Turiu tris dukrytes, mažiausiai greit trys mėnesiukai bet jau db pagalvoju apie ketvirtą vaikelį. Vyras kolkas į mane šnairuoja tuo klausimu, bet manau čia tik laiko klausimas
giedre-marija matau 4 sūnelis, šaunu norėčiau kad ir man taip bet įtariu kad taip nebus
QUOTE(perfect*life @ 2013 04 09, 14:14)
giedre-marija matau 4 sūnelis, šaunu norėčiau kad ir man taip bet įtariu kad taip nebus
Pas mane taip, taip pat 3 dukrytes, o ketvirtas sunelis . As taip pat nesitikejau ir net neisivaizdavau, kad as galiu tureti suneli . Kazkaip visai neisivaizdavau save su berniuku . O dabar atsidziaugti negaliu . Taip kad rizikuokite . Na jei ketvirta mergaite taip pat neprasausite
QUOTE(gelep @ 2013 02 25, 17:07)
Žodis žodin ir mintis mintin ta pati, ką pastaruoju metu galvoju... Taip pat esu pasimetusi iki begalybės, dėlioju už ir prieš, bet ką čia pridėliosi Vyras mano nori nors ir 5 Tik dvynukų aš jau tikrai nenoriu, nors tikimybė antrai porai dvynių. Buvo labai labai sunku auginti, o va trečias iki 2 metų užaugo nepastebimai ir taip gaila, kad taip greitai laikas bėga...
kai pastojau irgi nerimavau, kad vėl nebūtų dvynukai, bet gyd sakė, kad tikimybė antrai dvynių porai- nedidelė. kiek pažįstu dvynukų mamyčių tai visos susilaukė vieno sekančio vaikiuko ir mes susilaukėm vieno -penkto
sėkmės visoms dideles šeimynas auginančioms ar dar tebesvajojančioms
musu ketvirtas ir jau pakeliui.is pradziu buvo labai baisu bet kuo toliau tuo ramiau.dukrytes dziaugiasi o mes laukiam ir skaiciuojam paskutines dieneles
Mano mazajam 6 men. Noriu pastoti vel. Noriu pinti kasas . Bet jei bernas zaisim fūle tada
O mums ketvirto jau turbūt nepavyks... Gal ir norėtųsi - bet džiaugiuosi tris suspėjusi iki 40-ies pasigimdyti . Ar esat kuri ketvirtą gimdžiusi peržengusi 40-ies ribą? Smagu būtų, jei man až parašytumėt
Gražaus laukimo visoms pasiryžusioms
Gražaus laukimo visoms pasiryžusioms
Sveikos mamytes, esu naujoke cia prisijungiu prie sitos temeles, nes labai norisi tureti bendraminciu ir pasidalinti esama patirtimi Turiu 3 nuostabius vaikus, vyriausias sunus ir dvi dukros Kadangi sunus yra is mano pirmos santuokos vyras labai net labai noretu sunaus t.y. ketvirto vaikelio, nors sako nesvarbu jei bus ir mergaite:) Siaip laiko turiu, man dar tik 28, bet mano vyrui 39, todel jis manes tiesiog praso:) Net nezinau ka cia dabar daryti... Kol kas studijuoju ir liko vieni metai mokslu, as jam kaip ir "pazadejau" kad gal kai pabaigsiu... Siaip su vaikais buna dienu kada tikrai norisi poilsio, taciau kai pagalvoji kad jie uzaugs ir sukurs savo seimas, o as tada turesiu sau laiko i valias pasidaro lengviau, apsisuki ir vel tvarkaisi, ir vel eini su sypsena. Dziaugiuosi kad turiu tokia didele seima, gimdymo bei nestumo nebijau, tiesiog galvoju ar dar cia laukti ar ta "pazada" vyrui isteseti, nes nenoreciau kad butu didelis skirtumas tarp vaiku, maziausiajai 2 metukai dabar. Prasau pasidalinkite savo mintimis ir galbut tos mamytes kurios augina keturis vaikiukus pasidalintu savo patirtimi ir padetu apsispresti?
QUOTE(ciquitta @ 2013 08 08, 20:52)
..... nenoreciau kad butu didelis skirtumas tarp vaiku, maziausiajai 2 metukai dabar. Prasau pasidalinkite savo mintimis ir galbut tos mamytes kurios augina keturis vaikiukus pasidalintu savo patirtimi ir padetu apsispresti?
Nieko tokio ir didesnis skirtumas, pvz. 7-9 metai. Vyresniems vaikams labai geras patyrimas rūpintis jaunesniu broliuku ar sesute, mokytis bendravimo ir atsakomybės, ir tėveliams lengviau, nes gali vyresniais vaikais pasikliauti.
Gal ir taip, cia manau gal nuo teveliu ir daug kas priklauso, pvz as turiu sesri 5 metais jaunesne, tai kai ji buvo paaugle mes visiskai nebendravome, o va su metais jaunesniu broliu esame begalo artimi net ir siandien. Pamenu vaikysteje labai pykau ant tevu, nes reikdavo sese visur is paskos tampytis
Na man 40 metų ir aš jau laukiuos 8 savaitėlės mažo leliuko, visada juokavau, kad su jubiliejumi pasigimdysiu dar vieną, ir štai džiaugsmelis gims vasarą, dabar visi metų laikai pas mus bus užimti ;)ir net minties nebuvo, kad negimdysiu, tik vyrui lengvas šokas, bet praeis ir pradės laukt...
QUOTE(Mataij @ 2013 04 23, 22:04)
Mano mazajam 6 men. Noriu pastoti vel. Noriu pinti kasas . Bet jei bernas zaisim fūle tada
Ir aš norėčiau:)
Bet abejoju, kad taip bus:)
Papildyta:
Ir aš labai noriu ketvirto
Kartais, kai apie tai užsimenu, kad ir juokais, tai aplinkiniai ima moraliuoti, jog visus reis išmokyti, o studijos labai brangios ir t.t.