Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

[quote=bbbituteee,2010 02 01, 01:24]
mes taip pat jau laukiam ketvirto,
eh ...radau ir as savo zinute, bet tada tik pasigyriau ir ...... verysad.gif Bet vistiek pagalvoju apie dar viena, nors jau du leliukai buvo laukti , bet taip ir nesulaukti....bet...kaip as sakau, gal kai visai to nesitikesim ir tada bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 12 12, 19:43)
Mano maziausiai greit bus menesiukas, bet as svajoju apie dar viena ax.gif  biggrin.gif
Labai labai noreciau dar vieno veikelio, tik nezinau kaip vyras reaguotu, nes jam ir situ per akis(man taip atrodo).  Kolkas maitinu, tai apsaugos piremoniu nenaudojam, tai jei D duos gal uzkibs, nes noreciau kuo greiciau, nes jau kaip ir  metai spaudzia, todel noreciau kuo greiciau blush2.gif
Kaip jums vyrai pasirase ant ketvirto?  Nes siaip apie netyciukus as nelabai tikiu, nes jei pora tikrai nenori daugiau vaikuciu, tai naudoja apsaugos priemones.  Taip, kad man viena viltis, kad uzkibs kol matinu blush2.gif

Pas mane kirba vienintelė mintis - kaip Jūs susitvarkote su tiek vaikų? Juk tarp paskutinių trijų vaikų toks mažas amžiaus skirtumas. Kaip suspėjate? Ar užtenka laiko visiems? Turbūt Jums kažkas padeda. Man dviems vaikams, vyrui ir sau neužtenka laiko. O čia tiek vaikučių blink.gif O dar svajojate apie penktą. Man baisu būtų.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 12 13, 10:49)
Pas mane kirba vienintelė mintis - kaip Jūs susitvarkote su tiek vaikų? Juk tarp paskutinių trijų vaikų toks mažas amžiaus skirtumas. Kaip suspėjate? Ar užtenka laiko visiems? Turbūt Jums kažkas padeda. Man dviems vaikams, vyrui ir sau neužtenka laiko. O čia tiek vaikučių blink.gif  O dar svajojate apie penktą. Man baisu būtų.

Na pas mane realiai trys vaikuciai dabar, bet as skaitau, kad keturi, nes trecias yra angeliukas(gime negyvas pilnu terminu isnesiotas verysad.gif , zodziu tragedija cia mums buvo baisi verysad.gif ).
O laiko uztenka kazkaip. Dabar kaip tik jokio streso, visur speju, viska pasidarau. Kazkaip po antro manau man maziau budavo laiko nei dabar smile.gif Beje man niekas nepadeda, nes mes gyvenam uzsienyje ir cia neturim jokiu giminiu, tik keli draugai, taip, kad visi vaikai, namu ruosa ir t.t. ant mano peciu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 12 13, 12:03)
Na pas mane realiai trys vaikuciai dabar, bet as skaitau, kad keturi, nes trecias yra angeliukas(gime negyvas pilnu terminu isnesiotas verysad.gif , zodziu tragedija cia mums buvo baisi verysad.gif ).
O laiko uztenka kazkaip.  Dabar kaip tik jokio streso, visur speju, viska pasidarau.  Kazkaip po antro manau man maziau budavo laiko nei dabar smile.gif  Beje man niekas nepadeda, nes mes gyvenam uzsienyje ir cia neturim jokiu giminiu, tik keli draugai, taip, kad visi vaikai, namu ruosa ir t.t. ant mano peciu smile.gif  mirksiukas.gif

