INDRUTE84, kokia tu turtinga- keturi vyrukai. Sėkmės jums augant, baltai pavydžiu
O aš visada norėjau trijų, bet atrodė jau pirmieji dideli, sunku bus vėl viską nuo pradžių pradėti, o ir vyras nesileido į kalbas apie trečią. Ir še tau- netyčiukas užkibo, nors pastojimo tikimybė buvo gal 5 proc.. Dievulis sudėlioja viską mūsų gyvenime matyt taip kaip reikia, kuo toliau, tuo labiau imu tuo tikėti
O dabar vis pamąstau, kad visai norėčiau ir ketvirto, bet .... manau nebesirįšim ketvirtam stebuklui. Na nebent Dievulis kitaip užmanęs
Kazkur toliii kai susimastau tai matau ta ketvirta mazyli , o planuot nebeplanuojam ko gero pakaks 3 turimu nors... kas cia zino kaip pasisuks o gal netyciukas ir tada jau nori nenori a reikia an jei ka tai butu labai jau
QUOTE(Arvena @ 2011 02 07, 00:14)
Kai turėjau vieną - planavau turėt minimu du.
Kai gimė antras - apsėdo mintis apie trečią - gimė nuostabiausia dukrytė.....
O dabar - ech (liūdna galvot, kad ji paskutinis mano vaikutis) ir slapčia svajoju apie ketvirtą. deja - tai ir liks turbūt tik svajonė..... Bet jei turėtumėm visas finansines sąlygas - neatsisakyčiau ketvirto mažiuko
Kai gimė antras - apsėdo mintis apie trečią - gimė nuostabiausia dukrytė.....
O dabar - ech (liūdna galvot, kad ji paskutinis mano vaikutis) ir slapčia svajoju apie ketvirtą. deja - tai ir liks turbūt tik svajonė..... Bet jei turėtumėm visas finansines sąlygas - neatsisakyčiau ketvirto mažiuko
Čia kaip apie mane parašyta... Tik pas mane atvirkščiai - po dviejų dukrelių gimė sūneliukas.
Ir mintys apie ketvirtą vaikelį nevejamos šalin, nors sudėtinga išties... Iš esmės tektų keisti gyvenimą - didesnis būstas, didesnis automobilis, daugiau kėdžių prie pietų stalo... Bet kita vertus - tai niekis lyginant su tuo, ką atneša su savimi gimęs kūdikis ir kokia neįkainojama tai patirtis šeimai.
QUOTE(jėga @ 2011 01 26, 20:17)
O aš kažkaip atvirkščiai esu girdėjus Todėl po keturių ėmiau ir išdalijau viską. Kad daugiau nebūtų... O tada bac ir teko viską naujai ir dvigubai pirkt...
mane po gimdymo guode, kad del komplikaciju gimdymo metu man bus praktiskai neimanoma pastoti dar karta... pries dvi savaites pagimdziau porele namuose dabar keturios atzalos, o tarp ju labai mazas skirtumas... nu zinokit durnynas: vyresnioji demesio reikalauja, vidurinysis visur lipa visko nori, ir dar du naujagimiai... mano atveju tenka prisimint patarle apie spjaudyma i sulini, nes pries kokius 2 metus rekiau, kad vienturtis man pats tas...
QUOTE(halla @ 2011 03 27, 19:20)
mane po gimdymo guode, kad del komplikaciju gimdymo metu man bus praktiskai neimanoma pastoti dar karta... pries dvi savaites pagimdziau porele namuose dabar keturios atzalos, o tarp ju labai mazas skirtumas... nu zinokit durnynas: vyresnioji demesio reikalauja, vidurinysis visur lipa visko nori, ir dar du naujagimiai... mano atveju tenka prisimint patarle apie spjaudyma i sulini, nes pries kokius 2 metus rekiau, kad vienturtis man pats tas...
O po kiek laiko pastojai su dvyniais? Ta prasme kiek buvo antram vaikui tuo metu laiko?
QUOTE(halla @ 2011 03 27, 19:20)
O kaip sprendet vezimo klausima? Nes juk sunelis kaip suprantu maximum metuku amziaus?
QUOTE(Emse @ 2011 03 27, 21:07)
O po kiek laiko pastojai su dvyniais? Ta prasme kiek buvo antram vaikui tuo metu laiko?
sunui dabar metukai. pastojau po keturiu menesiu, ilgai uztruko kol susigaudziau, ko pas mane apetito nera. isnesiojau 35 savaites. nestumas labai komplikuotas, plauku, dantu neliko visai.
