Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

Labutis, auginam tris ax.gif ir tėtis intencyviai pradėjo kalbinti ketvirtam leliukui lotuliukas.gif praeitų metų kalėdų senio užsiprašė doh.gif dukrytės lotuliukas.gif Gal ir nieko būtų maža pupa wub.gif , bet kai pagalvoju apie paskutinį nėštumą bijau ax.gif
Atsakyti
nieko nemastau, nes ji turiu thumbup.gif . ir apie 5 nemastau, nes turiu 2 porutes smile.gif
Atsakyti
Nepaprastai džiaugiuosi, kad turim 4...ir neatrodo TIEK daug...na, tik kartais biggrin.gif
Atsakyti
Ir mastyti nereikia keturi jau namie laksto clap.gif
Atsakyti
ir as noriu 4 mazyliu, bet vyriokas isprotes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2008 09 14, 00:20)
nieko nemastau, nes ji turiu thumbup.gif . ir apie 5 nemastau, nes turiu 2 porutes smile.gif

O aš kartais pamastau... blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 09 21, 17:27)
O aš kartais pamastau... blush2.gif  rolleyes.gif

tai drasiau mirksiukas.gif as laukiuos ketvirto ,o vaikai kaip laukia maziuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikke: 21 rugsėjo 2008 - 17:47
QUOTE(rikke @ 2008 09 21, 18:45)
tai drasiau  mirksiukas.gif  as laukiuos ketvirto ,o vaikai kaip laukia maziuko  wub.gif

Dar ne. Mano mažoji dar metų neturi o beto pas mane visi 4 cezariukai, tai anksčiausiai dar po 3 metų tik galiu pradėt galvot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 09 21, 18:27)
O aš kartais pamastau... blush2.gif  rolleyes.gif

Vuau wub.gif Saunuoles mamytes thumbup.gif

O musu sese deja dabar grazus angeliukas wub.gif verysad.gif

O siuo metu apie ketvirta kol kas net bijau ir pagalvot blush2.gif Kazkaip ir su trim buna dienu kai buna sunku susitvarkyt ir viska suspet doh.gif Tik ir dziaugiuos, kad su kiekviena diena jie auga ir savarankiskeja thumbup.gif Nors vyras sakosi jog masto ir apie dar viena mergyte....nes turim tik viena, o brolius 2 4u.gif Reik 2 poreliu 4u.gif Nors siaip butume jau ir tureje jas dvi.... bet Dievas nusprende kitaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MYTIA~: 22 rugsėjo 2008 - 14:18

QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 09 22, 15:11)
Nors vyras sakosi jog masto ir apie dar viena mergyte....nes turim tik viena, o brolius 2  4u.gif Reik  2 poreliu  4u.gif  Nors siaip butume jau ir tureje jas dvi.... bet Dievas nusprende kitaip  unsure.gif

kaip jums gerai turit nors vieną mergytę blush2.gif mes tai su vyru nedrąsiai bet vis pamąstom apie penktą vaikutį a vdrug mergytė nusileis nuo debesėlio wub.gif bet šiaip esame be galo laimingi turėdami keturis sūnelius draugai nepakartojami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 09 22, 17:03)
kaip jums gerai turit nors vieną mergytę  blush2.gif  mes tai su vyru nedrąsiai bet vis pamąstom apie penktą vaikutį a vdrug mergytė nusileis nuo debesėlio  wub.gif  bet šiaip esame be galo laimingi turėdami keturis sūnelius draugai nepakartojami  thumbup.gif

Oi kaip saunu thumbup.gif Keturi vyrai azuolai wub.gif Nu MB turetu but laaaaabai laimingas lotuliukas.gif Reiktu jums sesytes reiktu....
Nors maniskei vienai liudna kartais buna tarp broliu unsure.gif Nu nezaidzia jie su lelemis... schmoll.gif O sesei masinos kartais irgi pabosta blink.gif Tenka mamai supt leles kartu su sese, tenka... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na bent jau tol kol nebus kitos seses mamai i vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 09 22, 11:12)
Dar ne. Mano mažoji dar metų neturi o beto pas mane visi 4 cezariukai, tai anksčiausiai dar po 3 metų tik galiu pradėt galvot... ax.gif

Mano irgi visi 4 cezariai smile.gif O kodel, idomu, LT sako apie tuos metus? Nes jei sakai, kad tik po 3 metu gali pradet galvot, tai tarp vaiku ciut ne 5 metu skirtumas butu, ar ne? Nes Belgijoje tai sako: jei gali, tai gali ir greitai, o jei negali, tai negali nei greitai, nei negreitai...

Tarp maniskiu yra 1m10men, tada 2m11men ir 2m6men ax.gif
Atsakyti