Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

QUOTE(vaidilutė @ 2007 05 08, 20:37)
kažkada rašiau kad nebenoriu ketvirto leliuko g.gif na dabar taip nemanau  schmoll.gif jaunėlei greit metukai o aš jau pasiilgau kai jinai buvo mažytė wub.gif tokia fainulka wub.gif bet ko gero teks pamiršti nebent namą įsigytume g.gif

O mes ketvirto susilaukėm gyvendami 2 kambarių bute, tiesa, buto kvadratūra tai didelė, aš nedirbau, mokslai buvo nebaigti. Dabar tai net negalim įsivaizduoti, kad mažiukės nebūtų ax.gif
Atsakyti
užjaučiu tas kurios netko mažylių,ir man taip nutiko su trečiu(10sav)(sapnavau,kad turėjo būt mergytė) verysad.gif
bet dabar turim nuostabų berniuką thumbup.gif wub.gif
dėl ketvirto-gal kada nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 01 26, 20:14)
mes tvarkom globos dokumentus, tai kaip tik keturi bus  thumbup.gif  jei finansai leistu ir penkto ir sesto neatsisakyciau  ax.gif  tik vyrui mano nesakykit, infarktas ji istiks 

Sveikinu 4u.gif wub.gif

QUOTE(Lina444 @ 2007 03 15, 11:11)
Aš tai taip pat planuoju turėti ketvirtą  2.gif turiu tris vyrukus ir labai nooooriu  flirt.gif jeigu jau turėčiau  tai gal jau ir nenorėčiau bet kai vyrų visas pulkas tai tikrai dar bandysiu sužaisti tą loteriją    ir daktarė pasakė kai gimė trečias berniukas kad dar mes su tavimi susitiksime  blink.gif paklausiau o kodėl turėčiau  blush2.gif  ji pasakė po poros metų lauksim su dukryte  tai kad sakau nerandam niekaip  flirt.gif  dar jauni ir rasit atsakė  lotuliukas.gif  tai dabar pagalvoju visiškai ji teisi  thumbup.gif  planuoju ir tikrai planuoju praverti gimdyklos duris ir tikiuosi su  flirt.gif na po kokių metelių  drinks_cheers.gif o jei būtų dvynukės  tai būčiau išvis  clap.gif

Sekmes wub.gif wub.gif thumbup.gif
O as tai nezinau, viena diena noriu,o kita diena nenoriu doh.gif
Atsakyti
Žiūrėdama į savo nuostabią pagrandukę kartais pagalvoju, kad norėčiau dar vienos mergytės...
Atsakyti
As irgi kartais pamastau apie mergyte - pagranduke wub.gif

Bet niekam garsiai nesakau
Atsakyti
O aš sakau...
Atsakyti
Aš irgi noriu dar vienos mergytės! wub.gif

O jeigu bus berniukas? Juk neišmesi!? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ele: 25 gegužės 2007 - 23:09
Kažkaip reikia užsisakyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 09:23)
O aš sakau...

...as JAU IRGI SAKAU, bet realybe tokia, kad liks tik svajone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 05 27, 10:56)
...as JAU IRGI SAKAU, bet realybe tokia, kad liks tik svajone  blush2.gif

Tu įsitikinus?
Aš tai manau, kad turėsiu dar vieną dukrą, tik reikia rimčiau tėvelio jai pasidairyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 27, 14:27)
Tu įsitikinus?
Aš tai manau, kad turėsiu dar vieną dukrą, tik reikia rimčiau tėvelio jai pasidairyti  ax.gif

Nu nu mastau.gif ir man įdomu paliko bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 27, 14:27)
Tu įsitikinus?
Aš tai manau, kad turėsiu dar vieną dukrą, tik reikia rimčiau tėvelio jai pasidairyti  ax.gif

unsure.gif Isitikinus. Gyvenimo salygos schmoll.gif , amzius schmoll.gif ...sveikata schmoll.gif
Atsakyti