Atsiprašau labai už primintą tragediją
Papildyta:
O aš kol buvau namie, viską suspėjau ir svajojau dar apie vieną vaikelį. Kai išėjau į darbą, o mažoji į darželį, prasidėjo nesklandumai: ištisinės vaiko ligos, darbas, namai, namų ruoša, vaiko išversti daiktai, pastovus jų dėliojimas į vietą - tikras chaosas.
Atsakyti
Sveikutės mamos smile.gif Aš irgi auginu tris vaikučius,tris sūnelius.Vyriausiajam 10 jaunėliui 4m.Neseniai sužinojau,kad laukuiosi ketvirtojo -netyčiukas.Aš visai dabar pasimetusi nebežinau, kokį priimti teisingesnį sprendimą.Aišku ketvirto(mergaitės) norėjosi ypač vyrui, bet gal ateitį, kai mūsų šeimos finansai būtų stabilesni,aš esu nedirbanti,vyrui tektų visa finansinė našta.Kita vertus nežinau kaip sureaguotų šie vaikai g.gif anadien paklausiau ar norėtumet sesytės ar broliuko nei vienas už schmoll.gif Pamenu, kai auginau trečiąjį -sunku buvo,labiausiai gailėjau pirmųjų vaikų,buvau emociškai ir fiziškai pervargusi ir neretai ant jų išleisdavau garą blush-anim-cl.gif2:Gaila buvo jų nes neskyriau dėmesio tiek kiek jiems norėjosi. Jei apsispręsčiau gimdyti,tikrai nebūtų kam padėti,suktis turėčiau viena,tai tikrai nelengva našta ir bijau, kad galiu jos nepakelti,nes sveikata paskutiniu metu sušlubavusi (visi tyrimai geri-tačiau jaučiuosi kaip ligonė)Tikėtis ,kad vyresnieji gal padės-naivu tikriausiai tikėtis,pabutų su mažiuku kai man trumpam reiktų išbėgti,palaikytų ant rankų kai plaučiau indus ,ir tai butų šiokia tokia pagalba:hmMAMOS PAPASKOKITE AR VIRESNIEJI VAIKAI PADĖDAVO BUITYJE<GAL IŠTIKRŲJŲ YRA LENGVIAU AUGINTI KŪDIKĖLĮ TURINT DIDESNIUS VAIKUS NEI MAŽESNIUS? BIjau.Bijau bet kokio sprendimo,bijau visą gyvenimą graužaties, jei atsisakysiu savo vaikiuko.Mano mama siūlo nutraukti neštumą,motyvuoja tuom, pagalvok kokie laikai,kaip išmokinsi vaikus,o ir vedusiems jų šeimoms reikės padėti o tai reiškia fiziškai dar daugiau aš turėsiu dirbti,save visai pasimirši,o ir vaikėlio likimas jei susiklostys nepalankus?Mama turės visas negandas pergyventi-tokie mano mamos žodžiai verysad.gif .
Vieną syk klausiau vienos pagyvenusios moteriškės ar laiminga, kad turi daug vaikų?Nors jos vaikų likimai pakankamai neblogai susiklostę ji liudnoku balsu atsakė- už kiekvieną atskirai pergyveni......
Pasipasakokite,patarkite, man kuo greičiau kas tik galite,kuo daugiau mamyčių,visas nuomones apsvarstysiu....turiu jau siuntimą neštumo nutraukimui ryt suplanuota tai padaryti,Bet iki paskutinės akimirkos svarstau vis,nebegaliu rašyti jau, gumulas spaudžia gerklę.....
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 14, 16:58)
Sveikutės mamos smile.gif Aš irgi auginu tris vaikučius,tris sūnelius.Vyriausiajam 10 jaunėliui 4m.Neseniai sužinojau,kad laukuiosi ketvirtojo -netyčiukas.Aš visai dabar pasimetusi nebežinau, kokį priimti  teisingesnį sprendimą.Aišku ketvirto(mergaitės) norėjosi ypač vyrui, bet  gal ateitį, kai mūsų šeimos finansai būtų stabilesni,aš esu nedirbanti,vyrui tektų visa finansinė našta.Kita vertus nežinau kaip sureaguotų šie vaikai g.gif anadien paklausiau ar norėtumet sesytės ar broliuko nei vienas už schmoll.gif Pamenu, kai auginau trečiąjį -sunku buvo,labiausiai gailėjau pirmųjų vaikų,buvau emociškai ir fiziškai pervargusi ir neretai ant jų išleisdavau garą blush-anim-cl.gif2:Gaila buvo jų nes neskyriau dėmesio tiek kiek jiems norėjosi. Jei apsispręsčiau gimdyti,tikrai nebūtų kam padėti,suktis turėčiau viena,tai tikrai nelengva našta ir bijau, kad galiu jos nepakelti,nes  sveikata paskutiniu metu sušlubavusi (visi tyrimai geri-tačiau jaučiuosi kaip ligonė)Tikėtis ,kad vyresnieji gal padės-naivu tikriausiai tikėtis,pabutų su mažiuku kai man trumpam reiktų išbėgti,palaikytų ant rankų kai plaučiau indus ,ir tai butų šiokia tokia pagalba:hmMAMOS PAPASKOKITE AR VIRESNIEJI VAIKAI PADĖDAVO BUITYJE<GAL IŠTIKRŲJŲ YRA LENGVIAU AUGINTI KŪDIKĖLĮ TURINT DIDESNIUS VAIKUS NEI MAŽESNIUS? BIjau.Bijau bet kokio sprendimo,bijau visą gyvenimą graužaties, jei atsisakysiu savo vaikiuko.Mano mama siūlo  nutraukti neštumą,motyvuoja tuom, pagalvok kokie laikai,kaip išmokinsi vaikus,o ir vedusiems jų šeimoms reikės padėti o tai reiškia fiziškai dar daugiau  aš turėsiu dirbti,save visai pasimirši,o ir vaikėlio likimas jei susiklostys nepalankus?Mama turės visas negandas pergyventi-tokie mano mamos žodžiai verysad.gif .
    Vieną syk klausiau vienos pagyvenusios moteriškės ar laiminga, kad turi daug vaikų?Nors jos vaikų likimai pakankamai neblogai susiklostę ji liudnoku balsu  atsakė- už kiekvieną atskirai pergyveni......
  Pasipasakokite,patarkite, man kuo greičiau kas tik galite,kuo daugiau mamyčių,visas nuomones apsvarstysiu....turiu jau siuntimą neštumo nutraukimui ryt suplanuota tai padaryti,Bet iki paskutinės akimirkos svarstau vis,nebegaliu rašyti jau, gumulas spaudžia gerklę.....

