Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

QUOTE(RamuneM @ 2005 12 22, 17:15)
Tai gi, vyras palaiko. Jei jūsų butas nuosavas, tai paieškokite variantų kaip jį galima padidinti (susikeisti su tėvais, jei jų didesnis ar dar ką nors sugalvoti). Pinigai: peržiūrėti ką galima padyti,kad jų atsirastų daugiau. Gal darbą vyras gali geriau apmokamą ieškoti. Tu: kelintas kursas? Koks fakultetas, kur mokaisi? Rašyk, gal irgi kuom nors galima padėti. Dirbti tau neremomenduočiau, nes dėl kelių litų gali tik sau pakenkti. Žodžiu, neliūdėk, pradėk ir širdimi ri protu galvoti ir jie abu tau padės, patikėk.

Na dėl buto tai su tėvais keistis schmoll.gif, aš miokausi Kauno kolegijoje medicinos fakultete, III kurse, nuo rugsėjo liktų tik 6 mėn mokytis, o lialius atsirastu apie 08.20. Tai va aš ir galvoju ar galima kas mėnesų mokėti Sodrai įmokas, kad paskui gauti pinigėlius už vaiką iki 1 metų, ar ieškoti kur įdarbinti tik knygelę ir t.t. Na dirbti tai ir aš manau kad foiziškai nepajėgsiu, nes mokausi dieniniam tai lieka popietės ir naktys ax.gif
Atsakyti
Jei jau mazylis panoro ateiti, negalima jam kliudyti. Suprantu, kad gyvenime tiek daug niuansu, bet as su trimis kartais ant isprotejimo ribos balansuoju.Turincios daugiau uz mane- man tikros didvyres. Aisku, tai tik skambus zodziai, bet zinau, kiek uz ju slepiasi bemiegiu naktu, rupesteliu, erzelio ir ligeliu... Juk visko keturiskart (ar n-kart) daugiau. Asmeniskai as pavargau. Linkiu stiprybes visoms pasiryzusioms auginti keturis ir daugiau wub.gif
Atsakyti
Aš ketvirtą nešiojau ir pagimdžiau labai sunkiom sąlygom - ant skyrybų ribos, o pagimdžius iš karto išsiskjyriau. Daug kas irgi durnino -negimdyk, negimdyk. O dabar atsidžiaugti negaliu, ką būčiau darius, jei nepagimdžius....Trys ar keturi, gal ir keistokai nuskambės, bet skirtumo didleio nėra, panašus erzelis, ligų panašiai smile.gif Kažkaip aš tai šviesiai galvočiau apie tai.....Su keturiais vaikais likus viena ir mokslus pasibaigiau, tuo pat metu dar ir dirbau, o dabar dar geresnį darbą susiradau.....Taip kad, įmanoma viskas, jei tas vaikelis atsirado, reiškia labai jau jis nori ateiti.
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2005 12 23, 22:24)
Aš ketvirtą nešiojau ir pagimdžiau labai sunkiom sąlygom - ant skyrybų ribos, o pagimdžius iš karto išsiskjyriau. Daug kas irgi durnino -negimdyk, negimdyk. O dabar atsidžiaugti negaliu, ką būčiau darius, jei nepagimdžius....Trys ar keturi, gal ir keistokai nuskambės, bet skirtumo didleio nėra, panašus erzelis, ligų panašiai smile.gif Kažkaip aš tai šviesiai galvočiau apie tai.....Su keturiais vaikais likus viena ir mokslus pasibaigiau, tuo pat metu dar ir dirbau, o dabar dar geresnį darbą susiradau.....Taip kad, įmanoma viskas, jei tas vaikelis atsirado, reiškia labai jau jis nori ateiti.

blink.gif WAU!!! Na... net nezhinau... Ash likau su 2 vaikais, viena, be darbo... Krapshtausi pamazhu... Teko akademines atostogas pasiimti, bet tikiu, kad dar mokslus baigsiu... Bet tavo istorija- kaip pasaka... Net geda pasidare, ko cia ash taip ishtizhau... Dirbu, buteli turiu, vaikai sveiki... Man ir del 2 vaiko visi sake- nereikia... O dabar- nezhinau, kaip be jos butu buve...
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2005 12 23, 22:24)

Saunuole 4u.gif Nors neisivaizduoju, kaip galima vaikeli pradeti esant ant skyrybu ribos. Nebent taip tikintis prisiristi vyra. Nors daugelis turbut sutiksit, kad tai kvailai. Jei vyra nores iseiti, tai ir iseis: gal ne is karto, bet iseis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2005 12 23, 23:24)

