izoliuota nesijaučiu. Kai nelyja ir nesninga einame į kiemą pasivažinėti. Žinoma, kai tėtis dirba iki vėlumos, tada būna sunku labai būna džiugu, kai nors su kuo nors yra pasikalbėti, nors ir apie orą
geraj,kad bent neta turiu namuose, kitajp visaj blogaj butu
Izoliuota jauciuosi ne tas zodis, bet ne del to, kad su vaiku visa diena reikia buti. Nors Londone ir 3metai, bet draugiu nesusirandu Gyvenome tokiame rajone, kad lietuvio net su ziburiu nerasi, o dabar jau 4menesiai rytuose, bet visos mamytes vis skuba, bega, kad net nezinau kaip su jomis ir susibendrauti? Butu kolegiu mamyciu, butu daug linksmiau Atsiliepkit mamytes
O man tikras džiaugsmas būti namie su savo pupa ,nė kiek nesijaučiu izoliuota,juk kai noriu pakeisti aplinką,tai mes pas pupos draugą nueinam į svečius...
Kartais jauciuosi izoliuota(nors turim draugu aplinkui)noretusi kartais vienai iseiti galvoju auklyte pasieskoti 2-3val per dina tik kazin ar kuri taip
nores
nores
QUOTE(cibjusa @ 2007 03 06, 13:01)
Kartais jauciuosi izoliuota(nors turim draugu aplinkui)noretusi kartais vienai iseiti galvoju auklyte pasieskoti 2-3val per dina tik kazin ar kuri taip
nores
nores
gal kokios studentes, ar mociutes ir sutiktu
sveikos! man tai po truputuką jau stogas pradeda čiuožti jau kažkur visą mėnesį lauke nebuvom pasivaikčiot buvo šalčiai..o ir mano burbulas jau, atrodo, visą amžinybę sirguliuoja ..o kadangi esame iš Utn ir vln gyvename dar palyginus neilgai, tai net draugų nelabai yra tai taip ir sėdim su lelium tarp keturių sienų...
QUOTE(miliukas @ 2007 03 06, 15:01)
sveikos! man tai po truputuką jau stogas pradeda čiuožti jau kažkur visą mėnesį lauke nebuvom pasivaikčiot buvo šalčiai..o ir mano burbulas jau, atrodo, visą amžinybę sirguliuoja ..o kadangi esame iš Utn ir vln gyvename dar palyginus neilgai, tai net draugų nelabai yra tai taip ir sėdim su lelium tarp keturių sienų...
gal kaj i utn atsikraustysit, galesim viena kitaj draugija palaikyt be to, gal zenteli man augini
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 06, 17:19)
gal kaj i utn atsikraustysit, galesim viena kitaj draugija palaikyt be to, gal zenteli man augini
gal ir auginu..kas gali žinot galėsim kada susitikt vežimukus pastumdyt o kokiam mikro rajone gyveni?
QUOTE(miliukas @ 2007 03 06, 16:26)
gal ir auginu..kas gali žinot galėsim kada susitikt vežimukus pastumdyt o kokiam mikro rajone gyveni?
daunisky, prie pat kulturkes
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.