QUOTE(Kaira @ 2011 09 06, 16:28)
Be abejo kiek vienas mąsto savaip, finansai, be abejo labai reikalingi, bet juk ne visą laiką paskui vaikų subinukus reikės bėgioti, vėliau jie ir vieni kitiems padės ir dar senus tėvus karšins Turiu savo mamos amžiaus daugiavakę pažįstamą, su jos vyriausiu sunumi ėjau į vieną grupę darželyje. Viso ji susilaukė 7 vaikų, dabar visi gražiai bendrauja, vieni kitais rūpinasi, dar konkuruoja kuris daugiau ir labiau tėvai pasirūpins. O buvo laikas, kai gyveno 1 kambario bute šešiese, tik vėliau persikraustė į 4 k. Manau toji mama nei sekundei nepasigailėjo nei dėl vieno savo vaiko. Reikia gal pabūt savanaudei - kuo daugiau vaikų, tuo man linksmiau bus senatvėj, daug lankys, daug anūkų turėsiu, visada būsiu reikalinga ne tik dėl finansinės paramos. Dabar verkti, kad vaiko neužkišiu visokiu gėriu iki kokių 22 metų nematau prasmės. Kai jaučiasi namie trūkumas, tai vaikai tampa atsakingesni, maniškės pvz. mielai vasarą padirba, be abejo, tiek kiek pačios nori, suvokia lito vertę. Kieno gyvenimo tikslas turėti vieną ar du vaikiukus ir juos visapusiškai lepinti, be abejo neverta gimdytis daugiau. Man turtas yra mano šeima. Ir kaip sakau - jie ir aprengti, ir nebadauja, o mano supuvusi mašina laimei kol kas veža mus visur, kartais sėdam ir važiuojam be jokios prasmės į bet kurią pusę ir būna gera ir smagu, svarbu visi kartu. Ir kol jaunėlis mažas telpam visi ir tikrai tilptų dar vienas
Kaip smagu skaityti tokius zodzius, Saunuole mamyte Pritariu Jums 100proc, as ir vis dazniau pamastau apie 4