Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?

Virdzinija 7, kaip suprantu tu augini 7 vaikucius? Ar nesunku, kaip sekasi susitvarkyti su tiek? ax.gif
Atsakyti
[quote=Alacka,2007 04 21, 14:04]
Sveikos.
Aš irgi auginu trys vyrus:pirmi dvynukai. Labai irgi norėčiau mergaitės ir vyras nori. smile.gif Bet vis pagalvoju,o jei vėl berniukas,ar vėl dvynukai,tai kažkaip baisu darosi. doh.gif Berniukų tai jau tikrai užtenka,o vat mergytės tai norėtumem. Ir kad žinočiau 100 % kad gims mergytė,tai thumbup.gif wub.gif Bet svarbiausia kad gimtu sveikas vaikiukas ir turbūt netaip jau ir svarbu kokios lyties gims vaikas.

Tikrai taip ir man baisoka jei ketvirtas berniukas tai išvis būtų wacko.gif na bet jei nesieksim mergaitės tai jos ir neturėsim g.gif visur yra kaip loterija nail.gif gal tik gerai paplanuokim paskaičiuokim išnagrinėkim skyrelį kaip suplanuoti vaiko lytį ir gal mums pasiseks lotuliukas.gif ir sūpuosim ant rankelių dukreles wub.gif aš tai sapnuoju vis mergytę vis sako mama kodėl manęs neįsileidi bigsmile.gif gal ir žada ateiti ji pas mane kas čia žino rolleyes.gif na bet ant galo parašysiu kaip ir visos rašo kad svarbiausia sveikas vaikutis mirksiukas.gif tikrai apsispręsk turėti ir ketvirtą aš esu už drinks_cheers.gif ypač kai šeimoje vien vyrai doh.gif na linkiu tiesiog kad ir tavo ir mano svajonė išsipildytų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 21 balandžio 2007 - 13:53
QUOTE(Nledi @ 2007 04 21, 14:11)
Virdzinija 7, kaip suprantu tu augini 7 vaikucius? Ar nesunku, kaip sekasi susitvarkyti su tiek?  ax.gif

Nepamatęs nesuprasi ax.gif O kaip pati susitvarkai su savo? ax.gif Kitų jau tvarkyt nebereikia-ne maži tongue.gif vienam dešimteriopai reikia-tai irgi ne bėda,mūsų super šeima wub.gif mes visi-mes JĖGA.
Papildyta:
[quote=Lina444,2007 04 21, 14:43]
Sveikos.
Aš irgi auginu trys vyrus:pirmi dvynukai. Labai irgi norėčiau mergaitės ir vyras nori. smile.gif Bet vis pagalvoju,o jei vėl berniukas,ar vėl dvynukai,tai kažkaip baisu darosi. doh.gif Berniukų tai jau tikrai užtenka,o vat mergytės tai norėtumem. Ir kad žinočiau 100 % kad gims mergytė,tai thumbup.gif wub.gif Bet svarbiausia kad gimtu sveikas vaikiukas ir turbūt netaip jau ir svarbu kokios lyties gims vaikas.

