Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

QUOTE(RamuneM @ 2005 10 24, 10:57)
Vat būtent, kad lyg kažkas padovanoja. Dar aš prisimenu vieną rytiečių išminties perliuką, kad "jei eini teisingu kelių, tai į tavo gyvenimo krepšelį viskas ateina savaime". Kai tik prasideda ilgesnis periodas nesėkmių, aš sustoju ir imu galvoti, ką čia dabar pradėjau daryti ne taip, kad "gyvenimo krepšelis"* ėmė tuštėti. Ir dar kol kas nebuvo taip, kad nesurasčiau išeities smile.gif

*"gyvenimo krepšelio" turinys pačia plačiausia prasme: nuo materialių iki dvasinių gėrių.

Pritariu 100 proc. tongue.gif
Atsakyti
Pagalvojam pagalvojam apie ketvirta 2.gif ...mergytes noretumem wub.gif Bet tik pasvajojam rolleyes.gif nes siuo metu tai tiesiog butu neimanoma, tiek fiziskai(3pametiniai), tiek financiskai...Taip pat ir moraliskai blush2.gif ...pasiilgau kulturinio gyvenimo ax.gif ...o vaiku palikti neturime kam. Gal kada veliau rolleyes.gif Mergyte... wub.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Trys manau jau daug, ketvirto tikrai- ne
Atsakyti
man irgi patiktu auginti keturis. Ypac jei dar mergaite butu. Bet niestumai nestuke.gif man nebuvo patys maloniausi isgyvenimai gyvenime, tai va to, tai nenoreciau doh.gif , o auginti kol kas visai nieko, aisku dar mazi mano kleckai, tai laiko dar yra...
Bet kada tada paciai atsipusti?? g.gif g.gif
Atsakyti
turiu tris, ketvirto jau nebenoreciau, nes labai daug saves atiduodu vaikams. Nebenoreciau buti tik namu seimininke dar kokius tris metus, nes manau, kad maza vaikuti turi auginti mama. Be to, nors ir kaip smagu su savo vaikuciais , bet ir triuksmas bei netvarka buna, deja, triguba. Tiesa sakant, ketvirtas jau ne mums...Oi ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustute: 21 gruodžio 2005 - 22:29
Auginu keturis. Jei nebūčiau netyčia pastojus su 4tu, nežinia, ar būčiau jau taip pati nusprendus smile.gif Visi argumentai minėti yra teisingi - tai nelengva ir fiziškai(dirbu pilną darbo dieną), ir finansiškai, ir morališkai(visą laiką triukšmas ir nuolatinė netvarka), bet aš kitaip savo gyvenimo nei neįsivaizduoju. Šiuo metu svarstau(tik svarstau) apie galimybę turėti dar smile.gif esu dar jauna, vaisingas amžius tęsis dar kokia 13 metų doh.gif , jei kada užeis toks svaigimas, kodėl gi ne smile.gif tik vis sakau sau, jei jau taip bus, tai negreitai, jau tik negreitai smile.gif man baisiausias tas buvimas namie su vaikais, nes aš irgi už tai, kad mažutėlį turi auginti mama, o aš jau nebegalėčiau dar kokius tris metus namuose ir vien tik namuose. To mano gyvenime jau pakankamai buvo smile.gif
Bet keturi vistik yra jėga thumbup.gif kaip jau sakiau, sunku nežmoniškai, bet vaikai yra tokia draugija tarpusavyje, tiek dalykų, naudingų gyvenimui išmoksta vienas iš kito. Nors aš tai kartais galvoju, nors 5kias minutes ramiai pabūčiau, kad nerėktų niekas į ausį. smile.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(brangute @ 2005 12 22, 15:06)
Auginu keturis. Jei nebūčiau netyčia pastojus su 4tu, nežinia, ar būčiau jau taip pati nusprendus smile.gif Visi argumentai minėti yra teisingi - tai nelengva [...]
Bet keturi vistik yra jėga thumbup.gif  kaip jau sakiau, sunku nežmoniškai, bet vaikai yra tokia draugija tarpusavyje, tiek dalykų, naudingų gyvenimui išmoksta vienas iš kito. Nors aš tai kartais galvoju, nors 5kias minutes ramiai pabūčiau, kad nerėktų niekas į ausį. smile.gif

