Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

QUOTE(Runciuke @ 2007 11 30, 13:15)
Manau geras variantas yra vieną pagimdyti, o kitą mažylį dar pasiimti iš vaikų namų ir kartu abu auginti.......tačiau mano vyras nesutinka įsivaikinti, jis nenori tokios atsakomybės, todėl svajoju labai bent apie ketvirtą vaikelį, o toliau kaip Dievas duos......man jau 36, taigi norėčiau suspėti iki 40-ties.....

Atsakomybė tokia pat tiek paimtam tiek pagimdytam(padarytam).
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 29, 17:15)
Sakyčiau- nukrypom nuo temos. Tie,kurie augina įsivaikintus vaikus, yra tikri didvyriai. Aš tokia nesu, nes ne kiekvienas tai gali...

Kokie jie didvyriai? bigsmile.gif jų meilė vaikams liejas per kraštus...
Atsakyti
Isivaikinti schmoll.gif
O del ketvirto tai sunku butu pasiryzt,bet niekada nezinai.
Atsakyti

Mano meilė vaikams taip pat per kraštus liejasi, bet įsivaikinti neketinu schmoll.gif Matyt, teks ryžtis pačiai dar kartą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 06, 23:21)

Mano meilė vaikams taip pat per kraštus liejasi, bet įsivaikinti neketinu  schmoll.gif  Matyt, teks ryžtis pačiai dar kartą...  g.gif

Na kai jau pilsis per kraštus tai jau būsi pasiryžus dar kartą mirksiukas.gif
Įsivaikinti tikrai ne kiekvienas gali drinks_cheers.gif kur kas daugiau globojančių(tik mano kvaila nuomonė apie juos) blush2.gif
Atsakyti
Kada nors ateity, kai paaugs šios atžalos, taps savarankiškesnės wub.gif Kaip sakoma, pagranduką po 5-10m pagaminsim tongue.gif
Atsakyti
Mastom mastom irnesakyk.gif mirksiukas.gif
Kodel gi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi mąstom, nors ir vyras dar spyriojosi kurį laiką schmoll.gif , bet pagaliau prikalbinau drinks_cheers.gif , nes jaučiu kaip man to angelėlio reikia, manau tai paskutinis šansas, planuojam kovą jau bandyti smileysex.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis mamos. As turiu keturis vaikus. Ir galiu pasakyti, kad pagimdyti nera kas, palyginus su tuo kiek reikes jegu, kantrybes ir meiles, kad juos uzauginti dorais zmonemis. blink.gif
Atsakyti
Ir aš turiu keturis, tai žinokite, ketvirtasis geriausiai gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2007 12 31, 00:52)

drinks_cheers.gif visu 100 proc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2007 12 31, 01:52)

issamiau prasau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasvajot galima, tik vyras nepasirašys verysad.gif