Sveikos, mamytės šaunuolės Jei neprieštarausit, norėčiau prisijungti prie Jūsų pilnų optimizmo pašnekesių
Apie ketvirtą vaikiuką jau negalvojom, bet jis ėmė ir pasibeldė, o kadangi aš be galo norėjau sūnaus, tai zinia apie nėštumą neišgąsdino. Nors ji buvo netikėta ir privertė pakoreguoti planus, bet nenuliūdino: na, vadinasi trijų panelių kompanijai trūksta vyručio Nors protu puikiai suvokiu, kad apie penktąjį negali būt ir kalbos - jau dabar bent valanda visiškos ramybės ir vienumos man didziausia prabanga - bet vat pamatai kokį nors mazuliuką, apvaliais skruosteliais ir nejučiom pačiumpi save svaičiojant: o įdomu, koks būtų mūsų penktasis..
QUOTE(sagan @ 2007 08 23, 10:17)
Nors protu puikiai suvokiu, kad apie penktąjį negali būt ir kalbos - jau dabar bent valanda visiškos ramybės ir vienumos man didziausia prabanga - bet vat pamatai kokį nors mazuliuką, apvaliais skruosteliais ir nejučiom pačiumpi save svaičiojant: o įdomu, koks būtų mūsų penktasis..
Vat man lygiai tas pats, bet aš ir neatmetu galimybės, kad gal ..... po kokių 5 metų pagranduką
Man ketvirtas vaikiukas - Dievo dovana
QUOTE(sagan @ 2007 08 23, 11:17)
Nors protu puikiai suvokiu, kad apie penktąjį negali būt ir kalbos - jau dabar bent valanda visiškos ramybės ir vienumos man didziausia prabanga - bet vat pamatai kokį nors mazuliuką, apvaliais skruosteliais ir nejučiom pačiumpi save svaičiojant: o įdomu, koks būtų mūsų penktasis..
Vat ir man tas pats. Pagimde drauge neseniai, ir as jau pradedu mastyti: jaunelei tuoj 3 metai, nebeidomu, reiketu dar . Tik vienas stabdis - amzius. jau gimdyti bijau. Va kad taip negimdant atsirastu...
QUOTE(fasstum @ 2007 09 09, 09:02)
Va kad taip negimdant atsirastu...
Mums vienas negimdant atsirado... jokiu problemu
QUOTE(Tuoj @ 2007 09 09, 10:11)
Mums vienas negimdant atsirado... jokiu problemu
Kaip tai?
ir mano ketvirtas gandro nestas, negimdziau jo
QUOTE(fasstum @ 2007 09 10, 13:46)
Kaip tai?
Paprastai Yra juk vietu, is kur vaikiuka galima pasiimti
QUOTE(Tuoj @ 2007 09 10, 15:09)
Paprastai Yra juk vietu, is kur vaikiuka galima pasiimti
esu apie tai pagalvojus, bet dar baisiau Visos tos biurokratines proceduros baugina. Ir genai...
genai... gal poziuris labiau, nes kai savo gimdytas nesimoko, iskulia langa ir atsikalbineja paauglysteje tai sakom pasiutes,neklauzada, o kai vaikutis is vaiku namu-genai
QUOTE(RVJ @ 2007 08 21, 12:22)
Ir aš dar norėčiau ketvirto. Auginom 2 vaikučius ir jokių minčių nebuvo, kad dar reikėtų, bet stebuklingai atsirado trečiasis - ir visiškai pasikeitė vertybės - šeima tapo svarbiausia; namai atgijo, atsirado įkvėpimas auginti vaikus, labai smagu namuose, nei darbe, labai įdomu stebėti, kaip vaikai auga, gyvenu rožinėmis svajonėmis - kokiais jie taps užaugę, kaip mus lankys,...
Vyriausioji dukra dar vieno vaikučio nenori, ji sako, kad užtenka, tiek kiek dabar yra, vyresnysis broliukas dar norėtų - juk sesei dar sesės reikėtų, mažiukui irgi draugo/ės reikėtų. Vyras iš pradžių minėjo, jeigu tu nori - taip, bet parėjus jam iš darbo sunkoka, kai vaikai labai triukšmauja. O uošvienė sužinojus apie tokius ketinimus - gal infarktą gautų ir šiaip visuomenė labai nepalankiai žiūri į gausias šeimynas, replikų visokiausių tenka prisiklausyti. Todėl aš dar giliose abejonėse, bet tikrai norėčiau, kad stebuklingai atsirastų - viskas savaime ir išsispręstų.
