QUOTE(arbuziuke @ 2005 09 27, 19:10)
o kas pas mane priplanavo...
visa gyvenimą svajojau apie sūnų ir dukrelę. taigi kažkas pagalvojo,kad man tiek bus mažai,ir davė du sūnus ir dvi dukreles. nu man daug. bet nesigailiu,kad jie 4. pati savo planavimais,niekada tiek nebučiau gimdžius.
visa gyvenimą svajojau apie sūnų ir dukrelę. taigi kažkas pagalvojo,kad man tiek bus mažai,ir davė du sūnus ir dvi dukreles. nu man daug. bet nesigailiu,kad jie 4. pati savo planavimais,niekada tiek nebučiau gimdžius.
Oho, va čia tai Dievo dovana, manau tikrai nedažnai būna du kartus po du
Keturis vaikus pagimdei, o taip ir neteko sužinoti, ką reiškia nešioti vieną
Bet aš baltai pavydžiu
QUOTE(jurgixe @ 2006 11 28, 10:23)
esu vienisa mama, auginu 3 vaikucius ir laukiuosi ketvirto.daug galvojau gimdyti ar ne.man dar nevelu,dar galiu darytis aborta,bet paskaiciusi forume jusu nuomones vis labiau ir tvirciau mastau,kad gimdysiu.
Čia tai viršūnė. Nesuprantu ką tokios moterys galvoja.Nors paskaičius tai matos, kad moteriškė tikrai ne galva galvoja.
O as tai vis pamastau apie vaikeli. Noreciau dukrytes, nes jau auginu trys vyrukus. Ir vyras nepries. Ali kas gali tiksliai pasakyti kad gims mergaite? O jei dar gims dvynukai,nes pirmus turim dvynukus,tai visai noras praeina. Na,dar nepervelu.
Aš pati tai tiek nenorėčiau,vyras tyliai pasvajoja.Bet labai gerbiu tokias šeimas,juk tiek kantrybės ir pastangų vaikučių auginimas reikalauja
mes tvarkom globos dokumentus, tai kaip tik keturi bus jei finansai leistu ir penkto ir sesto neatsisakyciau tik vyrui mano nesakykit, infarktas ji istiks
sveikos,
as tai jau ketvirto neatlaikyciau
jau dabar sunku prie mazyles naktimis keltis
plius visi cezariai
na, bet jei jau taip atsitiktu, tai apie jokius kitus sprendimus ne negalvociau.
tfu tfu tfu
plius visi cezariai
na, bet jei jau taip atsitiktu, tai apie jokius kitus sprendimus ne negalvociau.
tfu tfu tfu
QUOTE(taburete @ 2007 01 29, 13:00)
sveikos,
plius visi cezariai
tfu tfu tfu
plius visi cezariai
tfu tfu tfu
jei man nutiktu, tai butu taip pat...bet manau, kad tikrai jau aplenksim si reikala
pagimdyciau 4 (nors dar 3 neturiu ) jei turietume nuosava nama ir pelninga darba ir.. daugiau nieko nereiketu.. svarbiau,kad butu kur gyvent(nebet kur,o ramioj,siltoj,erdvioj vietoj) ir kad mano vaikams netruktu $ uzsimanytam saldainiui ar zaislui
QUOTE(oksancik @ 2007 01 30, 16:11)
pagimdyciau 4 (nors dar 3 neturiu ) jei turietume nuosava nama ir pelninga darba ir.. daugiau nieko nereiketu.. svarbiau,kad butu kur gyvent(nebet kur,o ramioj,siltoj,erdvioj vietoj) ir kad mano vaikams netruktu $ uzsimanytam saldainiui ar zaislui
kai visa tai turėtum sakytum,kam man reikėjo antro,gyvenčiau,ilsėčiaus kur nors ispanijoj...
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 01 30, 15:21)
kai visa tai turėtum sakytum,kam man reikėjo antro,gyvenčiau,ilsėčiaus kur nors ispanijoj...
o kas sako kad dar neturim,kalba ejo apie ateiti(nes kas zino kas gali atsitikt gyvenime)... atvirksciai,jei neturieciau tiek kiek mes turim dabar tai ir plaukus rauciau nuo galvos,kam as ta antra dar pagimdziau.O kai finansai leidzia gimdyt ir augint,vat ir svajoji. Priesingu atveju galvociau,kur gaut $ duonai. + mes nemegejai siltu krastu,mums geriau cia.Nors ir turim galimybe,nevarom bilia kur,o sedim sode braskes ir bulves auginam. O jei turieciau dar daugiau nemanau,kad pasikeistu staigiai pomegiai ir norai pasikeistu.
galima ir dabar galvot-o kam tu vaiku reikejo,sedetume dabar kanaruose abu ... bet gi negalvojam
QUOTE(oksancik @ 2007 01 30, 16:29)
o kas sako kad dar neturim,kalba ejo apie ateiti(nes kas zino kas gali atsitikt gyvenime)... atvirksciai,jei neturieciau tiek kiek mes turim dabar tai ir plaukus rauciau nuo galvos,kam as ta antra dar pagimdziau.O kai finansai leidzia gimdyt ir augint,vat ir svajoji. Priesingu atveju galvociau,kur gaut $ duonai. + mes nemegejai siltu krastu,mums geriau cia.Nors ir turim galimybe,nevarom bilia kur,o sedim sode braskes ir bulves auginam. O jei turieciau dar daugiau nemanau,kad pasikeistu staigiai pomegiai ir norai pasikeistu.
galima ir dabar galvot-o kam tu vaiku reikejo,sedetume dabar kanaruose abu ... bet gi negalvojam
kas ten dabar zino kaip butu jei nebutu