issaugokite savo kudikeli, juk jis jau yra
nemanau, kad veliau galetumet "atleisti" sau. nemanau, kad reiketu apie tai tartis su mama, drauge, kaimyne, forumo dalyvemis. kiti zmones tera zmones su savo gyvenimais,tai tik ju nuomone, ju klaidos ir atradimai. jie nera visaziniai. niekas negali pasakyti - as zinau bus taip ir taip net ir mama daznai klysta...
jusu vyras (kaip ir visi dazniausiai) uzeme gan patogia pozicija...
mano trecias taip pat netyciukas, antrajam nebuvo dar metu kai pastojau. apie nestumo nutraukima as net negalvojau, tai apskritai man asmeniskai ne iseitis, kudikis nekaltas del musu neatsargumo.
ka galiu pasakyti isgyvenau tikra pragara - nelengvas nestumas, vyras dirba uzsienyje, vyresnieji vaikai labai problematiski (alergija, neurologines problemos ir kt), trecias sunelis pirmus men buvo ramus, veliau "atsieme" sunkaus laipsnio mazakraujyste, fizines raidos sutrikimas, ypac umi alergija
man labai sunku juos priziureti, aukleti, uzimti prasmingai, maitinti teisingai, i lauka iseiti bet vaikai auga be galo greitai, tie pirmieji metai praeis ir bus lengviau.
bet nei sekundes nesigailiu, kad yra taip kaip yra. as net neabejoju, kad jie uzaugs dori zmones - juk as to taip trokstu.
as linkiu jums stiprybes, susiimkite ir nustokite saves gaileti. pamastykite, kas jums gyvenime yra svarbiausia?
O tai ka nusprendei?
Emse dar neapsisprendžiau,ne taip lengva....Prisiminiau savo močiutės istoriją ją man pasakojo kai aš buvau panelė.Ji laukėsi penktojo vaikelio,amžius buvo jau nebetas gimdymui, o ir mano senelis darė didelį spaudimą, nenorėjo, kad vaikas gimtų,ši neatlaikiusi spaudimo įšvažiavo į miestą darytis aborto.Jau buvo prie pat pat ligoninnės kaip užnugaryje išgirdo kažką atsitrankant, ogi žiūri mano senelis su visu arkliu ir vežimu atbilda, įsisodino vežiman ir parsivežė ją atgalios į namus.Pasigimdė ji sūnų,ir buvo jiems viso gyvenimo džiaugsmas ir paguoda,na ir Dievulis jam nepagailėjo gero gyvenimo,viskas jam labai gerai sekasi iki šiolei.
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 14, 19:57)
Emse dar neapsisprendžiau,ne taip lengva....
Prisiminiau savo močiutės istoriją ją man pasakojo kai aš buvau panelė.Ji laukėsi penktojo vaikelio,amžius buvo jau nebetas gimdymui, o ir mano senelis darė didelį spaudimą, nenorėjo, kad vaikas gimtų,ši neatlaikiusi spaudimo įšvažiavo į miestą darytis aborto.Jau buvo prie pat pat ligoninnės kaip užnugaryje išgirdo kažką atsitrankant, ogi žiūri mano senelis su visu arkliu ir vežimu atbilda, įsisodino vežiman ir parsivežė ją atgalios į namus.Pasigimdė ji sūnų,ir buvo jiems viso gyvenimo džiaugsmas ir paguoda,na ir Dievulis jam nepagailėjo gero gyvenimo,viskas jam labai gerai sekasi iki šiolei.
Prisiminiau savo močiutės istoriją ją man pasakojo kai aš buvau panelė.Ji laukėsi penktojo vaikelio,amžius buvo jau nebetas gimdymui, o ir mano senelis darė didelį spaudimą, nenorėjo, kad vaikas gimtų,ši neatlaikiusi spaudimo įšvažiavo į miestą darytis aborto.Jau buvo prie pat pat ligoninnės kaip užnugaryje išgirdo kažką atsitrankant, ogi žiūri mano senelis su visu arkliu ir vežimu atbilda, įsisodino vežiman ir parsivežė ją atgalios į namus.Pasigimdė ji sūnų,ir buvo jiems viso gyvenimo džiaugsmas ir paguoda,na ir Dievulis jam nepagailėjo gero gyvenimo,viskas jam labai gerai sekasi iki šiolei.