Tikrai taip ir man baisoka jei ketvirtas berniukas tai išvis būtų wacko.gif na bet jei nesieksim mergaitės tai jos ir neturėsim g.gif visur yra kaip loterija nail.gif gal tik gerai paplanuokim paskaičiuokim išnagrinėkim skyrelį kaip suplanuoti vaiko lytį ir gal mums pasiseks lotuliukas.gif ir sūpuosim ant rankelių dukreles wub.gif aš tai sapnuoju vis mergytę vis sako mama kodėl manęs neįsileidi bigsmile.gif gal ir žada ateiti ji pas mane kas čia žino rolleyes.gif na bet ant galo parašysiu kaip ir visos rašo kad svarbiausia sveikas vaikutis mirksiukas.gif tikrai apsispręsk turėti ir ketvirtą aš esu už drinks_cheers.gif ypač kai šeimoje vien vyrai doh.gif
[/quote]
O mes auginam ir neįgaliuką verysad.gif bet nuo to gyvenimas nesubyrėjo,mes kabinsimės ir toliau...kuo toliau tuo labiau.
Atsakyti
Virdzinija 7 kaip turbūt smagu turėti šitiek vaikų gal aišku ir sunkoka bet paskiau jau paaugusieji gal padeda šiek tiek, tikrai kreivai aš nežiūriu kaip visuomenė į tokias dideles šeimas tiesiog visada palaikau 4u.gif man vaikai patinka ir žavi wub.gif nesvarbu kiek kruopyčių turėčiau visus labai mylėčiau o užaugę vaikai galės išspinduliuoti visą meilę savo mamoms, kurios juos užaugino soske.gif linkiu kad ir jums taip būtų mirksiukas.gif sėkmės jųsų šeimai ir didelės kantrybės bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 21 balandžio 2007 - 14:16
[quote=Lina444,2007 04 21, 14:43]
Sveikos.

Tikrai taip ir man baisoka jei ketvirtas berniukas tai išvis būtų wacko.gif na bet jei nesieksim mergaitės tai jos ir neturėsim g.gif visur yra kaip loterija nail.gif gal tik gerai paplanuokim paskaičiuokim išnagrinėkim skyrelį kaip suplanuoti vaiko lytį ir gal mums pasiseks lotuliukas.gif ir sūpuosim ant rankelių dukreles wub.gif aš tai sapnuoju vis mergytę vis sako mama kodėl manęs neįsileidi bigsmile.gif gal ir žada ateiti ji pas mane kas čia žino rolleyes.gif na bet ant galo parašysiu kaip ir visos rašo kad svarbiausia sveikas vaikutis mirksiukas.gif tikrai apsispręsk turėti ir ketvirtą aš esu už drinks_cheers.gif ypač kai šeimoje vien vyrai doh.gif na linkiu tiesiog kad ir tavo ir mano svajonė išsipildytų wub.gif
[/quote]

Ačiū. Tikiuosi taip ir bus. ax.gif
Atsakyti
Mūsų šeimoje trys vaikinai (15, 14 ir 13 metų) ir keturmetė dukrytė, mūsų princesė. SUPER thumbup.gif Mes labai laimingi.
Papildyta:
[quote=Lina444,2007 04 21, 15:43]
Sveikos.

[/quote]
Aš po berniukų irgi labai norėjau mergaitės, bet kai laukiausi nebuvau taip griežtai nusistačius, kad jei bus berniukas, tai jau pasaulis sugrius. Svarbiausiai, kad sveikas. O ketvirtas ir buvo berniukas, tik jis mirė dar pilve, 8-ių mėnesių. Va tada galutinai supratau, kad lytis nesvarbu. Ir tuoj pat vėl pastojau, nes negalėjau pakęsti to tuštumo, kai jau rūbeliai suruošti, lovytė pastatyta, o kūdikėlio, kurio visi taip laukėm, nėra. Ir štai atlygis- nuostabi mergytė, broliams- sesytė. Mes labai labai laimingi biggrin.gif
Atsakyti

