Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

QUOTE(Domcė @ 2005 09 14, 11:31)
Žinot,apie tą ketvirtą lelių tai mąstau tiesiog iš praktinių pozicijų.Mano panos jau didelės,vienai 17,kitai 13.Mažiukui 18 mėnesių.Kai pamastau,kad jis liks kaip ir vienas,tai kažkaip ir atsiranda tas reikalas dar kokį brolį-sesę nusipirkt. ax.gif Bėdelė ta,kad man jau ne 27,o 37 unsure.gif

Pas mane irgi panasi situacija: 11m. 7m ir 6men. Sunus labai nori broliuko. Sako jo svajone smile.gif Bet jei bus dar viena sesyte? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
turim trys mergaites ir sūnų ir juos begalo visus mylim wub.gif wub.gif
o su pasaipom tikrai ne karta teko susidurt, ir dar is daktarų pusės, tipo susilaukėt pagaliau sunaus, tai gal jau uzsidarysit tą savo fabrikėlį verysad.gif liudna kai taip kalba issimokslene zmones...
Atsakyti
Pas mane keturi. nekeisčiau į nieką, nors nelengva, oi, nelengva biggrin.gif Kartasi norisi tik rėkti arba užsimerkus dingti kur nors, įnegyvenamą salą tongue.gif
Atsakyti
Bus... keturi prieš pat vasarą. Labai džiaugiuos ir net nemanau, kad jų per daug auginsim. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine @ 2007 01 03, 22:54)
turim trys mergaites ir sūnų ir juos begalo visus mylim  wub.gif  wub.gif
o su pasaipom tikrai ne karta teko susidurt, ir dar is daktarų pusės, tipo susilaukėt pagaliau sunaus, tai gal jau uzsidarysit tą savo  fabrikėlį  verysad.gif  liudna kai taip kalba issimokslene zmones...

g.gif mum panasiai buvo kai trecio leliuko laukem viena karta saldainiu dezute vaiku gyditojai nunesiau tai isgirdau' kam gi jus pirkot jums pinigeliu reikia pasitaupyti visgi trecias bus' doh.gif ir dar tokiu tonu kad pasijutau kaip (pardon uz zodi)asociali mamyte verysad.gif atrodo visada tu pinigeliu turim ir is ko sprende g.gif

Papildyta:
o kas liecia ketvirto leliaus tai nenoreciau(bent kol kas schmoll.gif )bet kaip protingi zmones sako niekada nesakyk niekada nono.gif

4u.gif g.gif tikrai nenoreciau 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi trečio,išgirdau įdomių nuomonių,pvz.:na laiko turit,tai galit sau leisti gimdyti trečią,arba jūs ką,neturit ko vekti,tiek vaikų?
Atsakyti
kai nesiojau ir pagimdziau trecia prisiekiau kad TIKRAI NENORESIU ketvirto...na sunkus buvo paskutinis menuo ir pogimdyvine bukle doh.gif bet gi dabar kazkur sielos gilumoje noreciau ketvirto...ale jau per velu...amzius ne tas ax.gif bet noriu pazymeti, kad ten kur jau yra trys, ketvirtas - visai nebaisu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 12 sausio 2007 - 13:54
QUOTE(Ikulia @ 2007 01 12, 14:53)
kai nesiojau ir pagimdziau trecia prisiekiau kad TIKRAI NENORESIU ketvirto...na sunkus buvo paskutinis menuo ir pogimdyvine bukle  doh.gif  bet gi dabar kazkur sielos gilumoje noreciau ketvirto...ale jau per velu...amzius ne tas  ax.gif bet noriu pazymeti, kad ten kur jau yra trys, ketvirtas - visai nebaisu  smile.gif

o koks gi jau tas tavo amžius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 01 12, 15:09)
o koks gi jau tas tavo amžius blush2.gif

na, Dzine, rudeni bus toks koki tu atsventei si rudeni blush2.gif amzius grazus, bet jau ne ketvirtam...na mano nuomone...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 12 sausio 2007 - 16:33
Laukiuosi trečio ir manau, kad šitas jau bus paskutinis. Nes daugėjant vaikų, labai jau sudėtingi pasidaro išvykimai iš namų, kelionės. Ir pačių namų reikia didesnių, ir šeimyninio mikroautobuso... doh.gif
Nors... niekada negali žinoti ax.gif , kol man dar ne 40, į tą šulinį nespjaunu smile.gif
Atsakyti
As ir vis dar noriu ketvirto(slaptai tikiuosi,kad bus ketvirta ax.gif ) ir itariu kad pradesim dairytis po kopustu lauka kai musu maziams bus 4.Nors is kitos puses musu seima jau ir taip nemaza g.gif ,beliko tik man apsispresti,nes vyras savo nuomone jau senai yra ishsakes rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai po kokiu penkiu meteliu,gal dar ir sugalvosim bigsmile.gif ketvirto vaikelio susilaukti,gal visai ir noreciau g.gif ,tik ne dabar nono.gif .mums dar ir amzius leis ir vyresneliai jau bus visai dideli smile.gif
Atsakyti