Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

QUOTE(Runciuke @ 2009 08 15, 15:03)
Sveikos šaunuolės
Aš tai nekuklų klausimą turiu.... o kiek jums metų ? Man pačiai jau 39.... ir aš kažkodėl manau, kad jau man per vėlu gimdyt.........kad nebesugebėsiu, kad nebeturiu jėgų ir t.t. ir pan.....

Mano anyta paskutinę dukrą pagimdė 47, užaugino, išleido į du aukštuosius. Mano mama mane pagimdė per 38 gimtadienį, aš savo mažylę irgi pagimdžiau 38, kaip ir tu galvojau - naktimis nebeatsikelčiau, iš paskos bėgiot nespėčiau, o dabar labai džiaugiuosi, kad ją turiu, namai pilni gyvybės ir svajonių apie ateitį, o ne praeities ilgesio wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2009 08 15, 14:03)
Sveikos šaunuolės
Aš tai nekuklų klausimą turiu.... o kiek jums metų ? Man pačiai jau 39.... ir aš kažkodėl manau, kad jau man per vėlu gimdyt.........kad nebesugebėsiu, kad nebeturiu jėgų ir t.t. ir pan.....

Man 28 4u.gif turim 2 sunelius ir 2 dukrytes wub.gif tarp vaikuciu nedideli metu skirtumai,lengva ner,bet kaifuoju nuo savo ziogiuku wub.gif

Is tiesu, jei musu saly butu kitokia situacija,butu geresne finansine padetis,dar tikrai pagalvociau apie dar viena kleckiuka,bet dabar manau apsiribosim 4 tongue.gif
Atsakyti
As jau porą metų svajojau apie 5 tą vaiką. Atsventusi keturesdešimtmetį, galvoju, gana svajot, per sena aš jau... Ir ka jūs manot, po kelių mėnesių pajutau, kad pilvelyje jau yra naujas gyventojas wub.gif . Labai apsidžiaugiau, nesijaučiu nei sena, nei ką. Ir nėštumas nėra sunkus. Dabar jau 14 sav. Tik gimdymo kiek prisibijau - jau pamirsau kaip tai daroma biggrin.gif
Atsakyti
Fasstum, kokios naujienos bigsmile.gif wub.gif Pavyyyydžiuuuuu..... wub.gif Sveikinu jūsų šaunią šeimą clap.gif:
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 08 18, 09:05)
Fasstum, kokios naujienos  bigsmile.gif  wub.gif Pavyyyydžiuuuuu.....  wub.gif Sveikinu jūsų šaunią šeimą clap.gif:

Aciu, Šelma.
Matai, atostogos baigesi, o taip ir neprisiruosiau pas tave i svecius smile.gif
Atsakyti
As pazistu seima, kur nori susilaukti berniuko,bet gaunasi tik mergaites,ir dabar suzinau, kad ji laukiasi 4 vaikucios, tai gal pagaliau sulauks to issvajto sunelio? ax.gif
Atsakyti
isinorejau labai labai bigsmile.gif net nezinau del ko. schmoll.gif tiesiog pasiilgau mazo mielo zmogiuko ir turiu smile.gif ir esu be galo laiminga thumbup.gif
neziuriu nei i ekonomika,nei i krize schmoll.gif
jei yra kitiems ka valgyt,atsiras ir dar vienam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2009 09 04, 11:20)
isinorejau labai labai  bigsmile.gif net nezinau del ko. schmoll.gif tiesiog pasiilgau mazo mielo zmogiuko ir turiu  smile.gif  ir esu be galo laiminga thumbup.gif
neziuriu nei i ekonomika,nei i krize  schmoll.gif
jei yra kitiems ka valgyt,atsiras ir dar vienam  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tas tai tiesa, kas liečia maistą drinks_cheers.gif
Tačiau kai pagalvoji, kad kažkada ir į mokslą reiks išleist g.gif
Atsakyti
na, mamkos, jus ir drasios... dabar laukiuosi treciojo, bet jau skiau, kad daugiau nebenoreciau gimdyti, taciau suzinojus vyrui, kad ir trecias bernas bus, sako reiks ketvirta bandyti karta doh.gif . nezinau kaip cia bus, dabar reikia dar trecio sulaukti, o ten matysim.
del mokslu, tai cia tik lietuvoj vyrauja nuomone, kad visiems aukstasis reikalingas, manau situacija turetu pasikeisti, nes aukstasis tikrai visiems nera reikalingas. daugybe darbu galima dirbti ir be jo ax.gif
Atsakyti
pries tokias mamytes lenkiu zemai galva- nes truksta zodziu apsakyti, kokios jos saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , mielosios smile.gif
Kaip smagu matyti cia gausu buri pritaranciu, norinciu ar jau turinciu 4u.gif
Mes irgi kuris laikas gyvenome ramiai, augindami tris vaikus, na ir atrode, kad jau pakankamai. Islipome is "vystyklu", treciaji isleidome i mokykla ir atrode, dabar galime daugiau laiko skirti sau... Bet zmones planuoja, o Dievulis juokiasi smile.gif Stai turime dabar mazaja pagranduke, kuriai spali jau vienerius metukus svesim wub.gif Nepaprastai dziaugiuosi, nors auginti nera taip lengva blush2.gif Bet kartu be galo dziugu matyti, kaip didieji jau paaugliai myli, mokosi tolerancijos, supratimo, pakantumo, o ir didele pagalba mamai smile.gif
Atsakyti
Jau treciam ryztis nebuvo lengva... daug kas is aplinkiniu pirsta prie smilkinio sukiojo. "Pirmieji jau dideli, kam tau tas vargas?" Bet kai gime mazius, vyras pradejo erzinti, kad dabar reiks dar vienos dukrytes, abiems broliams po sese kad butu... nepatikesit, bet pradedu svajoti, kad gal kada nors, po kokiu 5 metu... blush2.gif
Atsakyti