Suprantu, kad nelengva... Zinai, kai as pastojau su treciu, mano vyras blogai sureagavo i , na maciau, kad neapsidziauge, ir as tada labai nusiminiau ir nutariau nutraukti. Uzsirasiau, jau paskyre data, bet paskui as persigalvojau ir nutariau gimdyti. Tada mes turejom dvi mergaites, ir paskui suzinojom, kad laukiam berniuko. Buvom labai laimingi, bet deja...tas vaikelis mums gime negyvas 38sav. . Paskui as daug galvojau, 1000 kodel klausimu turejau, gal del to, kad is pat pradziu buvau nusprendus negimdyti...zodziu tragedija isgyvenom siaubinga. Paskui stengiausi kuo greiciau vel pastoti, turejau persileidima ir tik paskui pastojau laimingai ir dabar turiu dar viena nuostabiausia labai laukta dukryte
Man dabar atrodo, kad vaikelis jau toks mazytis jaucia mamos mintis, todel geriau greiciau apsispresk. Linkiu sekmes jusu seimai
Mergaites, ziuriu i jus ir dziaugiuosi kad esu ne viena
Laukiuosi vaikelio, kuris bus 3 man, bet viso bus 4 vaikai seimoj, nes auginam vyro dukra dar is pirmos santuokos
Visokiu minciu buvo pastarasias dvi dienas, nes vyras nenorejo, kad gimdyciau. Visa diena siandien praverkiau, nes paskyre ir man isvalymo data jau. Kurios nebus todel, kad po darbo pasikalbejom su vyru ir nutarem tureti sita mazyli, kuriam as jau ir varda laikina isrinkau- sirduze
Ir as zinau, kad man bus sunku finansiskai, moraliskai ir visaip kitaip su 4 vaikuciais, bet esu pasiryzus viskam, nes jau dabar savo Sirduze myliu ir negaliu sulaukt kada pamatysiu
Laukiuosi vaikelio, kuris bus 3 man, bet viso bus 4 vaikai seimoj, nes auginam vyro dukra dar is pirmos santuokos
Visokiu minciu buvo pastarasias dvi dienas, nes vyras nenorejo, kad gimdyciau. Visa diena siandien praverkiau, nes paskyre ir man isvalymo data jau. Kurios nebus todel, kad po darbo pasikalbejom su vyru ir nutarem tureti sita mazyli, kuriam as jau ir varda laikina isrinkau- sirduze
Ir as zinau, kad man bus sunku finansiskai, moraliskai ir visaip kitaip su 4 vaikuciais, bet esu pasiryzus viskam, nes jau dabar savo Sirduze myliu ir negaliu sulaukt kada pamatysiu
O as tyliai tyliai apie ketvirta jau svajoju... Bet dar tik su savim:geda2: Nors visi sako"Rubelius isaugtus reikia kam nors atiduoti, cia juk jau paskutinis"
QUOTE(Awriuke @ 2010 12 17, 23:29)
Mergaites, ziuriu i jus ir dziaugiuosi kad esu ne viena
Jetus kaip fainai, net uzpavydejau
QUOTE(Aliaka @ 2010 12 18, 00:13)
O as tyliai tyliai apie ketvirta jau svajoju... Bet dar tik su savim:geda2: Nors visi sako"Rubelius isaugtus reikia kam nors atiduoti, cia juk jau paskutinis"
As irgi jau svajoju...o rubelius as visa laika atiduodavau, nes kazkaip man atrodo, kad jei laikysi tai tikrai daugiau nebus, o kai tik atiduodi tai ir ziurek jau uzkibo
As irgi jau svajoju...o rubelius as visa laika atiduodavau, nes kazkaip man atrodo, kad jei laikysi tai tikrai daugiau nebus, o kai tik atiduodi tai ir ziurek jau uzkibo
[/quote]
As mazaja dar kai kuriais vyriausiojo rubais rengiu Tik sudevetus ismesdavau... Ir visi vaikai gavosi is pirmo karto
QUOTE(just77 @ 2010 12 27, 13:16)
patikėkit, ketvirtą auginti smagiausia. Esi rami ir pradedi tiesiog džiaugtis. Mes su vyru norėtumėm turėti ir daugiau, bet aš jau truputi bijau gimdyti.
Tikiu As jau trecia augindama esu atsipalaidavus, jokio streso Ne taip kaip buvo su primu
QUOTE(just77 @ 2010 12 27, 13:16)
patikėkit, ketvirtą auginti smagiausia. Esi rami ir pradedi tiesiog džiaugtis. Mes su vyru norėtumėm turėti ir daugiau, bet aš jau truputi bijau gimdyti.
O kaip su finansine puse su sitiek vaikuciu? As tai kartais pagalvoju, kad kaip cia reiks pavyzdziui atostogu kazkur vaziuoti, na kiek kainuos bilietai ir visa kita, nes mes zmones eiliniai, turtu dideliu neturim
Jau su trimis vaikais visas pasaulis kitaip apsiverčia, bet imi žmogus ir prisitaikai Jei norisi tolimų kelionių - ne viešbutyje tenka ieškoti kambarių, bet pasižiūrėti kempinge namelių. Viskas yra įmanoma Aišku, sunkiau. Jautiesi, kaip vadovaudama mini UAB - visus sureguliuot, viską sutvarkyt, ko ne vadybininkės darbas
QUOTE(zhemuoge @ 2011 01 09, 00:03)
Jau su trimis vaikais visas pasaulis kitaip apsiverčia, bet imi žmogus ir prisitaikai Jei norisi tolimų kelionių - ne viešbutyje tenka ieškoti kambarių, bet pasižiūrėti kempinge namelių. Viskas yra įmanoma Aišku, sunkiau. Jautiesi, kaip vadovaudama mini UAB - visus sureguliuot, viską sutvarkyt, ko ne vadybininkės darbas
O jus planavot ketvirta? Nes apsaugos priemoniu nenaudojot kaip supratau? Kaip vyras reagavo i du bruksniukus?