Mes turim ketvertuką Šiaip tai pagarba mamytėms, keturis berniukus auginančioms Nes man po dviejų berniukų dabar dvi mergaitės kaip atostogos (nors esu labai prieš stereotipus).
Na jūs mamytės tikrai tikros šaunuolės apie ketvirtą ir netgi apie penktą pagalvojate, o kai kas ir laukiasi sveikinimai nuoširdžiausi aš tai turiu 3 pupytes, vyresnės jau didesnės ir mažajai princesytei dar tik 6 mėnesiukai. o man taip laikas greit bėga, aš taip noriu pasidžiaugti kuo ilgiau savo mažiuke pagranduke nes apie ketvirtą tikriausiai tik pasvajosiu. Na nebent netyčiukas
Sveikos mamytes!!! As galvoju kad nera ka ir galvoti kai turejom trys sunus tai ir be jokiu ilgu galvojimu(nu gal tik kokiu 9metu prireikia) dabar turim ir dukryte
QUOTE(oksan @ 2009 08 11, 17:04)
Sveikos mamytes!!! As galvoju kad nera ka ir galvoti kai turejom trys sunus tai ir be jokiu ilgu galvojimu(nu gal tik kokiu 9metu prireikia) dabar turim ir dukryte
kaip nuostabu
QUOTE(Lina444 @ 2009 08 11, 18:50)
kaip nuostabu
Aciu uz pasveikinima!!!
Kaip sugalvosit mergite parasykit pabandisim isskaiciuoti (man padejo)???...
gal galima butu placiau?
QUOTE(oksan @ 2009 08 11, 19:51)
Aciu uz pasveikinima!!!
na ir sudominot
QUOTE(oksan @ 2009 08 11, 17:04)
oi kaip fainai...mano svajonė turėti 3 berniukus ir pagrandukę mergytę
labas mamytes, as didziuojuosi tokiomis kurios turi du tris ir dar planuoja daugiau vaikuciu, turiu tik viena, bet planuose antras tiksliai yra
QUOTE(Lina444 @ 2009 08 12, 22:50)
na ir sudominot
Lina taip ir toliau ir tikrai sulauksit mergites,kaip rusiskoj patarlei (keturi suneliai ir liapunele dukrele)
O siaip labai zavuosiu tokioms mamytemis
Papildyta:
Labas rytas mamytes!!! Kaip nuotaikos!!!
Nu va pamatinau savo pulka... ir radau minutele perskaityti kas ka parase,visiems kurie planuoja ketvirta sakau-valio
Sveikos šaunuolės
Aš tai nekuklų klausimą turiu.... o kiek jums metų ? Man pačiai jau 39.... ir aš kažkodėl manau, kad jau man per vėlu gimdyt.........kad nebesugebėsiu, kad nebeturiu jėgų ir t.t. ir pan.....
Aš tai nekuklų klausimą turiu.... o kiek jums metų ? Man pačiai jau 39.... ir aš kažkodėl manau, kad jau man per vėlu gimdyt.........kad nebesugebėsiu, kad nebeturiu jėgų ir t.t. ir pan.....