Na musu tetis jau kaip ir nieko pries Dar prie savaite sake, kad jokiu budu 5-to, jam jau gana. O dabar - sutinka . Tai ko gero, po nauju metu jau ir planuosim...
Aš džiaugiuosi, kad mano vyras taip pat nieko prieš dar vieną mažylį. Neseniai jo paklausiau, kaip jis reaguotų, jei netyčia "užkibtume". Būna gi ir taip... Jis atsakė, kad tikrai jam jokios tragedijos nebūtų. (Man taip pat) Taip, gal ir smagu būtų jei užkibtų netyčiukas, nes aš pati stengiuosi neprarasti sveiko proto, tad galimybių dar vienam vaikučiui bent kolkas yra mažai, nes kažkaip labai aiškiai suvokiu, kad vaikų ir dabar turiu pakankamai, kainos kyla, gyvenimas blogėja, daugiau užsidirbti galimybes menkos, reikėtų dar pasimokyti ir t.t. ir pan...
Jeigu tavo globojamas vaikas isaugtų geras(na toks geresnis nei tavo išnešioti)turbūt pasakytum "nuo auklėjimo priklauso",juk nepasakysi,kad su gerais genais pasiėmei
Jeigu tavo globojamas vaikas isaugtų geras(na toks geresnis nei tavo išnešioti)turbūt pasakytum "nuo auklėjimo priklauso",juk nepasakysi,kad su gerais genais pasiėmei
Manau geras variantas yra vieną pagimdyti, o kitą mažylį dar pasiimti iš vaikų namų ir kartu abu auginti.......tačiau mano vyras nesutinka įsivaikinti, jis nenori tokios atsakomybės, todėl svajoju labai bent apie ketvirtą vaikelį, o toliau kaip Dievas duos......man jau 36, taigi norėčiau suspėti iki 40-ties.....