QUOTE(0rchideja @ 2009 11 09, 16:50)
ojojoj...o man apie ketvirta net baisu pagalvoti manau sustosiu ties trim ir taskas
Tai dar tie vaikučiai gan nedideli..Gal mintys po kelių metų pasikeis
sveikos mamytes pati stiebios kad cia rasau..pries 2metus dar del trecio vaikelio dvejojau,o dabar jau del 4 mintis kyla..nezinau ar gerai vyresnem jau 17..gal jau butu laikas anuku laukt..bet gi taip dukrites noresi o dar ta krize,kreditas uz buta vyrui net bijau uzsimint,isvadins beprote ir turbut bus teisus
QUOTE(toratora @ 2009 11 11, 17:15)
sveikos mamytes pati stiebios kad cia rasau..pries 2metus dar del trecio vaikelio dvejojau,o dabar jau del 4 mintis kyla..nezinau ar gerai vyresnem jau 17..gal jau butu laikas anuku laukt..bet gi taip dukrites noresi o dar ta krize,kreditas uz buta vyrui net bijau uzsimint,isvadins beprote ir turbut bus teisus
Visai ne beprotė - kol mažieji paaugs iki didesnių išlaidų, didieji jau bus baigę mokslus, be to prisižiūrėję kiek tėvai atiduoda savęs augindami vaikus, ne taip skubės savų prisigaminti .
Sveikos mamos Man visada plaukai šiaušdavos pamačius moteriškę su visa šutve - 3 vaikiukais. O dabar pati 3 laukiuosi, net apie 4 jau mintys pradeda lįst Kažkaip man regis didelio skirtumo tarp 3 ir 4 nelabai yra Tik jaučiu mano tėvai infarktą gautų Nes 3 jiemsšoką sukėlė Bet tikrai, kada nors ir 4 norėčiau
QUOTE(SauleleRu @ 2009 11 19, 21:27)
O dabar pati 3 laukiuosi, net apie 4 jau mintys pradeda lįst Kažkaip man regis didelio skirtumo tarp 3 ir 4 nelabai yra Tik jaučiu mano tėvai infarktą gautų Nes 3 jiemsšoką sukėlė Bet tikrai, kada nors ir 4 norėčiau
maniškiai tai jau tikrai žadą prarastų ilgam . O aš jau pasvajoju apie ketvirtą Gal ne šeip Dievulis į širdį šitą norą įdeda vėl...
Nepykite mergaites,bet kokias jus menesines pajamas zmogui turite? Mus ta krize kaip reikiant pastate i vieta,tai net nedrisciau apie vaikus svajoti.
P.s.paklausiau tikrai nuosirdziai,nes matau,kad nemazai jau po 3-4 vaikucius auginanciuju atsirado.
Didele,darni,gerbuvio nestokojanti seima-labai grazu,bet dabar...
P.s.paklausiau tikrai nuosirdziai,nes matau,kad nemazai jau po 3-4 vaikucius auginanciuju atsirado.
QUOTE(egesichora @ 2009 11 25, 16:40)
Nepykite mergaites,bet kokias jus menesines pajamas zmogui turite? Mus ta krize kaip reikiant pastate i vieta,tai net nedrisciau apie vaikus svajoti.
vaikuciams tikrai visko uztenka. negaunam kazkiek, bet viska protingai isdalinus-pakanka. tegu vaikai neturi firminiu zaislu- bet kitokiu tai marios. rubeliai kad ir ne is firminiu, bet vistiek is parduotuviu, mugiu, bet nauji. ir i bureli sugebam isleist ir apmoket, tik noro reikia.
aisku, yra tokiu seimu dabar, kad ta krize taaaaip suriete, net koktu .
bet siaip tikrai musu vaikams nieko nestinga, tegul jie ir 4.
seip tai finansine prasme sunku labai.mes vos sukames su trim mergytem.bet jei dievulis duotu dar viena "burnyte"manau duotu ir ka i ja ideti ir t.t.
baisiauisa kaip i mokslus isleisti reikes
QUOTE(neRut @ 2009 11 25, 17:07)
Va va. Tie mokslai dabar... Kainos nezmoniskos. Mano sesuo studijavo odontologija - 20.000 per metus... Na ir kitos specialybes, pvz visokei atlikimo menai nepigesni... Mes gimus mazei atidarem kaupiamaji draudima - sakom, gal bet pirmiem studiju metams, o po to jau kaip nors...