mano vyras nori 3 vaiko,bet jam dar geriau butu jei per trecia gimdyma gimtu dvynukai,mergaite ir berniukas ir mastom dabar,kaip tuos dvynukus padaryt, nes nei jo, nei mano seimoje dvyniu nebuvo,tai sansu aisku nulis taigi kolkas tik trecias laukia savo eiles...
Kasdien vis galvoju apie tai, kad norisi mažiuko...Matau vien nėščias mamas ir mažus vaikiukus...Būtų gerai, kad kas duotų jau pagimdytą, nes to 9 mėnesių malonumo nenoriu...
aš kažkodėltai prieš kiekvieną savo nėštumą kurį laiką atkreipdavau įpatingą dėmesį į nėščias moteris,vaikus vežimukuose,akys pačios kliūdavo už vaikiškų prekių parduotuvėse.ir ketvirto tai tikrai neplanavau,bet pamačiau,kad vėl nesamoningai matau daug irt.t.kažkaip pagalvojau negi dar pastosiu?na ir po kokio pusmečio -še tau aš
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 13, 12:25)
Kasdien vis galvoju apie tai, kad norisi mažiuko...Matau vien nėščias mamas ir mažus vaikiukus...Būtų gerai, kad kas duotų jau pagimdytą, nes to 9 mėnesių malonumo nenoriu...
o man nestumas vienas malonumas, nors visus kartu ziaurios toksikozes kankindavo, nors teko vis ligoninej guleti, bet ta busena...... jauciausi lyg ne sios \zemes gyventoja, lyg auksciau visu, tiek daug man reiske tas jausmas kad manyje plaka dar viene sirdele
Norai su galimybėm nesutampa
na galimybes siandienines, ka zinai kaip ten bus viskas kai jau 4 namus vers aukstyn kojom beto kai jau tiek turi varikliukas galingesnis isijungia, daugiau stengiesi-daugiau ir turi
QUOTE(oksancik @ 2007 10 12, 19:38)
mano vyras nori 3 vaiko,bet jam dar geriau butu jei per trecia gimdyma gimtu dvynukai,mergaite ir berniukas ir mastom dabar,kaip tuos dvynukus padaryt, nes nei jo, nei mano seimoje dvyniu nebuvo,tai sansu aisku nulis taigi kolkas tik trecias laukia savo eiles...
Sansu YR, pas mus irgi nebuvo dvynuku gimineje, o ATSIRADO
Tyliai pasvajoju apie pakartotina porele
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 13, 11:25)
Būtų gerai, kad kas duotų jau pagimdytą, nes to 9 mėnesių malonumo nenoriu...
Tokio ir as neatsisakyciau