Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

mes laukiames trecio leliuko ir kada nors noretume dar ketvirto pagranduko rolleyes.gif
o kalbant apie pinigus, tai manau kiekviena seima pries planuonama vaikuti (visai nesvarbu pirma ar penkta) pasvarsto ar gales jam suteikti tai, kas butina.
ateitis siek tiek gasdina, bet manau svarbiausia, kad sveikatos butu, tuomet ir pinigu uzsidirbsime mirksiukas.gif
Atsakyti
po dvieju sakiau "niekada" schmoll.gif praejo nemazas laiko tarpas. gydytojai sake - be sansu, o gavosi netyciuke biggrin.gif vyriausioji suzinojus pirstu pasukiojo prie smilkinio, sunus apsidziauge ax.gif gime trecias, jau ugtelejo ir susimastem, jog tarp didziuju skirtumas 2,5m., na kad ir pasipest yra su kuom, o mazoji kaip ir viena bus po keliu metu, nes tarp viduriniojo skirtumas 7m., dabar dar nieko, o po kokiu 3m. jam jau neidomu bus g.gif MB baisiai apsidziauge, kad susimasciau, jog reikia mazajai dar draugo panasaus amziaus blush2.gif vis stabdo aplinkiniu poziuris, jog jei daug vaiku - asociali seima turbut unsure.gif aisku, pinigu ne fontanai, ziurejom ir is finansines puses ar isgalesim, bet anie du greit uzaugs, jaunele liks kaip ir viena ax.gif o ir as visai nieko pries, tik noretusi tokio pat nuostabaus vaiko kaip trecioji, kuri naktim miegodavo biggrin.gif tik vis stabdo, jog visi kaimynai zvengs, jog va prisidirbom dar karta blush2.gif aisku, ne jie augins, bet nesmagu.. klausem vyresniuju vaiku nuomones, tai apsidziauge ta mintim ax.gif klausiau ar m-klose nesijuokia is ju, kad daugiavaike seima, tai nustebo isgirde toki klausima, sake jokiu problemu del to ner schmoll.gif
Atsakyti
Aš laukiuosi trečio vaikelio wub.gif Bet labai dar norėčiau ir ketvirto wub.gif Tik MB jau nelabai sutiktų (iš finansinės pusės) ax.gif

Atsakyti
sveikutes...skaitineju ir GABE mes irgi auginam tris vaikelius ir galvojam apie ketvirta.
Aisku zinom ta nuomone jei daug vaiku tai "asociali" seima.
Kiap zmonems sunku suprasti, kad ir ne asocialus zmones gali auginti daugiau vaiku.
Aisku svarbu, kad vaikuciams visko uztektu ir buiciai ir mokslams, bet vel gi ir viena vaikeli auginanti seima nezino ar po 15metu gales ji isleisti mokslams, juk niekas nezino kas bus rytoj ir kad dabar atrodo jog finansiskai gali ir 6 vaikus auginti gal po 10 metu kitaip bus...
Va visaip galvojam galvojam bet vis tiek ketvirtas labai realus atrodo...
Siaip as visada norejau 5 vaiku....
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gimzas @ 2009 12 03, 20:27)
sveikutes...skaitineju ir GABE mes irgi auginam tris vaikelius ir galvojam apie ketvirta.
Aisku zinom ta nuomone jei daug vaiku tai "asociali" seima.
Kiap zmonems sunku suprasti, kad ir ne asocialus zmones gali auginti daugiau vaiku.
Aisku svarbu, kad vaikuciams visko uztektu ir buiciai ir mokslams, bet vel gi ir viena vaikeli auginanti seima nezino ar po 15metu gales ji isleisti mokslams, juk niekas nezino kas bus rytoj ir kad dabar atrodo jog finansiskai gali ir 6 vaikus auginti gal po 10 metu kitaip bus...
Va visaip galvojam galvojam bet vis tiek ketvirtas labai realus atrodo...
Siaip as visada norejau 5 vaiku....
ax.gif