Labai užjaučiu Jus. Situacija sudėtinga. Pas mane lygiai prieš metus buvo ta pati situacija. Sprendimą priėmiau - nutraukti nėštumą. Buvo sunku, sunkiai išgyvenau. Viskas jau susigulėjo. Sunku buvo tuo laikotarpiu, kai turėjo gimti vaikelis. Mano šeimos finansinė padėtis nepagerėjo. Vyras susirado darbą, bet laikinai. Vėl jis be darbo. Pas mus darbų nėra. Matau, kad trečias vaikas mums būtų buvusi didžiulė našta. Jūs jau auginate 3 vaikelius. Kaip rašote, sunki Jūsų finansinė padėtis. Be to, psichologiškai esate pavargusi. Šiais laikais trys vaikai - didžiulė prabanga. Neužtenka vaikui sriubos išvirti. Kol jis užauga, reikia daugiau. Linkiu priimti Jūsų šeimai teisingą sprendimą. Jei nuspręsite nutraukti nėštumą, bus sunku, tačiau su laiku viskas užsiglaistys. Atleisite sau. Skirkite daugiau dėmesio savo dabartiniams vaikams, bendraukite. Jei Jūs tikinti - pasimelskite. Tai turėtų padėti užmiršti netektį. Pasistenkite nekaltinti savęs, vyro. Pasikalbėkite tarpusavyje. Gal palengvės.
Atsakyti
Atsiprašau ne į tą temą parašiau savo žinutę blush2.gif ištrint tikriausiai ne mano galioje,visatai perkėliau į tinkamą pokalbiams temą.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 14, 16:58)
Sveikutės mamos smile.gif Aš irgi auginu tris vaikučius,tris sūnelius.Vyriausiajam 10 jaunėliui 4m.Neseniai sužinojau,kad laukuiosi ketvirtojo -netyčiukas.Aš visai dabar pasimetusi nebežinau, kokį priimti  teisingesnį sprendimą.Aišku ketvirto(mergaitės) norėjosi ypač vyrui, bet  gal ateitį, kai mūsų šeimos finansai būtų stabilesni,aš esu nedirbanti,vyrui tektų visa finansinė našta.Kita vertus nežinau kaip sureaguotų šie vaikai g.gif anadien paklausiau ar norėtumet sesytės ar broliuko nei vienas už schmoll.gif Pamenu, kai auginau trečiąjį -sunku buvo,labiausiai gailėjau pirmųjų vaikų,buvau emociškai ir fiziškai pervargusi ir neretai ant jų išleisdavau garą blush-anim-cl.gif2:Gaila buvo jų nes neskyriau dėmesio tiek kiek jiems norėjosi. Jei apsispręsčiau gimdyti,tikrai nebūtų kam padėti,suktis turėčiau viena,tai tikrai nelengva našta ir bijau, kad galiu jos nepakelti,nes  sveikata paskutiniu metu sušlubavusi (visi tyrimai geri-tačiau jaučiuosi kaip ligonė)Tikėtis ,kad vyresnieji gal padės-naivu tikriausiai tikėtis,pabutų su mažiuku kai man trumpam reiktų išbėgti,palaikytų ant rankų kai plaučiau indus ,ir tai butų šiokia tokia pagalba:hmMAMOS PAPASKOKITE AR VIRESNIEJI VAIKAI PADĖDAVO BUITYJE<GAL IŠTIKRŲJŲ YRA LENGVIAU AUGINTI KŪDIKĖLĮ TURINT DIDESNIUS VAIKUS NEI MAŽESNIUS? BIjau.Bijau bet kokio sprendimo,bijau visą gyvenimą graužaties, jei atsisakysiu savo vaikiuko.Mano mama siūlo  nutraukti neštumą,motyvuoja tuom, pagalvok kokie laikai,kaip išmokinsi vaikus,o ir vedusiems jų šeimoms reikės padėti o tai reiškia fiziškai dar daugiau  aš turėsiu dirbti,save visai pasimirši,o ir vaikėlio likimas jei susiklostys nepalankus?Mama turės visas negandas pergyventi-tokie mano mamos žodžiai verysad.gif .
    Vieną syk klausiau vienos pagyvenusios moteriškės ar laiminga, kad turi daug vaikų?Nors jos vaikų likimai pakankamai neblogai susiklostę ji liudnoku balsu  atsakė- už kiekvieną atskirai pergyveni......

