Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

QUOTE(Lina444 @ 2008 09 22, 17:03)
kaip jums gerai turit nors vieną mergytę  blush2.gif  mes tai su vyru nedrąsiai bet vis pamąstom apie penktą vaikutį a vdrug mergytė nusileis nuo debesėlio  wub.gif  bet šiaip esame be galo laimingi turėdami keturis sūnelius draugai nepakartojami  thumbup.gif

Lina444 - labai suprantu tave. As irgi galvoju ar pasiryzti ketvirtam - gal netycia bus mergaite. Pirmi du mano buvo neplanuoti, o trecia labai planavau, kad tik mergaite butu. Kai gime vyrukas, tai vyras labai juokesi. Labai dziaugiuosi savo mazyliu, kiekviena diena atrandu jame ka nors naujo ir labai sunku galvoti, kad jau paskutini karta tie dziaugsmai ir rupesciai... wub.gif
Atsakyti
bijau rekti,bet jau ,nei minciu nei planu NETURIU
jau noreciau uzauginti siuos ir laukti anuku biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif Hm.kaip sakoma,Dievas juokiasi is zmoniu,kurie plkanuoja ateiti,bet vis delto jau nebenoreciau ketvirto......Tiesa sakant ir finansai sulaiko ir amzius turbut jau nelabai ....Nors is kitos puses pasiziurejus,tai nesu nei labai sena ,nei taip jau ir sunku seimoje.....Bet nenoreciau.Jau gal uztenka. biggrin.gif Svarbu dabar situos mano grybukus isleisti i gyvenima vertais zmonemis .Bet nesakau "ne"Jei netycia ir atsitiktu toks variantas.....Ka gi.....Tada ir auginciau ir tikrai nesijausciau nei nelaiminga,nei nuskriausta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesą sakant, jei viskas būtų taip, kaip mes planavome - tai gal kokį vieną vaikelį jau ir turėtume, o gal ir ne... g.gif O dabar - štai šaunusis ketvertukas laksto aplink ir džiugina. Žinoma - sunku, kartais net labai, bet tikimės kad šis vargelis ne veltui.
(Kartais nesuprantu, kodėl Dievas taip viską pakoreguoja, kad tie, kurie saugosi, kad vaikų nebūtų, jų turi apsčiai, o kas nori - tiems vis neišeina: mano dviem draugėm taip yra - tai kartais net nesmagu jų akyse su visu pulkeliu vaikučių pasirodyt... g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginare: 05 spalio 2008 - 11:38
QUOTE(Ginare @ 2008 10 05, 12:37)
(Kartais nesuprantu, kodėl Dievas taip viską pakoreguoja, kad tie, kurie saugosi, kad vaikų nebūtų, jų turi apsčiai, o kas nori - tiems vis neišeina: mano dviem draugėm taip yra - tai kartais net nesmagu jų akyse su visu pulkeliu vaikučių pasirodyt...  g.gif )

Gal todėl, kad lengviau galėtume suprasti, jog gyvybės šeimininkas yra Jis, o ne mes g.gif .
Atsakyti
labas, mano seimynele ir nemaza , 16 ,13 ,11 meteliu ir pagranduke 2.5 men atsitiko netyciukas bet tai nerealus dziaugsmas biggrin.gif tiek vyrui tiek vaikam,visi ja labai myli net isdykelis sunelis labai surimtejo ,sako kad sesyte labai maza ir reikia ja saugot ir globot.
stiprybes ,kantrybes jums mylekit savo leliukus o viso kito tikrai uzteks thumbup.gif
Atsakyti
nors turiu dar tik du, bet svajoju is viso tureti keturis ax.gif visada norejau dideles seimos, man tai didziule vertybe (pati esu vienturte)
Atsakyti
QUOTE(Valentine @ 2008 10 06, 15:24)
nors turiu dar tik du, bet svajoju is viso tureti keturis  ax.gif visada norejau dideles seimos, man tai didziule vertybe (pati esu vienturte)

jei noresi tai ir turesi biggrin.gif didele seima tai toks dziaugsmas ir tokia jega thumbup.gif kad atperka visus vargus smile.gif vienam leliui juk taip liudna verysad.gif tik vienintelis dalykas liudina visuomenes poziurisi gausias TVARKINGAS seimas na bet cia jau kita tema
Atsakyti
Aš tai norėčiau jūsų nuomonę sužinot - kaip jums atrodo, ar visuomenė žiūri kreivai į vyresnio amžiaus mamytes ? Na man pvz. jau beveik 38, vyriausias vaikas beveik 17-kos, jauniausias 8-ių, o aš dar svajoju apie 1 ar net 2 vaikus..... Galvoju, gal kartais aš nesuvokiu realios padėties ? Čia šiaip pasitikrinimui klausiu blush2.gif (suprantu, amžius tarsi ne riba, bet vistiek yra riba...) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 10 07, 16:52)
Aš tai norėčiau jūsų nuomonę sužinot - kaip jums atrodo, ar visuomenė žiūri kreivai į vyresnio amžiaus mamytes ? Na man pvz. jau beveik 38, vyriausias vaikas beveik 17-kos, jauniausias 8-ių, o aš dar svajoju apie 1 ar net 2 vaikus..... Galvoju, gal kartais aš nesuvokiu realios padėties ? Čia šiaip pasitikrinimui klausiu  blush2.gif (suprantu, amžius tarsi ne riba, bet vistiek yra riba...)  4u.gif

Normaliai žiūri, nemažai dabar tokių, vienos ilgai atidėlioja, kitos antroj santuokoj leliukų užsimano. Va prieš dvidešimt metų tai ko gero prievarta abortą būtų padarę - tada visi buvo įsitikinę, kad trisdešimtmetė jau klimaksinė ir vaikai tokiam amžiuj neįmanomi biggrin.gif .
Atsakyti
jei zmones issilavine tai skaitau gan 2 daugiaisiai 3 atzalu turtuoliam nesvarbu nes vistiek jie patys neaugina uz juos tai daro aukle tiems kuriuos vadina asocialiais irgi nesvarbu jie pasalpas prageria o vaikai kaip nors vistiek kas nors pagelbes tai as manau jog gimdyti o po to dejuoti kaip sunku o is tikruju nelengva vaikus aprengti ismaitinti leist i mokslus ir dar ir dar kiek visko reikia siam laike ir mobilaus ir visokiu binzikliuskiu tai tikrai planuoti vaikus reikia protingai juk tai ne kaciukai i gatve neismesi,kalbu taip nes turiu nemaza patirti pati auginu 4 vaikus bet atsisuktu laikas atgal 20 m tikrai tiek nenoreciau ir musu dukra kuriai 22 m kolkas net nekalba ta tema nes jai dar bloga nuo sesiu ir brolio ir as jai patariu neskubeti ir 4 vaiku jai nelinkiu kaip sakoma svarbu ne kiekis o kokybe
Papildyta:
p.s.paskutinius savo dvynius as gimdziau 38m ir pagimdziau pati berniukas 3970g o mergaite 3450g ir po 3 dienu isvykom namo o mano viena giminaite budama 21 puse nestumo praleido ligonineje ir dabar musu dvyniam devinti m oas su jais ir dvirati minu ir futbola zaidziu ir nesijauciu sena kaip tik tai vercia labiau rupintis savimi tai toks pliusas yra
Atsakyti
Na mes auginame 2 dukrytes, ir tikrai man gaila manyt, jog tai jau gal paskutinis kartas kada as rupinuosi leliuku, mazylei dar tik 4 menesiukai....ir slapta sau pasvajoju apie trecia broliuka....nors dare man tik 27.......bet labai noreciau.... nestuke.gif kazkaip, keista, kai pirmaja auginau, tokios mintys apie kita leliuka, labai negreit aplanke, po kokiu 3 meteliu tik, o daar jau man baisu savo svajoniu.....
o jau apie ketvirta neturiu minciu.....na bet saunuoles mamytes, kad jus esate tokios drasios thumbup.gif
Atsakyti