Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

Sveikutes. As irgi visai noreciau dar vieno vaikelio ir butent dukrytes, nes jau auginu trys vyrukus. Bet kas gi gali taip uzprogramuot, nes vyras jau sunaus nenori, o jei zinotu, kad bus mergyte, tai dar surizikuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuziuke @ 2005 09 27, 19:10)
o kas pas mane priplanavo...
visa gyvenimą svajojau apie sūnų ir dukrelę. taigi kažkas pagalvojo,kad man tiek bus mažai,ir davė du sūnus ir dvi dukreles.  4u.gif  nu man daug. bet nesigailiu,kad jie 4. pati savo planavimais,niekada tiek nebučiau gimdžius.

Oho, va čia tai Dievo dovana, manau tikrai nedažnai būna du kartus po du wub.gif
Keturis vaikus pagimdei, o taip ir neteko sužinoti, ką reiškia nešioti vieną doh.gif
Bet aš baltai pavydžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2006 11 28, 10:23)
esu vienisa mama, auginu 3 vaikucius ir laukiuosi ketvirto.daug galvojau gimdyti ar ne.man dar nevelu,dar galiu darytis aborta,bet paskaiciusi forume jusu nuomones vis labiau ir tvirciau mastau,kad gimdysiu.

Čia tai viršūnė. Nesuprantu ką tokios moterys galvoja.Nors paskaičius tai matos, kad moteriškė tikrai ne galva galvoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitav: 22 sausio 2007 - 15:32
O as tai vis pamastau apie vaikeli. Noreciau dukrytes, nes jau auginu trys vyrukus. Ir vyras nepries. Ali kas gali tiksliai pasakyti kad gims mergaite? O jei dar gims dvynukai,nes pirmus turim dvynukus,tai visai noras praeina. Na,dar nepervelu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 24 sausio 2007 - 21:17
Aš pati tai tiek nenorėčiau,vyras tyliai pasvajoja.Bet labai gerbiu tokias šeimas,juk tiek kantrybės ir pastangų vaikučių auginimas reikalauja
Atsakyti
mes tvarkom globos dokumentus, tai kaip tik keturi bus thumbup.gif jei finansai leistu ir penkto ir sesto neatsisakyciau ax.gif tik vyrui mano nesakykit, infarktas ji istiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

as tai jau ketvirto neatlaikyciau blush2.gif
jau dabar sunku prie mazyles naktimis keltis blush2.gif blush2.gif
plius visi cezariai g.gif
na, bet jei jau taip atsitiktu, tai apie jokius kitus sprendimus ne negalvociau.
tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2007 01 29, 13:00)
sveikos,

as tai jau ketvirto neatlaikyciau blush2.gif
jau dabar sunku prie mazyles naktimis keltis  blush2.gif  blush2.gif
plius visi cezariai g.gif
na, bet jei jau taip atsitiktu, tai apie jokius kitus sprendimus ne negalvociau.
tfu tfu tfu

drinks_cheers.gif jei man nutiktu, tai butu taip pat...bet manau, kad tikrai jau aplenksim si reikala mirksiukas.gif
Atsakyti
pagimdyciau 4 (nors dar 3 neturiu blush2.gif ) jei turietume nuosava nama ir pelninga darba ir.. daugiau nieko nereiketu.. svarbiau,kad butu kur gyvent(nebet kur,o ramioj,siltoj,erdvioj vietoj) ir kad mano vaikams netruktu $ uzsimanytam saldainiui ar zaislui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2007 01 30, 16:11)
pagimdyciau 4 (nors dar 3 neturiu blush2.gif ) jei turietume nuosava nama ir pelninga darba ir.. daugiau nieko nereiketu.. svarbiau,kad butu kur gyvent(nebet kur,o ramioj,siltoj,erdvioj vietoj) ir kad mano vaikams netruktu $ uzsimanytam saldainiui ar zaislui ax.gif

kai visa tai turėtum sakytum,kam man reikėjo antro,gyvenčiau,ilsėčiaus kur nors ispanijoj...
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 01 30, 15:21)
kai visa tai turėtum sakytum,kam man reikėjo antro,gyvenčiau,ilsėčiaus kur nors ispanijoj...

o kas sako kad dar neturim,kalba ejo apie ateiti(nes kas zino kas gali atsitikt gyvenime)... lotuliukas.gif atvirksciai,jei neturieciau tiek kiek mes turim dabar tai ir plaukus rauciau nuo galvos,kam as ta antra dar pagimdziau.O kai finansai leidzia gimdyt ir augint,vat ir svajoji. Priesingu atveju galvociau,kur gaut $ duonai. + mes nemegejai siltu krastu,mums geriau cia.Nors ir turim galimybe,nevarom bilia kur,o sedim sode braskes ir bulves auginam. lotuliukas.gif O jei turieciau dar daugiau nemanau,kad pasikeistu staigiai pomegiai ir norai pasikeistu. g.gif
galima ir dabar galvot-o kam tu vaiku reikejo,sedetume dabar kanaruose abu ... bet gi negalvojam tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 30 sausio 2007 - 15:44
QUOTE(oksancik @ 2007 01 30, 16:29)
o kas sako kad dar neturim,kalba ejo apie ateiti(nes kas zino kas gali atsitikt gyvenime)... lotuliukas.gif  atvirksciai,jei neturieciau tiek kiek mes turim dabar tai ir plaukus rauciau nuo galvos,kam as ta antra dar pagimdziau.O kai finansai leidzia gimdyt  ir augint,vat ir svajoji. Priesingu atveju galvociau,kur gaut $ duonai. + mes nemegejai siltu krastu,mums geriau cia.Nors ir turim galimybe,nevarom bilia kur,o sedim sode braskes ir bulves auginam. lotuliukas.gif O jei turieciau dar daugiau nemanau,kad pasikeistu staigiai pomegiai ir norai pasikeistu.  g.gif
galima ir dabar galvot-o kam tu vaiku reikejo,sedetume dabar kanaruose abu ... bet gi negalvojam tongue.gif

kas ten dabar zino kaip butu jei nebutu tongue.gif
Atsakyti