Ojej kaip sunku patarineti tokioje situacijoje. Kiekvienos situacija skirtinga. Klausyk ka sirdis sako, ka kuzda visine nuojauta? O ka vyras sako? Ir ka reiskia netyciukas? Jei nenorejot daugiau vaikuciu, siaip siais laikais labai daug apsisaugojimo priemoniu?
As tai zinau kad labai noriu dar vieno vaikelio, bet nezinau kaip reiks prikalbinti vyra, nes jam ir situ per akis. Bet as bandysiu. Kolkas negalvoju apie tai kaip bus kai jie bus visi suauge, kaip reiks isauginti(finansiskai), manau kad viskas bus gerai thumbup.gif
Beje mano vyresnioji, jai dabar 6m. irgi sako kad daugiau jokiu beibiu nenoriu, nors maziuke labai myli, bet as ja vistiek ruosiu moraliskai, kad dar vienas turi buti mirksiukas.gif
Na tau sekmes bet kokiam sprendime, ka be nusprestum, taip ir bus geriausia tau ir tavo seimai mirksiukas.gif pranesk ka nusprendei ir kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip mes seniau planavome dar vieną,bet šiuo metu labai nesekmingas laikotarpis,ir nežinia kada ateis mūsų šeimai pakilimas,protas sako, kad būtų logiškiau nutraukti neštumą,bet viduje to padaryti negaliu.Jau vakar tai turėjau padaryti,su siuntimu rankoje nuėjau į priimamajį,seselė klausia ko norėjote,man gumulas užspaudė gerklę aš jai nieko neatsakiau ir pabėgau.....Tiesa pasakius pasispaudus praaugintume tą kūdikėlį,turiu šiek tiek santaupėlių, kol jis dar mažas-daug nereikės,Bet labai bijau ateities, kai vaikai turės studijuoti,bijau to ,kad nesugebėsiu išmokinti.Vyrui mano apsisprendimas, bet koks bus priimtinas sakė busiu mylima kaip ir anksčiau.
Tikrai, bijau tos nuodėmės visam gyvenimui.....Ačiū labai visoms kad patariate,nepaliekate vienos.
Atsakyti
Lewisia, gimdykite, auginkite...

Ir taip per daug vaikiukiu Angeleliais tampa, kad zudyti dar viena...
Atsakyti
Tikrai,graudu ašaros byra, štai ka tik mano mažėlis atnešė saujoj saldainių ,kad aš neliūdėčiau,didysis atnešė širdelę išlankstęs iš vielutės-čia tau mama......
verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 14, 18:28)
Tikrai,graudu ašaros byra, štai ka tik mano mažėlis atnešė saujoj saldainių ,kad aš neliūdėčiau,didysis atnešė širdelę išlankstęs iš vielutės-čia tau mama......
  verysad.gif  verysad.gif

O tai ka nusprendei?
Atsakyti