Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

Jau nebemąstau, užtenka ir trijų mirksiukas.gif
Atsakyti
Man 24 metai, jau turiu dvi lelytes. ir net neabejoju kad turesiu bent keturis vaikus. Turbut seimos modelis eina is kartos i karta- nes pati esu is keturiu vaiku seimos ir tuo negaliu atsidziaugti. matau tik privalumus.
Pati dalyvavau aktyviai sociume- siekiau karjeros, taciau gimus antrai mazylei supratau, jog motinyste man didziausias kaifas. Meiles energija namuose- didziausia dovana
Atsakyti
Turiu 3 grazuoles mergytes thumbup.gif ,kolkas apie ketvirta nemastom,bet negali zinoti kaip viskas pasisuks lotuliukas.gif
Atsakyti
o as mastau apie ketvirta, gal ne dabar, gal po kokiu 5 metu. jei tik bus finansu pakankamai, manau ir vyra ikalbesiu...pritariu mamytei,kad kai meiles energijos pilni namai, kai jauti motinystes kaifa, tada ir visi sunkumai atrodo juokingi.
Atsakyti
Būčiau jaunesnė, tai gal ir susimąstyčiau apie 4
Atsakyti
Keturi vaikai geris wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ech, grazu skaityt, kad yra laukianciu, trokstanciu ketvirto vaikelio wub.gif o man jau pakanka triju blush2.gif , kol nebuvo dukrytes vis jutau, kad kazko truksta musu seimoje, sirdeleje vietos laisvos buvo, galvodavau, svajodavau apie dar viena maziuka... smile.gif o dabar jau zinau, kad namuose VISI wub.gif
Atsakyti
aš pati turbūt...et, net nežinau....Bet MB turbūt mirtų - aš ir trečiam ilgai įkalbinėjau...
Ne - turbūt mūsų šeimoj jau visi susirinko... lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėčiau. Bet tik aš. Vyrui jau ir trijų per akis.
Atsakyti
Sveikutės,

Mes laukiam ketvirto leliuko wub.gif O kaip bus atetyje,tai parodis laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
mes taip pat jau laukiam ketvirto, tiesa dar niekas nezino, net patys artimiausi, zinom tik mes su vyru ir gera seimos drauge.vyro ikalbinet nereikejo, tai jis greiciau mane ikalbinejo, nei as ji, nes jis ir 5 vaikuciu noretu biggrin.gif daug kas sako, jetau kaip tau sunku, bet deja tokius zmones turiu nuvilti, man sunkiau buvo 2 auginti, bet kai jau atsirado trys jokio vargo nebejutau,pripratau ir tikrai galiu pasakyt, jokio vargo nematau, tiesiog nuo paties zmogaus priklauso ar jis tam yra pasiruoses, ir kaip tai priima, as zinau zmoniu, kuriem ir viena sunku begalo augint.ir mes su vyru sako, esam jauni tad savo laika dar atsigriebsim, kai vaikai uzaugs , o mes dar nebusim senuciukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabe @ 2009 12 03, 22:44)
ai, mama suzinojo, ispute burbula, atrodo, kad ji augina, maitina mano vaikus  verysad.gif  na kastuvais pinigu nekasam, vaikai krizes laikotarpiu ne firminiais drabuziais vaiksto, bet aprengti, pamaitinti  unsure.gif  svarbiausia dar tik mastom (as net spirales neissiemus doh.gif ), o ji padare pasaulio pabaiga, kad su ja nesitariu, jau turbut laukiuosi, vaikus del pasalpu gimdau ir t.t.. Suprantu, kad bus sunkiau tiek islaikyt, bet mazoji viena liks po keliu metu, nes didiesiems bernai, panos rupes  unsure.gif  o kitas dalykas ne visi privalo aukstuosius baigt, gi ir statybininku, kirpeju, kepeju, vairuotoju taip pat reikia visiems, nemanau, kad geda turi but, nes vaikas be aukstosios diplomo  ax.gif
vakar mama taip isbalansavo, kad pasimetus esu, pasijauciau kaip antraruse  verysad.gif

va del tos priezasties mes nieko niekam dar nesakem ir nesakysim kiek galima ilgiau, laimei anyta ir visa gimine gyvena ne lietuvoje , tad su vyru dar pajuokaujam , kai grys ir pamatys lotuliukas.gif , nes kai pasakem kad laukiames 3 tai galvojau pasaulio pabaiga atejo kas dejos, nors panasiai dejos kai ir suzinojo kad antro laukiaus, ir sauke nebaigsi aukstojo, o va ir baigiau ir dar padirbt spejau ir darba gera gavau, bet svarbu tik saukt reikejo doh.gif ir dar nesakem, nes butent anytos deka tiek ede nervus, kad ir per atstuma kai suzinojo kad laukiames , kad praradom viena vaikeli verysad.gif , bet si karta jau nieko nebesakysim, tai yra musu 4 vaikas ir tegul kalba kas ka nori, ne jie augina, ne jie maitina, rupinas, ir kai kokiai anytai taip ir pasakai, tada atsako, gi man taves martele gaila.tai va kad nereiketu gailetis nieko nezinos si karta rolleyes.gif .o as galiu ir pardaveja padirbt ar dar kazkuo, nes visi gazdina jau su tiek vaiku kad ir koki isilavinima turesi darbo nebegausi, bet kiek zinau net ir be vaiku siais laikais darba sunkiai gauna.o man darbas ne geda, net jei jis ir bus ne pagal mano spec. as sakau galiu ir betkuo padirbt, kad tik tai butu darbas, ir man vienodai sviecia ka gimines ar kaimynai kalbes.
Atsakyti
Pati augau dideleje seimoje, esam 4 vaikai. smile.gif Kai suaugom, taip smagu, yra su kuo pabendrauti, pasiguosti, atrodo nereikia net draugiu, seserys,man pacios geriausios drauges. biggrin.gif
Todel ir as savo seimos norejau gausios...viskas vyko palaipsniui. smile.gif Kai pagimdziau pirmagimi, sakiau, kad 10 metu daugiau nenoresiu vaiku, bet kai ugtelejo sunelis, pradejo kazko trukti. biggrin.gif Gime issvajota dukryte. wub.gif Paugejus dukrytei, supratau, kad noreciau dar vieno vaikiuko, o tuo labiau vyras nepriestaravo. ax.gif Dabar supuojam 4men. pagranduka. wub.gif Bet dabar dar anksciau pradejau mastyti, kad noreciau dar vieno vaikelio, tik zinoma, jau ne taip greitai, gal po kokiu 5 metu. Ir jei viskas gerai klostysis, manau, mes tikrai dar viena, 4 vaikuti supuosim. biggrin.gif
Atsakyti