Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

aš irgi jau žinau, kad noriu ketvirto. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princi @ 2007 09 15, 10:52)

[/i]
tai ištrauka iš Danielle Bean knygelės "Mano puodelis arbatos", kurią lankynų proga atvežė man kita daugiavaikė mama. Nuostabi knygelė. Paprasta ir gili. Kas galite, įsigykite ir paskaitykite smile.gif Leidykla "Katalikų pasaulio leidiniai" 2007

Aciu uz reklama, butinai paskaitysiu. ax.gif Mums, daugiavaikems, taip reikia palaikymo. Ir as sioje "materialistinėje kontraceptinėje visuomenėje" dažnai jaučiuosi kaip balta varna. Su savo požiūriu į vaikus, kaip į didžiausią turtą, kurio negali įvertinti materialine, pinigine išraiška nepritampu prie vyraujančio "reikia turėti vieną vaiką ir jam duoti viską" poziurio.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif as ir apie ketvirta pagalvoju.
Atsakyti
turiu tris sunelius,jai zinociau,kad 4 bus mergaite oi kaip noreciau, bet ir taip gal noreciau...nes super wub.gif tureti daug vaiku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2007 09 17, 11:33)
Aciu uz reklama, butinai paskaitysiu.  ax.gif Mums, daugiavaikems, taip reikia palaikymo. Ir as sioje "materialistinėje kontraceptinėje visuomenėje" dažnai jaučiuosi kaip balta varna. Su savo požiūriu į vaikus, kaip į didžiausią turtą, kurio negali įvertinti materialine, pinigine išraiška nepritampu prie vyraujančio "reikia turėti vieną vaiką ir jam duoti viską" poziurio.

Prašom, nėr už ką 4u.gif
Man ta knygelė labai padėjo. Tiesiog beskaitydama ją supratau, kad esu iš tiesų labai laiminga. Knygelės autorė augina 8 vaikučius. Todėl pasimokyti iš jos tikrai yra ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijaaaaa @ 2007 09 17, 22:57)
turiu tris sunelius,jai zinociau,kad 4 bus mergaite oi kaip noreciau, bet ir taip gal noreciau...nes super  wub.gif tureti daug vaiku.  ax.gif

Aš tai surizikavau blush2.gif turiu tris sunyčius ir ketvirto dabar laukiuosi blush2.gif nežinau kas bus bet labai jau kruopščiai planavau užkibti ant mergytės wub.gif kas čia žino doh.gif bet labai jau laukiam ketvirto stebukliuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 09 15, 23:12)
aš irgi jau žinau, kad noriu ketvirto.  wub.gif

Na tu ir šaunuolė. Aš tai jau daugiau nebenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 09 19, 09:45)
Aš tai surizikavau  blush2.gif  turiu tris sunyčius ir ketvirto dabar laukiuosi  blush2.gif  nežinau kas bus bet labai jau kruopščiai planavau užkibti ant mergytės  wub.gif  kas čia žino  doh.gif  bet labai jau laukiam ketvirto stebukliuko  rolleyes.gif

sveikinu! 4u.gif
Tikiuosi, kad bus dukrytė smile.gif
Bet jei bus sūnelis- irgi neblogai smile.gif Būsit pagerbta tarp vyrų thumbup.gif
Džiaugiuosi dėl jūsų smile.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu kasdien galvoju apie ketvirtą...
Atsakyti
negalvot reikia, veikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 09 22, 10:28)
negalvot reikia, veikti  mirksiukas.gif

Turi tam tėvelis pasiruošti...Yra dalykų, kurių negalima skubinti...
Atsakyti
as tik dziaugiuosi, kad musu tevelis stabdo si reikala, nes ui...gimdyciau ir gimdyciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti