Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

sveikutes smile.gif esu naujoke, bet labai noriu dalyvauti pokalbiuose. Noreciau papasakoti apie savo seima. Jau turim keturis vaikus. Esam su vyru labai patenkinti, nes pasiseke, kad pirmiausiai gime pameciui mergaites, o geros pertraukos - vel pameciui berniukai. Tarsi is parduotuves, nuo lentynos biggrin.gif . Dabar labai smagu, kai jie nebuna vienisi - visada salia draugas ar drauge. Mergaites jau suaugusios, o mazieji visada drauge, net i gatve retai eina, niekad nepasigenda draugu. Tiesa, kai buvo maziukai, buvo ir sunkiau, negu auginti po viena, bet dabar tikrai "atsipirko".Patariu toms, kurios dar tik planuoja - ilgai negaiskit, nedarykit ilgu pertrauku - velaiu tarp vaiku atsiranda skirtumai interesuose. Aisku, geriausiai, kai buna tos pacios lyties! tongue.gif
Atsakyti
oi merginos kaip jums pavydžiu kas turit du tris o tuo labiau ketris verysad.gif
aš va turiu vieną,o taip norėčiau keturių,bet nepavyksta blush2.gif
tai džiaugėtės tuo ir būkit laimingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nors užsiknisau, bet jau norėčiau ir ketvirto vaikiuko. kad sveikata neštų, tai visai rizikuočiau. na, kas ten žino ax.gif
Atsakyti
Laukiuosi ketvirto ax.gif galvojau, kad as vos ne vienintele tokia o va kiek cia sauniu mamyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 07 25, 08:46)
Laukiuosi ketvirto ax.gif  galvojau, kad as vos ne vienintele tokia o va kiek cia sauniu mamyciu thumbup.gif

Kaip fainai, pas mus irgi dukra, du sūnūs ir vėl dukra. Vaikai labai džiaugiasi mažąja sesute ir vis prašo dar vieno leliuko. Aš tai gal visai ir norėčiau, bet truputuka vėliau, kai šitie mažiukai paaugs, o be to tik pradėjau dirbti, tai nesinori net pagalvoti apie išėjimą, nors kai dabar mmm vėlavo net dvi savaites, tai nesidariau nei testo nieko, galvoju, kaip lemta, taip ir bus, bet dar nebuvo lemta 5 vaikiuko, parėjo mmm. Bet gal kada nors dar ir sugalvosim pagranduką ax.gif
Atsakyti
Mes laukiam dar tik trecio,bet jau kirba mintis apie ketvirta(aisku kol kas tik man) bet MB vaikams as kazkaip nesunkiai palauziu bigsmile.gif ziuresim kaip seksis tvarkytis su trim maziais,nes ir vyriausiam dar nebus 4 metuku,kai gims treciasis,o tada ir galvosim kiek palaukt,bet kad ketvirtas bus,man abejoniu nekyla rolleyes.gif nors aplinkiniai jau ir dabar i mus kaip i ne sios zemes gyventojus ziuri doh.gif lotuliukas.gif beje ketvirtaji noreciau iki 30-mecio spet susikonstruot blush2.gif
Atsakyti
Jūs, merginos, tikros šaunuolės bigsmile.gif
Po trečio žmogeliuko gimimo labai svajojau apie ketvirtą (būtinai mergaitę), bet kai visi trys paaugo, prasidėjo mokyklos, būreliai - silpna darosi blink.gif
O kai pasipila dienos įspūdžiai - tai visai ir trečia ausis praverstų, nes dvi tiek informacijos neaprėpia.
Tai kai įsivaizduoju dar ketvitą , reikalaujantį pienelio - pagalvoju, kad gal ir gerai, kad sustojom. ax.gif
Atsakyti
mamos jus nerealios, as cia trecia , pagranduka, mintyse nesioju ir pasiryzti bijau..., o jus va kaip sukates thumbup.gif
tikros saunuoles.... pasiskaitau ryzto igaunu, tik kad laikas mus ziauriai spaudzia man jau tuoj 40, tai ketvirtam sansu nulis, sakau kad tik tas trecias dar pavyktu...
Sekmes Jums visoms, tikrai labai dziaugiuosi uz Jusu grazias seimas.....
Atsakyti
QUOTE(naujakure @ 2007 08 01, 11:59)
mamos jus nerealios, as cia trecia , pagranduka, mintyse nesioju ir pasiryzti bijau..., o jus va kaip sukates thumbup.gif
tikros saunuoles.... pasiskaitau ryzto igaunu, tik kad laikas mus ziauriai spaudzia man jau tuoj 40, tai ketvirtam sansu nulis, sakau kad tik tas trecias dar pavyktu...
Sekmes Jums visoms, tikrai labai dziaugiuosi uz Jusu grazias seimas.....

bigsmile.gif Turi pavykti. mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes ilgai galvojom del ketvirto blush2.gif bet dabar l. smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dvi mergikes jau dideles -19 ir 16. dabar du broliai saunuoliai 2 metuku ir 3 menesiu. per jubilieju palinkejo vaisingu.. 4u.gif is tikruju, tas treciasis butu kaip ir vienas tarp dideliu. o dabar bus liuks.. aisku, buna sunku schmoll.gif ir dabar paskaiciau jusu mintis ir miegai isiblaske ir jegu atsirado drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš dar norėčiau ketvirto. Auginom 2 vaikučius ir jokių minčių nebuvo, kad dar reikėtų, bet stebuklingai atsirado trečiasis - ir visiškai pasikeitė vertybės - šeima tapo svarbiausia; namai atgijo, atsirado įkvėpimas auginti vaikus, labai smagu namuose, nei darbe, labai įdomu stebėti, kaip vaikai auga, gyvenu rožinėmis svajonėmis - kokiais jie taps užaugę, kaip mus lankys,...
Vyriausioji dukra dar vieno vaikučio nenori, ji sako, kad užtenka, tiek kiek dabar yra, vyresnysis broliukas dar norėtų - juk sesei dar sesės reikėtų, mažiukui irgi draugo/ės reikėtų. Vyras iš pradžių minėjo, jeigu tu nori - taip, bet parėjus jam iš darbo sunkoka, kai vaikai labai triukšmauja. O uošvienė sužinojus apie tokius ketinimus - gal infarktą gautų ir šiaip visuomenė labai nepalankiai žiūri į gausias šeimynas, replikų visokiausių tenka prisiklausyti. Todėl aš dar giliose abejonėse, bet tikrai norėčiau, kad stebuklingai atsirastų - viskas savaime ir išsispręstų.
Atsakyti
Visada galvojau, kad turėsiu 3, bet prie trečio pridėjo ir ketvirtą blink.gif
Aš aišku labai tuo džiaugiuosi, nors minčių apie 4 net nebuvo, bet kartais mūsų planus sujaukia likimas biggrin.gif
Dabar namie tikrų tikriausias vaikų darželis doh.gif
Atsakyti