Vyriausioji dukra dar vieno vaikučio nenori, ji sako, kad užtenka, tiek kiek dabar yra, vyresnysis broliukas dar norėtų - juk sesei dar sesės reikėtų, mažiukui irgi draugo/ės reikėtų. Vyras iš pradžių minėjo, jeigu tu nori - taip, bet parėjus jam iš darbo sunkoka, kai vaikai labai triukšmauja. O uošvienė sužinojus apie tokius ketinimus - gal infarktą gautų ir šiaip visuomenė labai nepalankiai žiūri į gausias šeimynas, replikų visokiausių tenka prisiklausyti. Todėl aš dar giliose abejonėse, bet tikrai norėčiau, kad stebuklingai atsirastų - viskas savaime ir išsispręstų.
mano situacija ir mintys nupasakotos Trečioji atsirado stebuklingai,o dabar mintis apie ketvirtą ramybės neduoda O infarktą pas mus irgi daug kas gautų Jau vos negavo,kai sužinojo,jog trečio laukiuos
sveikos, mamytės
Ir mes ketvirto dar kaip ir nelaukėm, bet jis pasibeldė Nors ir suardė planus, bet su džiaugsmu vaikelį priėmėm. Vat sunkiau aplinkiniai sureagavo..
"Materialistinė, kontraceptinė mūsų kultūra jau seniai moko jaunus žmones į vaikus žiūrėti kaip į brangią naštą. (...)
Mano tikėjimas ir patirtis sako, kad vaikai santuokoje yra nuostabi dovana, Dievo palaima. Juk negali priklijuoti kainos ant švelnių, šiltų ką tik prabudusio kūdikio rankyčių, kai jos apsiveja tau kaklą ir suspaudžia taip, lyg būtum vienintelis svarbus žmogus pasaulyje. (...)
Vaikai yra brangūs? Be abejo, juos reikia maitinti, rengti, išleisti į mokslus, o visa tai kainuoja. Tačiau matydama, kaip šeimyninis gyvenimas mus pakeitė, pagalvoju, kad mudu su Denu tikriausiai gavome daugiau, nei tikėjomės(...)."
tai ištrauka iš Danielle Bean knygelės "Mano puodelis arbatos", kurią lankynų proga atvežė man kita daugiavaikė mama. Nuostabi knygelė. Paprasta ir gili. Kas galite, įsigykite ir paskaitykite Leidykla "Katalikų pasaulio leidiniai" 2007
Ir mes ketvirto dar kaip ir nelaukėm, bet jis pasibeldė Nors ir suardė planus, bet su džiaugsmu vaikelį priėmėm. Vat sunkiau aplinkiniai sureagavo..
"Materialistinė, kontraceptinė mūsų kultūra jau seniai moko jaunus žmones į vaikus žiūrėti kaip į brangią naštą. (...)
Mano tikėjimas ir patirtis sako, kad vaikai santuokoje yra nuostabi dovana, Dievo palaima. Juk negali priklijuoti kainos ant švelnių, šiltų ką tik prabudusio kūdikio rankyčių, kai jos apsiveja tau kaklą ir suspaudžia taip, lyg būtum vienintelis svarbus žmogus pasaulyje. (...)
Vaikai yra brangūs? Be abejo, juos reikia maitinti, rengti, išleisti į mokslus, o visa tai kainuoja. Tačiau matydama, kaip šeimyninis gyvenimas mus pakeitė, pagalvoju, kad mudu su Denu tikriausiai gavome daugiau, nei tikėjomės(...)."
tai ištrauka iš Danielle Bean knygelės "Mano puodelis arbatos", kurią lankynų proga atvežė man kita daugiavaikė mama. Nuostabi knygelė. Paprasta ir gili. Kas galite, įsigykite ir paskaitykite Leidykla "Katalikų pasaulio leidiniai" 2007