Tu šaunuolė thumbup.gif

Mes labai intensyviai galvojam apie ketvirtą, bet tas ketvirtas pas mus neskuba smile.gif Žinau, kad bus nelengva, bet man vis tiek gera. Aš gal turiu geresnes sąlygas, kad esu darželio direktorė, todėl grįžtų į darbą po 2 metų ir vaikas mažiausias kažkur šalia smile.gif Tikrai gimdysiu ketvirtą (jei jis tik ateis) ir ko gero dar nesustosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2005 12 22, 13:28)
Mes labai intensyviai galvojam apie ketvirtą, bet tas ketvirtas pas mus neskuba smile.gif Žinau, kad bus nelengva, bet man vis tiek gera. Aš gal  turiu geresnes sąlygas, kad esu darželio direktorė, todėl grįžtų į darbą po 2 metų ir vaikas mažiausias kažkur šalia smile.gif Tikrai gimdysiu ketvirtą (jei jis tik ateis) ir ko gero dar nesustosiu smile.gif

Nu Ramune M tu šaunuolė, o va aš visiškai pasimetusi, nėštumo testas +, taigi 4 lelius jau su manim, o aplinkui visi spaudžia mane, kad nebūk kvaila ir negimdyk, todšl esu labai pasimetusi, nežinau ką daryti, nes vyras vienas dirba, butas tik 2 kambarių, trečiasis irgi dar mažas, nebaigti mokslai vienu žodžiu širdis sako vienaip protas kitaip, jau kelinta diena verkiu, naktimis nemiegu ir nežinau ką daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2005 12 22, 18:05)
Nu Ramune M tu šaunuolė, o va aš visiškai pasimetusi, nėštumo testas +, taigi 4 lelius jau su manim, o aplinkui visi spaudžia mane, kad nebūk kvaila ir negimdyk, todšl esu labai pasimetusi, nežinau ką daryti, nes vyras vienas dirba, butas tik 2 kambarių, trečiasis irgi dar mažas, nebaigti mokslai vienu žodžiu širdis sako vienaip protas kitaip, jau kelinta diena verkiu, naktimis nemiegu ir nežinau ką daryti  ax.gif

O vyras ką sako? Svarbiausiai, kad artimiausi palaikytų. Neverk. Ieškok išeities. Jei reikia, tai galim susibėgti ir aš tau padėsiu sudelioti + ir -, kad galėtum apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2005 12 22, 16:30)
O vyras ką sako? Svarbiausiai, kad artimiausi palaikytų. Neverk. Ieškok išeities. Jei reikia, tai galim susibėgti ir aš tau padėsiu sudelioti + ir -, kad galėtum apsispręsti.

Na vyras tai baiminasi, kad visi netilpsim, o ir algos jo vienos bus mažoka, tai jis daugiau vadovaujasi protu, nors sako iš kitos pusės būtų smagu tokį būrį vaikučių ax.gif O aš tai aišku + surenku daugiau, tik va norėtusi kažkur šsidarbinti, tik kad paskaitos dienom, o laisva aš tik po pietų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2005 12 22, 19:04)
Na vyras tai baiminasi, kad visi netilpsim, o ir algos jo vienos bus mažoka, tai jis daugiau vadovaujasi protu, nors sako iš kitos pusės būtų smagu tokį būrį vaikučių  ax.gif O aš tai aišku + surenku daugiau, tik va norėtusi kažkur šsidarbinti, tik kad paskaitos dienom, o laisva aš tik po pietų  verysad.gif

Tai gi, vyras palaiko. Jei jūsų butas nuosavas, tai paieškokite variantų kaip jį galima padidinti (susikeisti su tėvais, jei jų didesnis ar dar ką nors sugalvoti). Pinigai: peržiūrėti ką galima padyti,kad jų atsirastų daugiau. Gal darbą vyras gali geriau apmokamą ieškoti. Tu: kelintas kursas? Koks fakultetas, kur mokaisi? Rašyk, gal irgi kuom nors galima padėti. Dirbti tau neremomenduočiau, nes dėl kelių litų gali tik sau pakenkti. Žodžiu, neliūdėk, pradėk ir širdimi ri protu galvoti ir jie abu tau padės, patikėk.
Atsakyti