Sveikinu už tokį didelį ryžtą. Mes auginame 3 ir tfu tfu tfu, fabrikėlį jau uždarėme. schmoll.gif Ir vis nepamirštu pasidžiaugti, kaip smagu, kad jie- jau dideli. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos Mamos, auginu 5, kai pagimdziau dvynukus, tai labai ilgai auginau viena labai blogomis salygomis, kas zinojo mano situacija sakydavo tai nerealu, bet nieko, isgyvenamo, ligonineje, gydytoja ilgai ziurejo i mus ir niekaip negalejo daugybe dalyku suprasti, o musu net vystiklai buvo apnerti, po dvynuku sakiau kad niekada daugiau negimdysiu, nors sirdyje visada jauciau kad apie mane visada bus daug vaiku, taip ir budavo tai drauges palieka paziureti, nes mano gyvenama vieta buvo ir yra labai gera, patogi, visada labai laukdavau vaiku, labai nusiteikdavau moraliskai ir fiziskai net i dekreta neturedavau laiko kada iseiti, pvz sausio 22 isejau sausio 29 i ligonine atsiguliau sausio 30 isoperavo. Kas gaila, kad po dvynuku cezario jau operavo visus, taip ir negimdziau. Mes su vyru juokiames, kad mes taip buvome uzsieme, kad nepastebejome, kad jau storeja mama, nes dirbu labai daug, tikrai visada zaidziu zaidima su savimi ir pasauliu, visada stengiauosu uzdibti kiekviem vaikui po 500 lt ir dar sau, vyro pinigai remontams, masinoms, investicijoms ir tt. Visada save modeliuoju taip jei likciau viena kaip tada isgyventi. O penktu vaiku negaliu atsidziaugti tai tikrai likimo pirstas, as jau planavau nors tikrai pries savo valia, daryti karjera biudzetiniame darbe, nors maciau, kad nieko gero is to nebus, bet vistiek visokie sentimentai, bet stai 5 leliukas, kuris viska pakoregavo, ir tikrai negaliu atsidziaugti. O vaiaki jie niekada netrugdo jie labai moko planuoti, jie ismoko labai daug, kai auginau dvynukus pati darydavau viska sakydavau kad nedarau dvieju dalyku pati sau netaisau dantu ir nesiuvu batu, o po to ir batus pasisiuvau.... Perskaiciau visus psl, 5 vaikuti gimdziau jau 41, as isvis ta reikala smileysex.gif pradejau labai velai. kaip sakoma zemaitijoje kai turesi diploma rankose gali daryti ka nori taip ir man buvo. Dekoju Skaitytojui. Su pagarba nestuke.gif
Atsakyti
Gražu čia paskaityti. smile.gif
Na o mes nieko neplanavom, nes dažnai būna taip, kad planuok tu neplanavęs, o atsitinka taip kaip atsitinka. Turim keturias atžalėles ir tuo džiaugiamės.
Tik trikdydavo kitų žmonių požiūris, mes kaip kokie marsiečiai pasijausdavom nuo kritikos, kam tiek daug vaikų. Vis mūsų klausia, o ką darysit jei penktas ims belstis? Nagi lygiai tą patį ką ir darėm ligi šiol. Gimsta -mylim ,rūpinamės ,džiaugiamės, paverkiam ir gyvenimas į priekį teka. smile.gif
Atsakyti
esu vienisa mama, auginu 3 vaikucius ir laukiuosi ketvirto.daug galvojau gimdyti ar ne.man dar nevelu,dar galiu darytis aborta,bet paskaiciusi forume jusu nuomones vis labiau ir tvirciau mastau,kad gimdysiu.
Atsakyti
Taip, stiprybes cia galima paisemti. Dekui Jums 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš labai džiaugiuosi tomis mamytėmis, kurios augina daugiau vaikelių thumbup.gif . man, tai jau tikriausiai, gana biggrin.gif . man tik keistas tas kai kurių žmonių požiūris- ką, ar jie man vaikus augina blink.gif blink.gif ?????. o atrodom geriau už daugelį kur po vieną ar du auginasi mirksiukas.gif . tai va, man pikta - bet manau, tai iš pavydo, kad mes sugebam tokią šeimynėlę gražiai išlaikyti, susitvarkom su darbais, mokomės, puošiamės, važinėjam dviem automobiliais ir t.t. atseit - trys vaikai, tai jau ,,asocialais" padvelkė...liūdna verysad.gif visiem rūpi nurašyti į antrą rūšį lotuliukas.gif ...kažkodėl...LAIKYKIMĖS drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai laukiausi ketvirto vaikelio,bijojau zmonem i akis paziuret.bet sirdy labai jo norejau.su pirmu triju vaiku tevu buvau issiskyrus,gyvenau "susimetus"...isivaizduojat kokia pas mus visuomenes nuomone?daug kas man sake "isprotejai"?juk visi laike vienisa mama,juk nesusituokus.zinoma,turejau begalini savo draugo palaikyma,nors tiesa sakant is pradziu jis bijojo,kad gimdysiu jam vaika.....bet tie vyrai,niekada ju nesuprasi iki galo.o dabar -laimingiausias tevas pasauly.o jau kaip tie didieji myli savo sesute wub.gif ne sekunde nesigailiu,kad ja pagimdziau.zinoma,sunku su keturiais.bet kai ziuriu i dvieju vaiku seima,ten tos pacios problemos.manau,kiek dievas duoda,tiek reikia dziaugtis.as visuomet saugojaus,bet pastojau per visokius netiketumus 4 kartus.vadinasi,taip turejo buti.
o draugas jau nori dar vieno.....bet man jau tikrai gana g.gif
Atsakyti