QUOTE(Ele @ 2005 09 10, 00:41)
Ir man taip pat...

Aš jau treti metai (oho kiek daug!) užsiimu savo vaikų auklėjimu, t.y. dirbu ne už pinigus...
Tik, kad pinigų neuždirbu...

Jau rimtai galvoju apie darbą už atlyginimą...

Vyras atsiputes vis man primena, kad nera ko "parintis" del to, kad mano inasas i bendra seimos biudzeta - juokingas. Labai noretusi pradeti rimtai darbuotis, bet vaiko auginimui skiriu absoliucius prioritetus
QUOTE(Kriscius @ 2005 09 10, 20:16)
Kad neužsisėdėti namuose aš pradėjau po truputėlį dirbti, porą dienų per savaitę. Taip ir su žmonėm pabendrauju ir aplinką pakeičiu. Galbūt namie neužsisėdėjau, nes buvo vasara ir po lauką dažnai vaikščiojom, ir į svečius važiuodavom, po parduotuves lakstėm

Kažkaip neliūdėjom

Manau, reikia tik noro ir fantazijos, tada tikrai neužsisėdėsit. Nors daug kas priklauso ir nuo vaikelio

Taip darome ir mes. Kai tik nuobodziau patampa ir yra noro pakelt uzpakali (o jo retai nebuna) - iskeliaujam su suneliu pas kokia nors mamytes drauge, su biciuliu i kavine pasedeti, parodas aplankome, planuotai, o kartais ir ekspromtu i koki nors rengini "uzsiraunam"

Beje, as kaip ir
Kriscius dvi dienas per savaite praleidziu studijuodama. Mazyli tuomet vyrui palieku, o pati 2 valandas paskaitoje prakaifuoju (tik dabar ismokau is tikruju vertinti protingu zmoniu pasisakymus)... Kai tetis buna laisvas, neleidziu uzsisedeti namuose - sugalvojam koki nors plana ir netrunkam ji igivendinti

Tiesa, orai vesta ir "uzsiemtus" striukele islekti bus sunkiau

Tam reikalui praverstu antra masina