nesuprantu kas man uzejo. taip smarkei uzsimaniau ketvirto vaikelio vis saviskiui uzsimenu apie tai. bet keista, jog jis irgi nori. tik vis sako - ne dabar, truputi veliau, kai sunus paaugs. sunus tikras maminukas. be manes negalintis gyventi. miega pas mus lovoj. niekaip neiseina jo iskomandiruoti. taigi vyras sake kad kai sunus nustos miegoti musu lovoje, tada ir ketvirta planuosim. nors kai pagalvoju apie aplinkiniu, tiksliau giminiu, reakcija tai truputi baisoka. kai pasakau kam kad turiu 3 vaikus tai visi akis ispucia - tokia jauna ir 3 vaikai, kaip tu taip speji. na o ka cia speti. juk pasigaminti vaikeli nereikia daug laiko bet uztat kiek dziaugsmo jis atnesa i namus.
QUOTE(Latimerija. @ 2013 02 16, 13:54)
nesuprantu kas man uzejo. taip smarkei uzsimaniau ketvirto vaikelio vis saviskiui uzsimenu apie tai. bet keista, jog jis irgi nori. tik vis sako - ne dabar, truputi veliau, kai sunus paaugs. sunus tikras maminukas. be manes negalintis gyventi. miega pas mus lovoj. niekaip neiseina jo iskomandiruoti. taigi vyras sake kad kai sunus nustos miegoti musu lovoje, tada ir ketvirta planuosim. nors kai pagalvoju apie aplinkiniu, tiksliau giminiu, reakcija tai truputi baisoka. kai pasakau kam kad turiu 3 vaikus tai visi akis ispucia - tokia jauna ir 3 vaikai, kaip tu taip speji. na o ka cia speti. juk pasigaminti vaikeli nereikia daug laiko bet uztat kiek dziaugsmo jis atnesa i namus.
Džiugu girdėti tokius norus. O šiaip į aplinkinių reakcijas reikia mažiausiai kreipti dėmesį. Žinok, ko pati nori, tiksliau ko jūs abu norit.. Kažkur girdėjau, kad klausiant pagyvenusių žmonių, ko jie labiausiai gailisi gyvenime, dažniausias atsakymas buvo toks: jie gailisi per daug kreipę dėmesį į tai, ką pagalvos aplinkiniai, giminės ir dėl to neįšdrįsę gyventi taip kaip norėjosi.
Aš esu tikra, kad ir mano šeimoje bus 4 vaikai. Vyras jau seniai tam pasirašęs.
Ir netgi tuo reikalu "ruošiu" aplinkinius, kai paerzina, jog va reikėtų dabar ir mergaitės, tai sakau tikrai bus. ir kad labai tikiuosi dvynukių.
dvynukai tai mano gyvenimo svajone ir dabar kai svajoju apie dar vieną leliuką tai dažnai save pagaunu svajojant apie dvynukus na pas mane šių metų planuose yra dar vienas leliukas. bet prieš tai reikia įvykdyti keletą sau išsikeltų sąlygų. viena iš jų (pati sunkiausia) jau beveik užbaigta. tik va vis pagalvoju kaip tam tėvus savo paruošti. nes mano mama kaskart išgirdus jog aš laukiuosi puola man priekaištauti kam gi reikia tiek vaikų.
O tau tėvų reakcija yra labai svarbi?
QUOTE(Latimerija. @ 2013 02 16, 13:54)
nesuprantu kas man uzejo. taip smarkei uzsimaniau ketvirto vaikelio
Žodis žodin ir mintis mintin ta pati, ką pastaruoju metu galvoju... Taip pat esu pasimetusi iki begalybės, dėlioju už ir prieš, bet ką čia pridėliosi Vyras mano nori nors ir 5 Tik dvynukų aš jau tikrai nenoriu, nors tikimybė antrai porai dvynių. Buvo labai labai sunku auginti, o va trečias iki 2 metų užaugo nepastebimai ir taip gaila, kad taip greitai laikas bėga...
Manęs taip pat visi klausia, kaip tu spėji, stebisi, kad TIEK daug, "net" trys vaikai, o man dar tik 27. Dėl giminių, tai man nelabai svarbu nuomonė, mažai mes bendraujame, per šventes viso labo. Net nežinau kas stabdo...
o pas mus ka tik gime ketvirtas atrodo taip ir turejo buti o is pradziu galvojom kaip cia bus
QUOTE(modestute11 @ 2013 02 27, 18:09)
o pas mus ka tik gime ketvirtas atrodo taip ir turejo buti o is pradziu galvojom kaip cia bus
Sveikinu!
Ziuriu, ir jusu vaiku skirtumas nemazas.
Mes su vyru vis dar apsisprendimuose...
Norėčiau...
QUOTE(modestute11 @ 2013 02 27, 17:09)
Kaip smagu skaityt!!!
Sveikinu!!
Ir aš norėčiau daugiau nėgu 2...
Aš tai galvojau galvojau ir prisigalvojau Laukiam ketvirto
QUOTE(modestute11 @ 2013 02 27, 18:09)
Labai labai sveikinu
Mes laukiamės ketvirto, man irgi neramu, kaip viskas bus, ar suspėsim, kartais toks nerimas užeina... Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai
QUOTE(aidi @ 2013 04 04, 13:09)
Labai labai sveikinu
Mes laukiamės ketvirto, man irgi neramu, kaip viskas bus, ar suspėsim, kartais toks nerimas užeina... Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai
Tikrai, kad viskas bus gerai:). Nėra ko nerimauti Pamenu kiek minciu lindo i galva kad kaip cia 4 vaikai, kad neimanoma tiek daug tureti, o dabar net neisivaizduoju saves su 2 vaikais .
Bet daugeliui kelia didele nuostaba kai paklausia kiek turiu vaiku . Bet aplinkiniu nuomone man visada nebuvo svarbi