Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

Sveikutes,

musu seimynele jau gausoka sakyciau,turim tris saules spinduliukus,ir nors maziausiam dar tik 9men.,as jau is kart po gimdymo vyrui sakiau,kad noreciau dar vieno. biggrin.gif
Problema ta,kad du paskutiniai mano vaikuciai,gime nesinesioti ir problemos buvo susije su placenta,tai nezinau ar tas ketvirtas bus,nes baisu,kad ir sekanti syki gali gresti neisnesiotumas.
O siaip,tai kai pati pirmoji gime,tai jau norejau dar vieno vaikelio.
Kazkaip,visada atrode,kad turesiu daug vaiku,nes pati augau vienturte iki 16m.,o tik tada netycia atsirado broliukas wub.gif ,tai gal dar ir tai skatina nora turet daugiau vaikuciu,net nezinau,bet manau,kad vaikai - tai kaip geles,kuo ju daugiau tuo graziau gyvent,ypac tuomet,jei gali ir nori ju turet ax.gif ax.gif
Manyciau,kad vaikuciu reikia,pirmyn mamytes,juk LT ir taip gyventoju mazeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 10 07, 16:52)
Aš tai norėčiau jūsų nuomonę sužinot - kaip jums atrodo, ar visuomenė žiūri kreivai į vyresnio amžiaus mamytes ? Na man pvz. jau beveik 38, vyriausias vaikas beveik 17-kos, jauniausias 8-ių, o aš dar svajoju apie 1 ar net 2 vaikus..... Galvoju, gal kartais aš nesuvokiu realios padėties ? Čia šiaip pasitikrinimui klausiu  blush2.gif (suprantu, amžius tarsi ne riba, bet vistiek yra riba...)  4u.gif

Trečią pagimdžiau 33, kai kas kreivai žiūrėjo iš pradžių, o kai pasakiau kad planuotas, tai iš vis pažįstami galvas kraipė ir nesuprato, kaip čia ryžausi, bet po to visi apsiprato ir dabar džiaugiasi pamatę, koks puikus šešiametis vyras auga thumbup.gif , neseniai pradėjo zyzti, kad jam būtinai broliuko mažo reikia 2.gif, bet ekonominė krizė ir dar darbą praradau verysad.gif , labai bijau rizikuoti, o metai tikrai negąsdina, mano ir teta ir močiutė gimdė po 40-ties, ir viskas gerai, svarbu, kad šeima būtų darni gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakė68 @ 2009 02 18, 22:17)
Trečią pagimdžiau 33, kai kas kreivai žiūrėjo iš pradžių, o kai pasakiau kad planuotas, tai iš vis pažįstami galvas kraipė ir nesuprato, kaip čia ryžausi, bet po to visi apsiprato ir dabar džiaugiasi pamatę, koks puikus šešiametis vyras auga thumbup.gif , neseniai pradėjo zyzti, kad jam būtinai broliuko mažo reikia 2.gif, bet ekonominė krizė ir dar darbą praradau verysad.gif , labai bijau rizikuoti, o metai tikrai negąsdina, mano ir teta ir močiutė gimdė po 40-ties, ir viskas gerai, svarbu, kad šeima  būtų  darni  gathering.gif

O mano didzioji uzsimane brolio,kai mazajai buvo pusmetukas ir dabar kartais uzsimena,kad reikia broooolio.
O as nezinau,ar noriu g.gif .Kaip pasakyti ir noriu ir kazkas stabdo unsure.gif .Gal,kad vienas vyras dirba g.gif .
Ar kam buvo taip?
Atsakyti
oi, mamytės, jūs šaunuolės wub.gif

man apie ketvirtą anksti kalbėti, bet paskaityti ir pasvajoti nieks nedraudžia blush2.gif
Atsakyti
Gerai, kas tris turi ir dar ketvirta planuoti gali, turiu minty is finansines puses. Kartais net ir stebiuosi, kad Lietuvoje tiek daug gerai gyvenanciu daugiavaikiu seimu, kurios suka galva ne ar “isgali ar neisgali”, o ar “nori ar nenori”. Jeigu man leistu galimybes, as gal irgi apie 3-4 pagalvociau, bet dabar ir apie antra negaliu galvoti, nes siuo metu seimoje esu vienintele maitintoja...
Atsakyti
Mastau tai, kad ketvirto pas mus nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2005 09 14, 16:06)
O aš mėgaujuosi trečiuoju nėštumu, artimiausiomis dienomis būsiančiu gimdymu ir mintimi, kad visa tai dar ne paskutinį kartą! Mat su vyru praėjus keliems mėnesiams po pirmagimio gimimo sutarėme, kad mūsų galimybių ir sveikatos užteks laimingais išauginti keturis vaikus. Į pasaulį tie vaikučiai beldžiasi ne visai pagal mūsų planus, bet abu labai tikime, kad jie augs keturiese. Beje, porinis vaikučių skaičius - irgi buvo vienas iš svarbiausių mūsų pasirinkimo kriterijų.

ot saunuole thumbup.gif ir dukreles musu bendravardes bigsmile.gif

as tai gal ir noreciau ketvirto blush2.gif nieko pries ir isivaikinti, galeciau tai padaryt smile.gif
Atsakyti
O mes laukiamės 4 ir planuoto smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
man dar toli iki ketvirto... reikia bent antro susilaukti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2009 08 06, 14:39)
O mes laukiamės 4 ir planuoto  smile.gif  thumbup.gif

sveikinu! As turiu keturis berniukus.Oi, kaip kartais buna karsta nuo ju karu! bet kaip smagu!
Atsakyti
QUOTE(egleigna @ 2009 08 08, 20:08)
sveikinu! As turiu keturis berniukus.Oi, kaip kartais buna karsta nuo ju karu! bet kaip smagu!

sveika likimo drauge biggrin.gif vajej,kaip suprantu,kiek būna triukšmo namuose wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2009 08 06, 12:39)
O mes laukiamės 4 ir planuoto  smile.gif  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti