Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

As labai norejau ir ketvirto, ir penkto, taciau kazkodel pastaruosius 3 metus nebepavyko pastoti,( nors vyras tas pats ax.gif )....matyt jau mano amzius nebe tas............o dabar jau ir 40'metis ant nosies.....Taigi gimdykit kol dar galit ir neatideliokit per daug..........
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2011 01 20, 02:49)
As labai norejau ir ketvirto, ir penkto, taciau kazkodel pastaruosius 3 metus nebepavyko pastoti,( nors vyras tas pats  ax.gif )....matyt jau mano amzius nebe tas............o dabar jau ir 40'metis ant nosies.....Taigi gimdykit kol dar galit ir neatideliokit per daug..........

Na siuo metu trecio laukiuosi, bet zinau ,kad ketvirtas tikrai bus smile.gif Nenorim auginti vieno pagranduko,tad reikes seses arba brolio ax.gif O ir su vyru dar nuo vestuviu sutarem, kad turesim keturis lotuliukas.gif
Atsakyti
as kol laukiausi trecio sunaus, svajojau po kokiu 7 m pertraukos susilaukti dar poreles pametinuku.
siuo metu nenoriu net galvoti nei apie nestuma, nei apie mazus vaikus.
labai daug sveikatos man kainuoja trecias vaikelis. jei pirmas butu toks sunkus vaikas kazin ar buciau pasiryzus tureti daugiau vaiku.

nzn, kazkaip pastebiu, kad kuo toliau tuo problematiskesni vaikai gimsta - alergijos, maisto netoleravimas, neurologines problemos, vystymosi sutrikimai, gimdymo traumos ir pan.
kiek reikia laiko, jegu, pinigu kad pasirupinti tinkamai tokiu vaikeliu. taip kad mano svajones apie dukrytes greiciausiai liks neigyvendintos.
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2011 01 20, 02:49)
As labai norejau ir ketvirto, ir penkto, taciau kazkodel pastaruosius 3 metus nebepavyko pastoti,( nors vyras tas pats  ax.gif )....matyt jau mano amzius nebe tas............o dabar jau ir 40'metis ant nosies.....Taigi gimdykit kol dar galit ir neatideliokit per daug..........

Likus trim mėnesiams iki 41 gimtadienio, pagimdžiau ketvirtą. Nesijaučiu nei sena, nei ne laiku mirksiukas.gif Pirmieji pametinukai, o paskui po penkis metus tarpai.
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 12 18, 12:03)
man atrodo, kad jei laikysi tai tikrai daugiau nebus, o kai tik atiduodi tai ir ziurek jau uzkibo mirksiukas.gif

O aš kažkaip atvirkščiai esu girdėjus g.gif Todėl po keturių ėmiau ir išdalijau viską. Kad daugiau nebūtų... ax.gif O tada bac ir teko viską naujai ir dvigubai pirkt... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 01 26, 20:17)
O aš kažkaip atvirkščiai esu girdėjus g.gif Todėl po keturių ėmiau ir išdalijau viską. Kad daugiau nebūtų... ax.gif O tada bac ir teko viską naujai ir dvigubai pirkt... blink.gif

Ar tai reiskia, kaad po ketvirto dar susilaukei dvyniu?
Atsakyti
Butent tai ir reiskia smile.gif
Atsakyti
Taip, ir aš maniau, kad turėsiu tik vieną, vėliau aplinkybės pasikeitė, pradėjau svarstyti apie antrą, o dabar esu trijų vaikų mama. Taigi niekada nesakyk niekada. Yra toks posakis.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 14, 17:58)
   Pasipasakokite,patarkite, man kuo greičiau kas tik galite,kuo daugiau mamyčių,visas nuomones apsvarstysiu....turiu jau siuntimą neštumo nutraukimui ryt suplanuota tai padaryti,Bet iki paskutinės akimirkos svarstau vis,nebegaliu rašyti jau, gumulas spaudžia gerklę.....

auginu 4 vaikuciuS, kai pastojau trecia karta ir suzinojau kad dvynukai, anyta tiesiai pasiule darytis valyma.nors gyvename tikrai neblogai. su vyru neabejojom kad reikia vaikuciu.buvo tikrai sunki pradzia gime leliukai men anksciau. dvi savaites diena nakti liejau asaras, nes nebuvo nei vieno % kad gyvens. dabar mum jau metai, stiprus, grazus sveiki vyrai.
Dabar zinau kad musu sprendimas buvo geras, zinau ko verta buvo kiekviena asara,mano issiskyre simfizio kaulai, kiekviena nemiegota naktis,nugrauztos krutys ir visa kita.
o mano mociute sake taip, kiekvienam naujam zmoguciui atsiranda duonos, rubas, ir meiles.
tavo valia spresti kaip elgtis, bet manau kad dar viena pirma sypsenele, pirmi dantukai, pirmi zodziai, verti visko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrute84: 28 sausio 2011 - 13:36
Kai turėjau vieną - planavau turėt minimu du.
Kai gimė antras - apsėdo mintis apie trečią - gimė nuostabiausia dukrytė.....
O dabar - ech (liūdna galvot, kad ji paskutinis mano vaikutis) ir slapčia svajoju apie ketvirtą. deja - tai ir liks turbūt tik svajonė..... Bet jei turėtumėm visas finansines sąlygas - neatsisakyčiau ketvirto mažiuko wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mastau masčiau ir mastysiu kol tai neįvyks ar tik ligs svajone... tik kad tas ketvirtas nepatogumų daug sukels - vis pajuokaujam - reiks autobuso, nes trys vaikai tai tvarkoje, o keturių į auto jau nesutalpinsi biggrin.gif
Atsakyti
Visada norėjom trijų,bet...jei jau taip bus lemta smile.gif
Atsakyti