Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

O kaip negimdyti, jei jauti šalia savęs laukiančią sielą?
Atsakyti
kai jau jauti....belieka imtis visu priemoniu, kad tetis irgi pajustu ir lauktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 09 22, 10:58)
kai jau jauti....belieka imtis visu priemoniu, kad tetis irgi pajustu ir lauktu  drinks_cheers.gif

Kad gyvenime būna visokių situacijų...Dar tai sielelei truputį palaukti teks...
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 09 22, 11:58)
kai jau jauti....belieka imtis visu priemoniu, kad tetis irgi pajustu ir lauktu  drinks_cheers.gif

Na musu tetis jau kaip ir nieko pries blush2.gif ax.gif Dar prie savaite sake, kad jokiu budu 5-to, jam jau gana. O dabar - sutinka clap_1.gif . Tai ko gero, po nauju metu jau ir planuosim...
Atsakyti
oi, kaip saunu fasstum thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nusipelno pagarbos teveliai, kurie augina 4 ir daugiau 4u.gif
Labai jau grazios ju seimyneles ir uzauge vaikai kazkokie geresni is dideliu seimynu, tad sekmes ir daug daug dziaugsmo visiems auginantiems leliukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
nors musu mazasis dar tik 5 men.,bet su vyru pajuokaujam kad "darysim " ketvirta lotuliukas.gif o ka gali zinoti g.gif as tkrai buciau nieko pries mirksiukas.gif man taip grazu daugaivaikes...Musu pirmieji netyciukai,o va trecias laaabai planuotas cool.gif
Atsakyti
sveikutės,pas mane tai visokių minčių buvo kai sužinojau,kad laukiuosi ketvirto.bet dabar net neįsivaizduoju,kaip būčiau jautusis,jei būčiausnusprendus kitaip.jau ant tiek pripratau prie savo pilvuko gyventojo,kad manau kada nors gyvenime ir penktą pagimdyčiau.
Atsakyti
Nuo vaikystės įsivaizdavau, kad turėsiu 4 atžalėles smile.gif . Vyras jau ir trečios nelabai norėjo, bet pasitelkus diplomatiją viskas buvo nuplanuota kaip aš norėjau thumbup.gif , o va su ketvirtu jau nežinau kaip bus g.gif , jaučiu kad ir diplomatija nelabai padės verysad.gif
Atsakyti
Labai gailiuosi kad nespėjau ketvirto iki 40. Dabar nesiryžčiau. Kai tokie puikūs auga, kai pradeda palikti namus, labai labai labai gailiuosi.
Atsakyti
Aš planuoju spėti iki 40-ečio...
Atsakyti
gal , po kokiu 10 metu...
vyras labai nori...ir as nieko pries ax.gif
Atsakyti