ai, mama suzinojo, ispute burbula, atrodo, kad ji augina, maitina mano vaikus verysad.gif na kastuvais pinigu nekasam, vaikai krizes laikotarpiu ne firminiais drabuziais vaiksto, bet aprengti, pamaitinti unsure.gif svarbiausia dar tik mastom (as net spirales neissiemus doh.gif ), o ji padare pasaulio pabaiga, kad su ja nesitariu, jau turbut laukiuosi, vaikus del pasalpu gimdau ir t.t.. Suprantu, kad bus sunkiau tiek islaikyt, bet mazoji viena liks po keliu metu, nes didiesiems bernai, panos rupes unsure.gif o kitas dalykas ne visi privalo aukstuosius baigt, gi ir statybininku, kirpeju, kepeju, vairuotoju taip pat reikia visiems, nemanau, kad geda turi but, nes vaikas be aukstosios diplomo ax.gif
vakar mama taip isbalansavo, kad pasimetus esu, pasijauciau kaip antraruse verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 03 gruodžio 2009 - 20:46
QUOTE(Gabe @ 2009 12 03, 21:44)
ai, mama suzinojo, ispute burbula, atrodo, kad ji augina, maitina mano vaikus  verysad.gif  na kastuvais pinigu nekasam, vaikai krizes laikotarpiu ne firminiais drabuziais vaiksto, bet aprengti, pamaitinti  unsure.gif  svarbiausia dar tik mastom (as net spirales neissiemus doh.gif ), o ji padare pasaulio pabaiga, kad su ja nesitariu, jau turbut laukiuosi, vaikus del pasalpu gimdau ir t.t.. Suprantu, kad bus sunkiau tiek islaikyt, bet mazoji viena liks po keliu metu, nes didiesiems bernai, panos rupes  unsure.gif  o kitas dalykas ne visi privalo aukstuosius baigt, gi ir statybininku, kirpeju, kepeju, vairuotoju taip pat reikia visiems, nemanau, kad geda turi but, nes vaikas be aukstosios diplomo  ax.gif
vakar mama taip isbalansavo, kad pasimetus esu, pasijauciau kaip antraruse  verysad.gif

Baik jau 4u.gif Man 25eri -tuoj turesiu trecia ir tikrai nemanau, kad ties tuo sustosim smile.gif Mano mama ir gi ne perliukas - panasiai girdejau- dauginates kaip triusiai, del pinigu jus cia... KOKIU dar pinigu blink.gif Juk kai vaiku daugiau, nuo to pinigu nepadaugeja. UZKNISA tas poziuris, kad daugiavaike=asociali. Siulau NEkreipti demesio i aplinkinius, taip pat i mamas ar anytas. Niekas ju nepraso musu vaikus auginti, maitinti ir rengti. Kiekvienas kuria SAVO seima, tokia, kokios nori ir gali tureti. Taip kad, stiprybes thumbup.gif 4u.gif
Ir tas poziuris, kad be aukstojo tu nulis - NESAMONE. Atgyvena. Db ir su 3 auxtaisiais gali but nulis... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauleleRu: 04 gruodžio 2009 - 14:23
Sveikos mamytes, man atrodo, kad poziuris i daugiavaikes seimas po truputi keiciasi. Mes irgi auginam 4 berniukus ir visi stebisi bei dziaugiasi musu seimyna. Aisku, mamu poziuris matyt islikes "nuo senu laiku", nes maniske irgi keistai sureagavo, kai pasakiau, kad ketvirto laukiuosi - sako "ar gimdysi"? Kai pas mane aplinkoj daug jaunu moteru net pastoti negali, tai manau, kad toki klausima kelti yra sventvagyste.
Beje, isitikinau, kad kiekvienas vaikas kazka "atsinesa" gimdamas ir jei augini tris, tai ketvirtas daug sunkumu neprideda. Tik savo sypsena ir gugenimu pripildo namus. Stiprybes visoms daugiavaikems mamytems! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2009 12 03, 21:44)
ai, mama suzinojo, ispute burbula, atrodo, kad ji augina, maitina mano vaikus  verysad.gif  na kastuvais pinigu nekasam, vaikai krizes laikotarpiu ne firminiais drabuziais vaiksto, bet aprengti, pamaitinti  unsure.gif  svarbiausia dar tik mastom (as net spirales neissiemus doh.gif ), o ji padare pasaulio pabaiga, kad su ja nesitariu, jau turbut laukiuosi, vaikus del pasalpu gimdau ir t.t.. Suprantu, kad bus sunkiau tiek islaikyt, bet mazoji viena liks po keliu metu, nes didiesiems bernai, panos rupes  unsure.gif  o kitas dalykas ne visi privalo aukstuosius baigt, gi ir statybininku, kirpeju, kepeju, vairuotoju taip pat reikia visiems, nemanau, kad geda turi but, nes vaikas be aukstosios diplomo  ax.gif
vakar mama taip isbalansavo, kad pasimetus esu, pasijauciau kaip antraruse  verysad.gif

