Tris jau turim, apie ketvirtą MB labai dažnai pradėjo užsiminti po mažiuko gimimo, jeigu gandras užsuks į mūsų namus nevysim šalin, meiliai priimsim.
Man vis skamba akušerės žodžiai pasakyti gimus mažiukui, aš sakau pagrandukas buvo planuotas, ji sako pagrandukai būna neplanuoti, iki susitikimo po keletos metelių gimdykloj
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 02 20, 13:37)
Tris jau turim, apie ketvirtą MB labai dažnai pradėjo užsiminti po mažiuko gimimo, jeigu gandras užsuks į mūsų namus nevysim šalin, meiliai priimsim.
Man vis skamba akušerės žodžiai pasakyti gimus mažiukui, aš sakau pagrandukas buvo planuotas, ji sako pagrandukai būna neplanuoti, iki susitikimo po keletos metelių gimdykloj
shaunu
as pati pirma gimdziu beveik 28,2 ir 3 beveik 30 ir itariu dar vienas bus kai man bus apie 35
Turiu 2 ir labai planavom trečią, o netyčia gavosi 2 . taip neplanatuotai turėsiu 4. pradžioje šokas, bet dabar džiaugiuosi be galo. tik aplinkiniams ir bendradarbiams baisu pasakyti, pradės asocialia šeima vadinti
Įdomu, kaip reaguoja aplinkiniai pamatę tokią krūvą vaikų. mano vaikų amžiaus skirtumas bus nedidelis, negalejau ilgiau laukti, man jau 34
Įdomu, kaip reaguoja aplinkiniai pamatę tokią krūvą vaikų. mano vaikų amžiaus skirtumas bus nedidelis, negalejau ilgiau laukti, man jau 34
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 18:29)
Turiu 2 ir labai planavom trečią, o netyčia gavosi 2 . taip neplanatuotai turėsiu 4. pradžioje šokas, bet dabar džiaugiuosi be galo. tik aplinkiniams ir bendradarbiams baisu pasakyti, pradės asocialia šeima vadinti
Reaguoja pagal savo "sugedimo" lygį. Jeigu patys džiaugsitės savo vaikais, tai ir jiems teks prie to priprasti; jei priimsite vaikus,kaip vargą- gailės, reikš užuojautą. O iš tiesų, kam tie aplinkiniai rūpi? Labai sveikinu Manau, jūs ideali šeima dvynukams-patirties yra, amžius sąmoningas( tipo pilnamečiai )
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 17:29)
Kaip šaunu. Stiprybės Jums linkiu.
Tik nebijokite, kas kaip ką vadina. Žmogėniukai dažnai ką nors nušneka, net nepagalvodami ar skaudina, ar ne. Išmokite nekreipti dėmesio.
Mums irgi pradžia buvo nelengva, dauguma reaguoja kažkodėl labai jau baisiom akim. Atsakydavau kad mes tuo labai džiaugiamės ir vaikelio labai laukiam.
Nesitikėjau, kad tokia nuostabi visų reakcija darbe bus , kai sužinojo, kad laukiusi trečio ir ketvirto vaiko. Visi tik sveikina ir niekas nesako, kad vargšė ir t.t. Be reikalo prgyvenau, kad visi į mane su užuojauta žiūrės. Aš nustebinta
Labai dėl Tavęs džiaugiuosi, vis dėlto smagiau kai nereikia savo principų ginti nagais ir ragais. Kai aš savo mažylės laukiausi, mus irgi visi sveikino. Matyt, pamatę mūsų išsišiepusius veidus, nebeturėdavo kito pasirinkimo. O ką ir bepaaiškinsi žmonėms, kurie penkto užsimanė
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 17:29)
koks skirtumas, ką pasakys - ne jų reikalas
Apie savo vaikelius reikia galvoti, o ne ką pasakys aplinkiniai Sekmes augant
sveikos ,
oi super as uz ketvirta ir,nors siuo metu turiu 4,5 menesiuko.
oi super as uz ketvirta ir,nors siuo metu turiu 4,5 menesiuko.
fainai jum, mergos terbos, kai turit vyrus saunuolius, tai nebaisu tureti ir keturis ir penkis bebenciukus. mylekit saro vyrus ir vyrei jus temyli ir viskas bus ciki piki
as su savo vyru issiskyriau, kad ketvirto negauciau dabar dziaugiuosi savo trim, pakliutu koks normalus diedas man i nagus ir ketvirta pasidaryciau
as su savo vyru issiskyriau, kad ketvirto negauciau dabar dziaugiuosi savo trim, pakliutu koks normalus diedas man i nagus ir ketvirta pasidaryciau