Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

Veite, neišpasakytas grožis... wub.gif Didelės laimės Jums visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2012 09 28, 11:01)
Esu labai laiminga turėdama savo penketuką wub.gif
user posted image
sėkmės visoms būrelį auginančioms  wub.gif  wub.gif

Veite, nuostabu! wub.gif wub.gif wub.gif Didziausios sekmes Jusu seimai! 4u.gif Labai grazu, net baltai pavydu mirksiukas.gif blush2.gif

Mes turim tris. smile.gif Kol buvo du, atrode, kad jau gana, o kai gime maziukas, lyg ir dar vieno noretusi... ax.gif mirksiukas.gif
Nesinori, kad jauniausias butu "auksinis" pagrandukas, visu lepinamas, todel tikrai dar vienam pasiryzciau tongue.gif Kazkaip man tas skaicius - 4 labai grazus thumbup.gif
Vis galvoju, kad jei lemta, reiskia - bus mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipa: 04 spalio 2012 - 11:18
Mes kol turėjom 4 vaikus, man atrodė jau daug, ir daugiau nepalanvom kaip ir, bet kažkaip kažkodėl iš pasąmonės man vis "išlysdavo" kad  tas skaičius 4 man nelabai patinka...blush2.gif Tuomet pastojau, dabar turiu 5 ir man tai tobulas skaičiukas- stengiamės vaikus auklėti taip, kad jie būtų kaip vienas tvirtas penkių kumštis  4u.gif  4u.gif
user posted image

kokia grazi seimina wub.gif
Atsakyti
Fantastika, džiaugiuosi už Jus thumbup.gif
Atsakyti
jEI BŪČIAU JAUNESNĖ, TIKRAI AUGINČIAU dar vieną, t.y. ketvirtą. Labai norėčiau wub.gif wub.gif . Man irgi patinka mažų vaikų balseliai, jų mąstymas, aš iš jų mokaus. Tikrai nelaukiu, kad jie kuo greičiau užaugtų. Liūdna bus išsiskirt, bet, kita vertus, tam ir auginam, kad išleist juos į gyvenimą
Atsakyti
sveikutes,

jungiuosi ir as smile.gif mano ketvertukas jau suformuotas, jeigu buciau jaunesne mielai ir 5 tureciau smile.gif

Papildyta:
Mes kol turėjom 4 vaikus, man atrodė jau daug, ir daugiau nepalanvom kaip ir, bet kažkaip kažkodėl iš pasąmonės man vis "išlysdavo" kad  tas skaičius 4 man nelabai patinka...blush2.gif Tuomet pastojau, dabar turiu 5 ir man tai tobulas skaičiukas- stengiamės vaikus auklėti taip, kad jie būtų kaip vienas tvirtas penkių kumštis  4u.gif  4u.gif
user posted image

puiki seimynele:) kuo didziausios sekmes smile.gif
Atsakyti
AS VISAD GALVOJAU KAD BUS PAS TIK TRYS PAS MUS BET DABAR VASARI BUS IR KETVIRTAS. Turbut taip nulemta smile.gif
Atsakyti
Mes laukiamės ketvirto, esam be galo laimingi thumbup.gif
Atsakyti
jūratėP Paskelbta Vakar, 09:03
Mes laukiamės ketvirto, esam be galo laimingi

Sveikinu, saunuoliai 4u.gif
as tai tik pasvajoju ax.gif , bet nesiriztu blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Negaliu atsižiūrėti koks gožis thumbup.gif būkit laimingi!
Mūsų šeimoje ir ketvertukas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Šita mamytė yra fantastiška! Ir jos šeima yra nereali! Sėkmės!!!!
Atsakyti
Po pirmojo vyras sake - vienas vaikas - TOBULA!
Po antro sake - TRAGEDIJA!
Laukem trecio sake - O JEI VEL MERGYTE?????? bigsmile.gif
Dabar kai sunui beveik metai sako - zinai... o gal ir 4 butu fainiai... thumbup.gif

Isvada. Kai kurie vyrai, matyt, turi subresti tevystei... mirksiukas.gif
Atsakyti