Na va tos mamos doh.gif Maniškė irgi jau dėl trečio burbėjo, "kam? Jau anie dideli, galit sau gyventi, keliauti ir pan. " O dabar pati mažosios nuo rankų nepaleidžia. tongue.gif Aišku, jei sužinotų, kad apie ketvirtą pasvajoju, tai iš vis išdurnintų. Bet gi ne viską būtina sakyti ax.gif
Dėl mokslų, tai kai bebaiginėdama bakalaurą pastojau, mama iš karto rėkė, kad nebaigsiu. Baigiau, iš karto laukėmės antro- tada baigiau ir magistraturą. Taip vertėmės sunkiai, dabar geriau. Na ir kas. Vaikai tai geriausia ką su vyru turim.
Dėl trečio abejojom, tikrai broliai jau dideli. Bet atsiradus netyčiukei, esam visi labai laimingi. Ir dabar slapčia pasvajoju apie ketvirtą, nes sesei bus liūdna, kai broliai pas panas išeis tongue.gif nebus su kuo namais žaisti tongue.gif
Iš kitos pusės, jei skirtumas tarp vaikų namažas, tai ir į mokslus ne visus iš karto reikės išleist tongue.gif , laikui praėjus, pasitaupysim.
Tai jei tik meilės ir šilumos užteks, rįžkitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu 3 4u.gif Viena jau suaugusi rolleyes.gif Pati mama tapau pirma karta labai anksti blush2.gif smile.gif Mano mazajam 3 metukai su kaupuku o dabar kazko jau apie 4 pradejo mintys suktis blush2.gif g.gif Aisku vyras kategoriskas tuo klausymu doh.gif Na bet .... jei labai noresisi bandysim ikalbeti wub.gif wub.gif As nieko pries jei seima tvarkinga, mylinti ,dirbanti ir ttt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2009 12 03, 20:44)
Suprantu, kad bus sunkiau tiek islaikyt, bet mazoji viena liks po keliu metu, nes didiesiems bernai, panos rupes  unsure.gif  o kitas dalykas ne visi privalo aukstuosius baigt, gi ir statybininku, kirpeju, kepeju, vairuotoju taip pat reikia visiems, nemanau, kad geda turi but, nes vaikas be aukstosios diplomo  ax.gif

Labai tave palaikau. Aš savo mažei irgi būčiau porelę pagimdžius jei tik sveikata būtų leidus - auga kaip vienturtė, o koks gėris turėt žaidimų ir paslapčių draugą. Kai prisimenu, ko prisigalvodavo didieji, tai gaila mažosios. Ir tuos diplomus, jei norės, visi įsigys, o jei nenorės, tai nė su storiausia pinigine neįkiši - jei ir nupirktum, patingės nueit pasiimt irnesakyk.gif .
Atsakyti
kaip ir noreciau uz kokiu keliu metu biggrin.gif
Atsakyti
Jei nereiktų grūstis penkiese nuomojamame blokiniame bute, tai tikrai būčiau ne prieš. Bet dabar jau ir trečiasis savo kampo neturi - neįsivaizduoju, kur dar reiktų sutalpinti ketvirtą. Vis dėlto finansinė dalis yra rimtas stabdis verysad.gif
Atsakyti