QUOTE(FLight @ 2015 06 11, 20:52)
Na, maniškiai irgi su geru amžiaus skirtumu Ai, bet kažkaip...Per pastaruosius 2.5 mėnesio vyriausias du kartus gulėjo ligoninėje, abu kartus su bendra narkoze buvo darytos med. intervencijos. Mažiukas tame pačiame intervale "siuvosi" prakirstą antakį, paragavo indaplovės tabletės, ta proga apsilankė narkologiniame. Dabar tik tik išsikapstėme su vyriausiu, tai bac, mažiausiam sužydėjo atopinis dermatitas. Jau nė neskaičiuoju "mokyklinių" problemų ir t.t.
Toks nuolatinis, nepertraukiamas problemiškumas - kažkas jei ne tam, tai anam. Atsipalaiduoti geriau nė nepradėti.
Nenuobodu, vienok.
Toks nuolatinis, nepertraukiamas problemiškumas - kažkas jei ne tam, tai anam. Atsipalaiduoti geriau nė nepradėti.
Nenuobodu, vienok.
Pas mane irgi panašus vaizdelis, reikalų daug. Bet čia gi gyvenimas. Džiaugiuosi, kad labai rimtų bėdų nėra, o jeigu jų ir atsiranda, bandau į tai žiūrėti filosofiškai. Apskritai, gyvenimas iš esmės yra sunkus ir likimas nedėkingas, visi esame su mirties baime ir pastatyti prieš neišvengiamybę. Man kaip tik vaikai suteikia prasmę, gera žiūrėti į mažą išdykusį savo kūdikėlį Žmogaus misija po savęs palikti žmogų, man gera žiūrėti, kaip auga mano vaikai.