Aš po berniukų irgi labai norėjau mergaitės, bet kai laukiausi nebuvau taip griežtai nusistačius, kad jei bus berniukas, tai jau pasaulis sugrius. Svarbiausiai, kad sveikas. O ketvirtas ir buvo berniukas, tik jis mirė dar pilve, 8-ių mėnesių. Va tada galutinai supratau, kad lytis nesvarbu. Ir tuoj pat vėl pastojau, nes negalėjau pakęsti to tuštumo, kai jau rūbeliai suruošti, lovytė pastatyta, o kūdikėlio, kurio visi taip laukėm, nėra. Ir štai atlygis- nuostabi mergytė, broliams- sesytė. Mes labai labai laimingi biggrin.gif
[/quote]
tikrai jau taip kad svarbiausia kad sveikas būtų g.gif užjaučiu tave dėl praradusio sūnelio iš kart prisiminiau kad ir aš vieną vaikiuką praradau verysad.gif [kai viena žiniuonė sakė kad ten buvo taip pat berniukas ]na nežinau kas ten ištikrųjų buvo bet visdėlto buvo mano vaikutis, po to irgi norėjau kuo greičiau pastoti kad tik užpildyčiau tą tuštumą tai buvo antras mano neštumas,jis mane paliko kai jam buvo 5 nėštumo savaitės cray.gif tai kai pavyko pastoti po persileidimo ir išnešioti ir man buvo nesvarbu lytis kad tik sveikas gimė ir taip džiaugemės visais savo trimis berniukais [nes po antro berniuko taip pat gimė berniukas]kad nežinau ką būtume darę be jų blush2.gif gaila kad iš keturių nėštumų yra tik trys kaip smagu būtų buvę jei būtų bėgiojęs ir prarastas vaikutis cray.gif dažnai su vyru ir pamastom apie dar vieną neštumą gal dabar dievas duos flirt.gif bet jai atsiųs berniuką jį priimsim ir labai mylėsim kaip ir visus savo berniukus kad tik viskas būtų gerai mirksiukas.gif tiesiog kiekvienas žmogus turi savo svajonių wub.gif
Atsakyti
[quote=Lina444,2007 04 22, 21:13]

As irgi labai labai noriu ketvirto.
Net palengvejo, kai suradau panasiai mastanciu mamu bigsmile.gif nes savo aplinkoj jauciausi visai nenormali- kazkodel niekas nesupranta, kaip jau turint tris galima noreti dar vieno
Mano ketvirtojo sirdele sustojo 13 ta savaite. Niekaip negaliu islipti is liudesio duobes. verysad.gif Gal dar turi praeiti daugiau laiko...
Bet manau, kai tik baigsim pasistatyti savus namucius vel bandysim pasikviesti dar viena mazyli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutev @ 2007 05 01, 09:14)
As irgi labai labai noriu ketvirto.
Net palengvejo, kai suradau panasiai mastanciu mamu  bigsmile.gif  nes savo aplinkoj jauciausi visai nenormali- kazkodel niekas nesupranta, kaip jau turint tris galima noreti dar vieno
Mano ketvirtojo sirdele sustojo 13 ta savaite. Niekaip negaliu islipti is liudesio duobes.  verysad.gif  Gal dar turi praeiti daugiau laiko...
Bet manau, kai tik baigsim pasistatyti savus namucius vel bandysim pasikviesti dar viena mazyli  wub.gif

Užjaučiu jus labai. Žinoma, turi laiko praeiti, O kartais būna, kad mažyliai mus ir nekviesti pasirenka, svarbiausia yra, jų labai labai laukti. Stiprybės jums.
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 05 02, 00:19)
Užjaučiu jus labai. Žinoma, turi laiko praeiti, O kartais būna, kad mažyliai mus ir nekviesti pasirenka, svarbiausia yra, jų labai labai laukti. Stiprybės jums.

Aciu smile.gif
3 mano berniukas pasibelde, kai gyvenimo aplinkybes buvo tikrai nelengvos, o ketvirto be galo visi laukem, planavom, o ji eme ir nebeatejo... verysad.gif
Nezinau kodel gyvenime taip buna
Atsakyti
Nenorėčiau, bet visko gyvenime būna biggrin.gif
pati augau keturių vaikų šeimoje, dabar džiaugiuosi kad mūsų tiek daug. Bet kai mama pasakė kad bus ketvirtas vaikas, labai pykau, nenorėjau, ko tik tada mamai neprišnekėjau lotuliukas.gif atrodė, kad ir mūsų trijų labai daug
Atsakyti
kažkada rašiau kad nebenoriu ketvirto leliuko g.gif na dabar taip nemanau schmoll.gif jaunėlei greit metukai o aš jau pasiilgau kai jinai buvo mažytė wub.gif tokia fainulka wub.gif bet ko gero teks pamiršti nebent namą įsigytume g.gif
Atsakyti