Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

Tris jau turim, apie ketvirtą MB labai dažnai pradėjo užsiminti po mažiuko gimimo, jeigu gandras užsuks į mūsų namus nevysim šalin, meiliai priimsim. 4u.gif
Man vis skamba akušerės žodžiai pasakyti gimus mažiukui, aš sakau pagrandukas buvo planuotas, ji sako pagrandukai būna neplanuoti, iki susitikimo po keletos metelių gimdykloj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 02 20, 13:37)
Tris jau turim, apie ketvirtą MB  labai dažnai pradėjo užsiminti po mažiuko gimimo, jeigu gandras užsuks į mūsų namus  nevysim šalin, meiliai priimsim. 4u.gif
Man vis skamba akušerės žodžiai pasakyti gimus mažiukui, aš sakau  pagrandukas buvo planuotas, ji sako pagrandukai būna neplanuoti, iki susitikimo po keletos metelių gimdykloj  lotuliukas.gif

thumbup.gif shaunu
as pati pirma gimdziu beveik 28,2 ir 3 beveik 30 ir itariu dar vienas bus kai man bus apie 35 biggrin.gif
Atsakyti
Turiu 2 ir labai planavom trečią, o netyčia gavosi 2 smile.gif smile.gif . taip neplanatuotai turėsiu 4. pradžioje šokas, bet dabar džiaugiuosi be galo. tik aplinkiniams ir bendradarbiams baisu pasakyti, pradės asocialia šeima vadinti verysad.gif
Įdomu, kaip reaguoja aplinkiniai pamatę tokią krūvą vaikų. mano vaikų amžiaus skirtumas bus nedidelis, negalejau ilgiau laukti, man jau 34 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 18:29)
Turiu 2 ir labai planavom trečią, o netyčia gavosi 2 smile.gif  smile.gif . taip neplanatuotai turėsiu 4. pradžioje šokas, bet dabar džiaugiuosi be galo. tik aplinkiniams ir bendradarbiams baisu pasakyti, pradės asocialia šeima vadinti verysad.gif
Įdomu, kaip reaguoja aplinkiniai pamatę tokią krūvą vaikų. mano vaikų amžiaus skirtumas bus nedidelis, negalejau ilgiau laukti, man jau 34 smile.gif

Reaguoja pagal savo "sugedimo" lygį. Jeigu patys džiaugsitės savo vaikais, tai ir jiems teks prie to priprasti; jei priimsite vaikus,kaip vargą- gailės, reikš užuojautą. O iš tiesų, kam tie aplinkiniai rūpi? Labai sveikinu 4u.gif Manau, jūs ideali šeima dvynukams-patirties yra, amžius sąmoningas( tipo pilnamečiai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 17:29)
Turiu 2 ir labai planavom trečią, o netyčia gavosi 2 smile.gif  smile.gif . taip neplanatuotai turėsiu 4. pradžioje šokas, bet dabar džiaugiuosi be galo. tik aplinkiniams ir bendradarbiams baisu pasakyti, pradės asocialia šeima vadinti verysad.gif

4u.gif Kaip šaunu. Stiprybės Jums linkiu.
Tik nebijokite, kas kaip ką vadina. Žmogėniukai dažnai ką nors nušneka, net nepagalvodami ar skaudina, ar ne. Išmokite nekreipti dėmesio.
Mums irgi pradžia buvo nelengva, dauguma reaguoja kažkodėl labai jau baisiom akim. Atsakydavau kad mes tuo labai džiaugiamės ir vaikelio labai laukiam.
Atsakyti
Nesitikėjau, kad tokia nuostabi visų reakcija darbe bus , kai sužinojo, kad laukiusi trečio ir ketvirto vaiko. Visi tik sveikina ir niekas nesako, kad vargšė ir t.t. Be reikalo prgyvenau, kad visi į mane su užuojauta žiūrės. Aš nustebinta smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labai dėl Tavęs džiaugiuosi, vis dėlto smagiau kai nereikia savo principų ginti nagais ir ragais. Kai aš savo mažylės laukiausi, mus irgi visi sveikino. Matyt, pamatę mūsų išsišiepusius veidus, nebeturėdavo kito pasirinkimo. O ką ir bepaaiškinsi žmonėms, kurie penkto užsimanė fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 17:29)

koks skirtumas, ką pasakys - ne jų reikalas
Atsakyti
Apie savo vaikelius reikia galvoti, o ne ką pasakys aplinkiniai mirksiukas.gif Sekmes augant 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,

oi super as uz ketvirta ir,nors siuo metu turiu 4,5 menesiuko. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
fainai jum, mergos terbos, kai turit vyrus saunuolius, tai nebaisu tureti ir keturis ir penkis bebenciukus. mylekit saro vyrus ir vyrei jus temyli ir viskas bus ciki piki thumbup.gif
as su savo vyru issiskyriau, kad ketvirto negauciau verysad.gif dabar dziaugiuosi savo trim, pakliutu koks normalus diedas man i nagus ir ketvirta pasidaryciau biggrin.gif
Atsakyti
aš tai jau kažkaip tris nuo skirtingų vyrų turiu,tai apie ketvirtą kažkaip negalvoju rolleyes.gif nors ką žinai kaip čia gali būti g.gif-niekada nesakyk niekada ax.gif
Atsakyti