aš irgi jau žinau, kad noriu ketvirto.
QUOTE(Princi @ 2007 09 15, 10:52)
[/i]
tai ištrauka iš Danielle Bean knygelės "Mano puodelis arbatos", kurią lankynų proga atvežė man kita daugiavaikė mama. Nuostabi knygelė. Paprasta ir gili. Kas galite, įsigykite ir paskaitykite Leidykla "Katalikų pasaulio leidiniai" 2007
Aciu uz reklama, butinai paskaitysiu. Mums, daugiavaikems, taip reikia palaikymo. Ir as sioje "materialistinėje kontraceptinėje visuomenėje" dažnai jaučiuosi kaip balta varna. Su savo požiūriu į vaikus, kaip į didžiausią turtą, kurio negali įvertinti materialine, pinigine išraiška nepritampu prie vyraujančio "reikia turėti vieną vaiką ir jam duoti viską" poziurio.
sveikos mamytes as ir apie ketvirta pagalvoju.
turiu tris sunelius,jai zinociau,kad 4 bus mergaite oi kaip noreciau, bet ir taip gal noreciau...nes super tureti daug vaiku.
QUOTE(fasstum @ 2007 09 17, 11:33)
Aciu uz reklama, butinai paskaitysiu. Mums, daugiavaikems, taip reikia palaikymo. Ir as sioje "materialistinėje kontraceptinėje visuomenėje" dažnai jaučiuosi kaip balta varna. Su savo požiūriu į vaikus, kaip į didžiausią turtą, kurio negali įvertinti materialine, pinigine išraiška nepritampu prie vyraujančio "reikia turėti vieną vaiką ir jam duoti viską" poziurio.
Prašom, nėr už ką
Man ta knygelė labai padėjo. Tiesiog beskaitydama ją supratau, kad esu iš tiesų labai laiminga. Knygelės autorė augina 8 vaikučius. Todėl pasimokyti iš jos tikrai yra ko
QUOTE(Viktorijaaaaa @ 2007 09 17, 22:57)
turiu tris sunelius,jai zinociau,kad 4 bus mergaite oi kaip noreciau, bet ir taip gal noreciau...nes super tureti daug vaiku.
Aš tai surizikavau turiu tris sunyčius ir ketvirto dabar laukiuosi nežinau kas bus bet labai jau kruopščiai planavau užkibti ant mergytės kas čia žino bet labai jau laukiam ketvirto stebukliuko
QUOTE(rug @ 2007 09 15, 23:12)
aš irgi jau žinau, kad noriu ketvirto.
Na tu ir šaunuolė. Aš tai jau daugiau nebenoriu...
QUOTE(Lina444 @ 2007 09 19, 09:45)
Aš tai surizikavau turiu tris sunyčius ir ketvirto dabar laukiuosi nežinau kas bus bet labai jau kruopščiai planavau užkibti ant mergytės kas čia žino bet labai jau laukiam ketvirto stebukliuko
sveikinu!
Tikiuosi, kad bus dukrytė
Bet jei bus sūnelis- irgi neblogai Būsit pagerbta tarp vyrų
Džiaugiuosi dėl jūsų
Paskutiniu metu kasdien galvoju apie ketvirtą...
negalvot reikia, veikti
QUOTE(Šelma @ 2007 09 22, 10:28)
negalvot reikia, veikti
Turi tam tėvelis pasiruošti...Yra dalykų, kurių negalima skubinti...
as tik dziaugiuosi, kad musu tevelis stabdo si reikala, nes ui...gimdyciau ir gimdyciau