Labutis, auginam tris ir tėtis intencyviai pradėjo kalbinti ketvirtam leliukui praeitų metų kalėdų senio užsiprašė dukrytės Gal ir nieko būtų maža pupa , bet kai pagalvoju apie paskutinį nėštumą bijau
nieko nemastau, nes ji turiu . ir apie 5 nemastau, nes turiu 2 porutes
Nepaprastai džiaugiuosi, kad turim 4...ir neatrodo TIEK daug...na, tik kartais
ir as noriu 4 mazyliu, bet vyriokas isprotes
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2008 09 14, 00:20)
nieko nemastau, nes ji turiu . ir apie 5 nemastau, nes turiu 2 porutes
O aš kartais pamastau...
QUOTE(Viga @ 2008 09 21, 17:27)
O aš kartais pamastau...
tai drasiau as laukiuos ketvirto ,o vaikai kaip laukia maziuko
QUOTE(rikke @ 2008 09 21, 18:45)
tai drasiau as laukiuos ketvirto ,o vaikai kaip laukia maziuko
Dar ne. Mano mažoji dar metų neturi o beto pas mane visi 4 cezariukai, tai anksčiausiai dar po 3 metų tik galiu pradėt galvot...
QUOTE(Viga @ 2008 09 21, 18:27)
O aš kartais pamastau...
Vuau Saunuoles mamytes
O musu sese deja dabar grazus angeliukas
O siuo metu apie ketvirta kol kas net bijau ir pagalvot Kazkaip ir su trim buna dienu kai buna sunku susitvarkyt ir viska suspet Tik ir dziaugiuos, kad su kiekviena diena jie auga ir savarankiskeja Nors vyras sakosi jog masto ir apie dar viena mergyte....nes turim tik viena, o brolius 2 Reik 2 poreliu Nors siaip butume jau ir tureje jas dvi.... bet Dievas nusprende kitaip
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 09 22, 15:11)
Nors vyras sakosi jog masto ir apie dar viena mergyte....nes turim tik viena, o brolius 2 Reik 2 poreliu Nors siaip butume jau ir tureje jas dvi.... bet Dievas nusprende kitaip
kaip jums gerai turit nors vieną mergytę mes tai su vyru nedrąsiai bet vis pamąstom apie penktą vaikutį a vdrug mergytė nusileis nuo debesėlio bet šiaip esame be galo laimingi turėdami keturis sūnelius draugai nepakartojami
QUOTE(Lina444 @ 2008 09 22, 17:03)
kaip jums gerai turit nors vieną mergytę mes tai su vyru nedrąsiai bet vis pamąstom apie penktą vaikutį a vdrug mergytė nusileis nuo debesėlio bet šiaip esame be galo laimingi turėdami keturis sūnelius draugai nepakartojami
Oi kaip saunu Keturi vyrai azuolai Nu MB turetu but laaaaabai laimingas Reiktu jums sesytes reiktu....
Nors maniskei vienai liudna kartais buna tarp broliu Nu nezaidzia jie su lelemis... O sesei masinos kartais irgi pabosta Tenka mamai supt leles kartu su sese, tenka... Na bent jau tol kol nebus kitos seses mamai i vieta
QUOTE(Viga @ 2008 09 22, 11:12)
Dar ne. Mano mažoji dar metų neturi o beto pas mane visi 4 cezariukai, tai anksčiausiai dar po 3 metų tik galiu pradėt galvot...
Mano irgi visi 4 cezariai O kodel, idomu, LT sako apie tuos metus? Nes jei sakai, kad tik po 3 metu gali pradet galvot, tai tarp vaiku ciut ne 5 metu skirtumas butu, ar ne? Nes Belgijoje tai sako: jei gali, tai gali ir greitai, o jei negali, tai negali nei greitai, nei negreitai...
Tarp maniskiu yra 1m10men, tada 2m11men ir 2m6men