).
Net jei ir galėčiau -daugiau -jokiu būdu biggrin.gif  Keturių yra super gana - bent jau man:)

Na matai gerai kad pas jus yra mergaitė blush2.gif o kai čia pas mane laksto trys berniukai,su vyru ir visi keturi tai labai norėčiau flirt.gif galėtų būti ir dvi iškart nes jau tas noras turėt mergaitę laaaabai didelis wub.gif užtat ir noriu ketvirto nestuke.gif aišku jei jau turėčiau mergikę nors vieną tai jau neieškočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 03 17, 18:57)
Na matai gerai kad pas jus yra mergaitė  blush2.gif  o kai čia pas mane laksto trys berniukai,su vyru ir visi keturi  tai labai norėčiau  flirt.gif galėtų būti ir dvi iškart nes jau tas noras turėt mergaitę laaaabai didelis  wub.gif  užtat ir noriu ketvirto  nestuke.gif    aišku jei jau turėčiau mergikę nors vieną  tai jau neieškočiau  schmoll.gif

Mes kažkuo panašios biggrin.gif Aš ir labai noriu dvynukų, o jei nebus dvynukai tai bus du pametinukai, bet man visai nesvarbi lytis. Na neturiu jokio potraukio mergaitėm ar berniukams, tiesiog mane žavi vaikai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2007 03 21, 12:57)
Mes kažkuo panašios  biggrin.gif Aš ir labai noriu dvynukų, o jei nebus dvynukai tai bus du pametinukai, bet man visai nesvarbi lytis. Na neturiu jokio potraukio mergaitėm ar berniukams, tiesiog mane žavi vaikai  wub.gif

blink.gif tikrai? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2007 03 14, 14:07)
aš tai jau kažkaip tris nuo skirtingų vyrų turiu,tai apie ketvirtą kažkaip negalvoju rolleyes.gif nors ką žinai kaip čia gali būti g.gif-niekada nesakyk niekada ax.gif

MANISKIAI DU NUO VIENO,DU NUO KITO TECIO rolleyes.gif TAIP SUSIKLOSTE,KAD VEL ESAM VIENI. AS DAR NORECIAU PAGRANDUKES PO POROS METELIU,BET SU NORMALIU TRECIUOJU TECIU,MYLINCIU AR BENT TOLERUOJANCIU NE SAVO VAIKUS,NES SU ANTRUOJU TECIU DEL TO BUVO DAUG PROBLEMU-BUVO TIKRAS "PAMOTYS".
JEI GYVENIMAS BUTU KITAIP SUSIKLOSTES,TURECIAU DAR DAUGIAU VAIKUCIU.JEI VIENA GALIU ISLAIKYTI 4, TAI PILNOJ SEIMOJ GALETU BUTI IR 8!
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2007 03 14, 14:07)
aš tai jau kažkaip tris nuo skirtingų vyrų turiu,tai apie ketvirtą kažkaip negalvoju nors ką žinai kaip čia gali būti -niekada nesakyk niekada
Kažkas čia nelabai aišku
Papildyta:
QUOTE(jurgixe @ 2006 11 28, 10:23)
esu vienisa mama, auginu 3 vaikucius ir laukiuosi ketvirto.daug galvojau gimdyti ar ne.man dar nevelu,dar galiu darytis aborta,bet paskaiciusi forume jusu nuomones vis labiau ir tvirciau mastau,kad gimdysiu.

TAI GIMDYSI AR NEGIMDYSI? g.gif

Atsakyti
nerealiai noreciau ketvirto vaiko:))) o tai mazius kaip ir vienas lieka- anie jau dickiai g.gif vat kad taip nestumas 3 dienos, gimdymas 2 minutes, (banke 1milijonas irgi nepakenktu) ir prasom -sveikas grazus leliukas wub.gif
baisiai myliu savo vaikus wub.gif bet realiai ketvirto nenusimato - vos ikalbejau vyra treciam doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Oj kiek as turejau apmastymu del ketvirto vaikiuko, bet didziuli palaikyma radau cia SM. Ir dabar musu seimoje auga maza mergyte, kuriai jau 8 men. Dabar net neisivaizduojam kaip gyventume be jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 03 15, 12:11)
Aš tai taip pat planuoju turėti ketvirtą  2.gif turiu tris vyrukus ir labai nooooriu   flirt.gif jeigu jau turėčiau   flirt.gif tai gal jau ir nenorėčiau bet kai vyrų visas pulkas tai tikrai dar bandysiu sužaisti tą loteriją   smileysex.gif  ir daktarė pasakė kai gimė trečias berniukas kad dar mes su tavimi susitiksime  blink.gif paklausiau o kodėl turėčiau  blush2.gif  ji pasakė po poros metų lauksim su dukryte  doh.gif  tai kad sakau nerandam niekaip   flirt.gif  dar jauni ir rasit atsakė  lotuliukas.gif  tai dabar pagalvoju visiškai ji teisi  thumbup.gif  planuoju ir tikrai planuoju praverti gimdyklos duris ir tikiuosi su  flirt.gif na po kokių metelių  drinks_cheers.gif o jei būtų dvynukės  flirt.gif   flirt.gif tai būčiau išvis   clap.gif

Sveikos.
Aš irgi auginu trys vyrus:pirmi dvynukai. Labai irgi norėčiau mergaitės ir vyras nori. smile.gif Bet vis pagalvoju,o jei vėl berniukas,ar vėl dvynukai,tai kažkaip baisu darosi. doh.gif Berniukų tai jau tikrai užtenka,o vat mergytės tai norėtumem. Ir kad žinočiau 100 % kad gims mergytė,tai thumbup.gif wub.gif Bet svarbiausia kad gimtu sveikas vaikiukas ir turbūt netaip jau ir svarbu kokios lyties gims vaikas.
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2007 04 08, 05:01)
MANISKIAI DU NUO VIENO,DU NUO KITO TECIO rolleyes.gif TAIP SUSIKLOSTE,KAD VEL ESAM VIENI. AS DAR NORECIAU PAGRANDUKES PO POROS METELIU,BET SU NORMALIU TRECIUOJU TECIU,MYLINCIU AR BENT TOLERUOJANCIU NE SAVO VAIKUS,NES SU ANTRUOJU TECIU DEL TO BUVO DAUG PROBLEMU-BUVO TIKRAS "PAMOTYS".
JEI GYVENIMAS BUTU KITAIP SUSIKLOSTES,TURECIAU DAR DAUGIAU VAIKUCIU.JEI VIENA GALIU ISLAIKYTI 4, TAI PILNOJ SEIMOJ GALETU BUTI IR 8!

Tikiuosi viskas bus gerai. Rasi gerą vyrą ir mylintį tėtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 21 balandžio 2007 - 13:09