Kaip aš jums visoms pavydžiu Norėčiau daugiau vaikučių, tačiau finansinė padėtis neleidžia. Be to, ir vyras prieš.
O as svajojau apie ketvirta vaika ir mano svajone issipilde tik dabar mano pilvuke ne ketvirts vaikas o ketrvirtas ir penktas taip dziugu
Nors aš dabar laukiuosi tik trečio, bet slapčia svajoju apie dar vieną (kai darė echoskopą, labai norėjau, kad atrastų iš karto du ). Bet turbūt dėl mano sveikatos teks atsisakyti šios svajonės, nebent vyrą prikalbinčiau parsivežti jau gatavą sesutę. Bet jis labai jau kratosi tokios, jo supratimu, padidintos atsakomybės.
QUOTE(mice123 @ 2010 05 25, 17:50)
O as svajojau apie ketvirta vaika ir mano svajone issipilde tik dabar mano pilvuke ne ketvirts vaikas o ketrvirtas ir penktas taip dziugu
Kaip džiugu
Jei metai leistų, tai gimdyčiau ketvirtą, bet.....
Na man triju per akis, jau dabar panikuoju, kad reiks buto didesnio ir apskritai kaip as juos islaikysiu. Na ne.
mes tris turim, visos merginos, jei zinociau kad bus berniukas, tai manau kad bandyciau ir ketvita gimdyti
Kol turejau tris,atrode,kad ar trys ar keturi-jokio skirtumo.Dabar zinau-keturi jau nemazai ,kartais stoga tenka pasikalt,kad neciuoztu ,labai su charakteriais visi keturi pas mus ...Bet apie penkta pasvajoju vis
Aš taip pat prieš keletą metų apie ketvirtą pasvajodavau, bet matyt per ilgai laukėm, nes dabar, kai jau laukiuosi, nejaučiu jokio džiaugsmo, jokios "vidinės poezijos", vien tik proza.... Šiaip, esu pilna prieštaringų jausmų, kažkokia atbukus.
Norėjau mergaitės, bet, atrodo, turėsim dar vieną berniuką...
Norėjau mergaitės, bet, atrodo, turėsim dar vieną berniuką...
QUOTE(Envi @ 2010 05 29, 21:08)
mes tris turim, visos merginos, jei zinociau kad bus berniukas, tai manau kad bandyciau ir ketvita gimdyti
Aš su ta mintim gyvenau kai auginau 2 panas. Sakiau jei žinočiau, kad trečias berniukas- gimdyčiau.
Kai pastojau tapo nesvaru kas bus...
Susilaukiau sūnaus
Vyra sunkiai bet pavyko prikalbinti
Jei žinočiau 100 proc., kad gims mergytė, gimdyčiau ir ketvirtą vaikelį
Mano maziausiai greit bus menesiukas, bet as svajoju apie dar viena
Labai labai noreciau dar vieno veikelio, tik nezinau kaip vyras reaguotu, nes jam ir situ per akis(man taip atrodo). Kolkas maitinu, tai apsaugos piremoniu nenaudojam, tai jei D duos gal uzkibs, nes noreciau kuo greiciau, nes jau kaip ir metai spaudzia, todel noreciau kuo greiciau
Kaip jums vyrai pasirase ant ketvirto? Nes siaip apie netyciukus as nelabai tikiu, nes jei pora tikrai nenori daugiau vaikuciu, tai naudoja apsaugos priemones. Taip, kad man viena viltis, kad uzkibs kol matinu
Labai labai noreciau dar vieno veikelio, tik nezinau kaip vyras reaguotu, nes jam ir situ per akis(man taip atrodo). Kolkas maitinu, tai apsaugos piremoniu nenaudojam, tai jei D duos gal uzkibs, nes noreciau kuo greiciau, nes jau kaip ir metai spaudzia, todel noreciau kuo greiciau
Kaip jums vyrai pasirase ant ketvirto? Nes siaip apie netyciukus as nelabai tikiu, nes jei pora tikrai nenori daugiau vaikuciu, tai naudoja apsaugos priemones. Taip, kad man viena viltis, kad uzkibs kol matinu