Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

INDRUTE84, kokia tu turtinga- keturi vyrukai. Sėkmės jums augant, baltai pavydžiu wub.gif wub.gif wub.gif
O aš visada norėjau trijų, bet atrodė jau pirmieji dideli, sunku bus vėl viską nuo pradžių pradėti, o ir vyras nesileido į kalbas apie trečią. Ir še tau- netyčiukas užkibo, nors pastojimo tikimybė buvo gal 5 proc.. Dievulis sudėlioja viską mūsų gyvenime matyt taip kaip reikia, kuo toliau, tuo labiau imu tuo tikėti biggrin.gif
O dabar vis pamąstau, kad visai norėčiau ir ketvirto, bet .... manau nebesirįšim ketvirtam stebuklui. Na nebent Dievulis kitaip užmanęs bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kazkur toliii kai susimastau tai matau ta ketvirta mazyli , o planuot nebeplanuojam ko gero pakaks 3 turimu wub.gif wub.gif nors... kas cia zino kaip pasisuks o gal netyciukas bigsmile.gif ir tada jau nori nenori a reikia biggrin.gif wub.gif an jei ka tai butu labai jau wub.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Pati Ta*: 17 kovo 2011 - 14:56
QUOTE(Arvena @ 2011 02 07, 00:14)
Kai turėjau vieną  - planavau turėt minimu du.
Kai gimė antras  - apsėdo mintis apie trečią - gimė nuostabiausia dukrytė.....

O dabar - ech  (liūdna galvot, kad ji paskutinis mano vaikutis) ir slapčia svajoju  apie ketvirtą. deja - tai ir liks turbūt tik svajonė..... Bet jei turėtumėm visas finansines sąlygas - neatsisakyčiau ketvirto mažiuko  wub.gif  wub.gif

Čia kaip apie mane parašyta... wub.gif friends.gif Tik pas mane atvirkščiai - po dviejų dukrelių gimė sūneliukas. wub.gif
Ir mintys apie ketvirtą vaikelį nevejamos šalin, nors sudėtinga išties... Iš esmės tektų keisti gyvenimą - didesnis būstas, didesnis automobilis, daugiau kėdžių prie pietų stalo... Bet kita vertus - tai niekis lyginant su tuo, ką atneša su savimi gimęs kūdikis ir kokia neįkainojama tai patirtis šeimai.
Atsakyti
sveikutes man yra 25 metai 4u.gif auginu tris vaikiukus thumbup.gif vyriausiam sunui 6 metukai mirksiukas.gif viduriniai duktytei 1 metukai ir 10 menesiuku mirksiukas.gif ir jauneliui 10 menesiuku mirksiukas.gif
nors mano maziukai dar mazi bet as jau noriu ketvirto maziuko,vienu vargu uzaugtu visi kartu thumbup.gif rolleyes.gif
tik kazkaip bijau zmoniu kalbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 01 26, 20:17)
O aš kažkaip atvirkščiai esu girdėjus g.gif Todėl po keturių ėmiau ir išdalijau viską. Kad daugiau nebūtų... ax.gif O tada bac ir teko viską naujai ir dvigubai pirkt... blink.gif

mane po gimdymo guode, kad del komplikaciju gimdymo metu man bus praktiskai neimanoma pastoti dar karta... pries dvi savaites pagimdziau porele lotuliukas.gif namuose dabar keturios atzalos, o tarp ju labai mazas skirtumas... nu zinokit durnynas: vyresnioji demesio reikalauja, vidurinysis visur lipa visko nori, ir dar du naujagimiai... mano atveju tenka prisimint patarle apie spjaudyma i sulini, nes pries kokius 2 metus rekiau, kad vienturtis man pats tas... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(halla @ 2011 03 27, 19:20)
mane po gimdymo guode, kad del komplikaciju gimdymo metu man bus praktiskai neimanoma pastoti dar karta... pries dvi savaites pagimdziau porele lotuliukas.gif namuose dabar keturios atzalos, o tarp ju labai mazas skirtumas... nu zinokit durnynas: vyresnioji demesio reikalauja, vidurinysis visur lipa visko nori, ir dar du naujagimiai... mano atveju tenka prisimint patarle apie spjaudyma i sulini, nes pries kokius 2 metus rekiau, kad vienturtis man pats tas... blush2.gif

O po kiek laiko pastojai su dvyniais? Ta prasme kiek buvo antram vaikui tuo metu laiko?
Atsakyti
QUOTE(halla @ 2011 03 27, 19:20)

O kaip sprendet vezimo klausima? Nes juk sunelis kaip suprantu maximum metuku amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2011 03 27, 21:07)
O po kiek laiko pastojai su dvyniais?  Ta prasme kiek buvo antram vaikui tuo metu laiko?

sunui dabar metukai. pastojau po keturiu menesiu, ilgai uztruko kol susigaudziau, ko pas mane apetito nera. isnesiojau 35 savaites. nestumas labai komplikuotas, plauku, dantu neliko visai.

