Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 13, 12:25)
Būtų gerai, kad kas duotų jau pagimdytą, nes to 9 mėnesių malonumo nenoriu...

pilni vaiku namai tokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2007 09 26, 08:29)
Na musu tetis jau kaip ir nieko pries  blush2.gif  ax.gif Dar prie savaite sake, kad jokiu budu 5-to, jam jau gana. O dabar - sutinka clap_1.gif . Tai ko gero, po nauju metu jau ir planuosim...

4u.gif 4u.gif 4u.gif na šaunuoliai, tirai labai thumbup.gif
Atsakyti
Aš džiaugiuosi, kad mano vyras taip pat nieko prieš dar vieną mažylį. Neseniai jo paklausiau, kaip jis reaguotų, jei netyčia "užkibtume". Būna gi ir taip... Jis atsakė, kad tikrai jam jokios tragedijos nebūtų. (Man taip pat) Taip, gal ir smagu būtų jei užkibtų netyčiukas, nes aš pati stengiuosi neprarasti sveiko proto, tad galimybių dar vienam vaikučiui bent kolkas yra mažai, nes kažkaip labai aiškiai suvokiu, kad vaikų ir dabar turiu pakankamai, kainos kyla, gyvenimas blogėja, daugiau užsidirbti galimybes menkos, reikėtų dar pasimokyti ir t.t. ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 11 16, 18:59)
pilni vaiku namai tokiu  biggrin.gif

schmoll.gif
Per daug gerai esu susipažinus su vaikais iš ten...
Atsakyti
su visais?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 11 28, 17:22)
su visais?

Teko dirbti...Ir globoti mergaitę. Geriau tada jau savo pasigimdyti- nereikės kaltinti svetimų genų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 28, 18:42)
Teko dirbti...Ir globoti mergaitę. Geriau tada jau savo pasigimdyti- nereikės kaltinti svetimų genų...

Jeigu tavo globojamas vaikas isaugtų geras(na toks geresnis nei tavo išnešioti)turbūt pasakytum "nuo auklėjimo priklauso",juk nepasakysi,kad su gerais genais pasiėmei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 11 29, 15:28)
Jeigu tavo globojamas vaikas isaugtų geras(na toks geresnis nei tavo išnešioti)turbūt pasakytum "nuo auklėjimo priklauso",juk nepasakysi,kad su gerais genais pasiėmei mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif o jei neklauso musu gimdyti sakome-isdykelis.....
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 11 29, 15:57)
drinks_cheers.gif  o jei neklauso musu gimdyti sakome-isdykelis.....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakyčiau- nukrypom nuo temos. Tie,kurie augina įsivaikintus vaikus, yra tikri didvyriai. Aš tokia nesu, nes ne kiekvienas tai gali...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 29, 17:15)
Sakyčiau- nukrypom nuo temos. Tie,kurie augina įsivaikintus vaikus, yra tikri didvyriai. Aš tokia nesu, nes ne kiekvienas tai gali...

Manau geras variantas yra vieną pagimdyti, o kitą mažylį dar pasiimti iš vaikų namų ir kartu abu auginti.......tačiau mano vyras nesutinka įsivaikinti, jis nenori tokios atsakomybės, todėl svajoju labai bent apie ketvirtą vaikelį, o toliau kaip Dievas duos......man jau 36, taigi norėčiau suspėti iki 40-ties.....
Atsakyti
Aš irgi norėčiau suspėti iki 40-ies...
Atsakyti