QUOTE(Emse @ 2011 03 27, 23:07)
O kaip sprendet vezimo klausima? Nes juk sunelis kaip suprantu maximum metuku amziaus?
dvyniam nusipirkom vezima, bet dar neleidzia mums i lauka su jais vaziuot, tai dar nezinau kaip mes visa svita kur nors issiruosim. beto niekur ir nosies su vaikais nekisam, nes vaikai i masina netelpa - ieskom 7 vietu.... bet pas mus bus kaip ir pas kaimynus: jauniausi pametinukai dvigubam vezime, vyriausias uz rankytes sone tipena, kitas ant klubo nesamas
QUOTE(halla @ 2011 03 28, 17:59)
sunui dabar metukai. pastojau po keturiu menesiu, ilgai uztruko kol susigaudziau, ko pas mane apetito nera. isnesiojau 35 savaites. nestumas labai komplikuotas, plauku, dantu neliko visai.
dvyniam nusipirkom vezima, bet dar neleidzia mums i lauka su jais vaziuot, tai dar nezinau kaip mes visa svita kur nors issiruosim. beto niekur ir nosies su vaikais nekisam, nes vaikai i masina netelpa - ieskom 7 vietu.... bet pas mus bus kaip ir pas kaimynus: jauniausi pametinukai dvigubam vezime, vyriausias uz rankytes sone tipena, kitas ant klubo nesamas
O tu nemaitinai sunaus pati? Ar mm jau buvo atsiradusios pries pastojant? O kodel komplikuotas nestumas? Gal del to kad labai greitai vienas po kito?
Nu jums reiktu trigubo vezimo(tik jauciu nelabai yra tokiu pasirinkimo), nes sunelis visai dar mazylis
QUOTE(Emse @ 2011 03 28, 18:21)
O tu nemaitinai sunaus pati? Ar mm jau buvo atsiradusios pries pastojant? O kodel komplikuotas nestumas? Gal del to kad labai greitai vienas po kito?
Nu jums reiktu trigubo vezimo(tik jauciu nelabai yra tokiu pasirinkimo), nes sunelis visai dar mazylis
nemaitinau ir mm dar nebuvo atsiradusios (mes zvakutemis saugojomis, efektyvumas bl.... ), as laukiau mm kad spirale isidet cia pas mus medikai nelabai iesko ligu, tai po gimdymo viena kart apziurejo ir niekam tu neidomi.
gimdo cia viena po kito 3-4 vaikus ir nieko eina kaip tankai... bet daktare maza skirtuma tarp nestumu ivardijo kaip pagrindine priezasti. mano aukstas spaudimas, kaklelis buvo sutrumpejes iki 9mm. praktiskai nuo 27 svaites man stabde gimdyma tai menesiai ligoninej ant laseliniu
einu googlintis apie triguba vezima nesu niekur macius
QUOTE(halla @ 2011 03 28, 19:48)
nemaitinau ir mm dar nebuvo atsiradusios (mes zvakutemis saugojomis, efektyvumas bl.... ), as laukiau mm kad spirale isidet cia pas mus medikai nelabai iesko ligu, tai po gimdymo viena kart apziurejo ir niekam tu neidomi.
gimdo cia viena po kito 3-4 vaikus ir nieko eina kaip tankai... bet daktare maza skirtuma tarp nestumu ivardijo kaip pagrindine priezasti. mano aukstas spaudimas, kaklelis buvo sutrumpejes iki 9mm. praktiskai nuo 27 svaites man stabde gimdyma tai menesiai ligoninej ant laseliniu
Jo... zvakutes pavede jus O tai kiek jau buvai laiko nescia kai supratai, kad laukies vel?
Trigubu tikrai yra, tik esu macius tokius daugiau sportinius, arba buna prie dvigubo tokia papildoma kaip kedute prisideda treciam-vyresniam vaikuciui
QUOTE(o-zone @ 2011 01 27, 18:18)
Taip, ir aš maniau, kad turėsiu tik vieną, vėliau aplinkybės pasikeitė, pradėjau svarstyti apie antrą, o dabar esu trijų vaikų mama. Taigi niekada nesakyk niekada. Yra toks posakis.
Mano ta pati istorija... Tik, kad nelabai svars2iau apie antrąjį, visad sakiau, kad vieno užteks, nes aš ir viena esu... O Dievulis pasijuokė iš manęs gardžiai - dabar esu pagerbta tarp trijų vyrų Tyliai tyliai pasvajoju ir apie ketvirtą, bet čia jau kaip Dievulis palieps