QUOTE(Emse @ 2011 03 27, 23:07)
O kaip sprendet vezimo klausima?  Nes juk sunelis kaip suprantu maximum metuku amziaus?

dvyniam nusipirkom vezima, bet dar neleidzia mums i lauka su jais vaziuot, tai dar nezinau kaip mes visa svita kur nors issiruosim. beto niekur ir nosies su vaikais nekisam, nes vaikai i masina netelpa - ieskom 7 vietu.... 4u.gif bet pas mus bus kaip ir pas kaimynus: jauniausi pametinukai dvigubam vezime, vyriausias uz rankytes sone tipena, kitas ant klubo nesamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(halla @ 2011 03 28, 17:59)
sunui dabar metukai. pastojau po keturiu menesiu, ilgai uztruko kol susigaudziau, ko pas mane apetito nera. isnesiojau 35 savaites. nestumas labai komplikuotas, plauku, dantu neliko visai.
dvyniam nusipirkom vezima, bet dar neleidzia mums i lauka su jais vaziuot, tai dar nezinau kaip mes visa svita kur nors issiruosim. beto niekur ir nosies su vaikais nekisam, nes vaikai i masina netelpa - ieskom 7 vietu.... 4u.gif  bet pas mus bus kaip ir pas kaimynus: jauniausi pametinukai dvigubam vezime, vyriausias uz rankytes sone tipena, kitas ant klubo nesamas  smile.gif

O tu nemaitinai sunaus pati? Ar mm jau buvo atsiradusios pries pastojant? O kodel komplikuotas nestumas? Gal del to kad labai greitai vienas po kito?
Nu jums reiktu trigubo vezimo(tik jauciu nelabai yra tokiu pasirinkimo), nes sunelis visai dar mazylis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2011 03 28, 18:21)
O tu nemaitinai sunaus pati?  Ar mm jau buvo atsiradusios pries pastojant?  O kodel komplikuotas nestumas?  Gal del to kad labai greitai vienas po kito?
Nu jums reiktu trigubo vezimo(tik jauciu nelabai yra tokiu pasirinkimo), nes sunelis visai dar mazylis  wub.gif

nemaitinau ir mm dar nebuvo atsiradusios (mes zvakutemis saugojomis, efektyvumas bl.... blush2.gif ), as laukiau mm kad spirale isidet lotuliukas.gif cia pas mus medikai nelabai iesko ligu, tai po gimdymo viena kart apziurejo ir niekam tu neidomi.

gimdo cia viena po kito 3-4 vaikus ir nieko eina kaip tankai... bet daktare maza skirtuma tarp nestumu ivardijo kaip pagrindine priezasti. mano aukstas spaudimas, kaklelis buvo sutrumpejes iki 9mm. praktiskai nuo 27 svaites man stabde gimdyma tai menesiai ligoninej ant laseliniu verysad.gif

einu googlintis apie triguba vezima thumbup.gif nesu niekur macius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(halla @ 2011 03 28, 19:48)
nemaitinau ir mm dar nebuvo atsiradusios (mes zvakutemis saugojomis, efektyvumas bl....  blush2.gif ), as laukiau mm kad spirale isidet  lotuliukas.gif cia pas mus medikai  nelabai iesko ligu, tai po gimdymo viena kart apziurejo ir niekam tu neidomi.

gimdo cia viena po kito 3-4 vaikus ir nieko eina kaip tankai... bet daktare maza skirtuma tarp nestumu ivardijo kaip pagrindine priezasti. mano aukstas spaudimas, kaklelis buvo sutrumpejes iki 9mm. praktiskai nuo 27 svaites man stabde gimdyma tai  menesiai ligoninej ant laseliniu  verysad.gif

einu googlintis apie triguba vezima  thumbup.gif  nesu niekur macius doh.gif

Jo... zvakutes pavede jus ax.gif O tai kiek jau buvai laiko nescia kai supratai, kad laukies vel?
Trigubu tikrai yra, tik esu macius tokius daugiau sportinius, arba buna prie dvigubo tokia papildoma kaip kedute prisideda treciam-vyresniam vaikuciui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(o-zone @ 2011 01 27, 18:18)
Taip, ir aš maniau, kad turėsiu tik vieną, vėliau aplinkybės pasikeitė, pradėjau svarstyti apie antrą, o dabar esu trijų vaikų mama. Taigi niekada nesakyk niekada. Yra toks posakis.

thumbup.gif Mano ta pati istorija... biggrin.gif Tik, kad nelabai svars2iau apie antrąjį, visad sakiau, kad vieno užteks, nes aš ir viena esu... ax.gif O Dievulis pasijuokė iš manęs gardžiai - dabar esu pagerbta tarp trijų vyrų thumbup.gif Tyliai tyliai pasvajoju ir apie ketvirtą, bet čia jau kaip Dievulis palieps blush2.gif ax.gif
Atsakyti