Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mamytės nesijaučiat izoliuotos, užsisėdėjusios?

QUOTE(kuisikas @ 2007 02 11, 19:31)
Sveikos mamytės. Ypač užsisėdėjusioms namuose, bet nenorinčioms palikti savo mažiuko, rekomenduočiau lankyti treniruotes mama  ir aš.  Mes pabandėm tai taip puiku. Ir mama sportuoja ir mažyliui linksma. :

laukiam informacijos, kur tokios treniruotes vyksta???
Papildyta:
sveikos,

as tai neturiu laiko.

1.viena vaika vezioju rytais i darzeli - ziauriai tingiu keltis, ypac kai salta.
Bet vedu, nes jis ten turi draugus, pavalgo, pamiega ir t.t.. doh.gif

2.abu vyresneliai lanko baseina 2kart per savaite.
ziauriai sunku, nes kol suruosi visus tris, kol aprengi, sudedi daiktus, pasiemi viena is darzelio, vezi i baseina, tada valanda laiko su mazyle triniesi po parduotuves ar siaip vazineji po miesta doh.gif
tada pasiemi abu brolius, jie nori VALGYT. varai namo, darai kanors, ka nusipirkai parduotuveje ir ant smugio kepi, verdi. tuo metu pradeda rekti mazoji. kisi papa, susinervini, nes pati buni sau katik isidejus i lekste vakariene schmoll.gif doh.gif ..

3.mazaja reik vest i poliklinika, i lauka, ir t.t.

4.kur dar skalbiniai, buto tvarkymas, draugai, sveciai, mylimas vyras, pasimylavimai su vaikais, pamokos ir t.t. - viska reik apkuopt, pamaitint, padet susitvarkyt, pazaist monopoli, yu-gi-jo kortom, pasiruost.

4. dar noriu pati pradet sportuot, nes svoris nekrenta po gimdymo schmoll.gif

viska darau as viena, nes vyras vazineja po lietuva pirmyn atgal.

AR GALI BUTI NUOBODU???
as net i veidrodi kartais visa diena nepasiziuriu.
linkiu ir kitoms rasti linksmu uzsiemimu drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2007 02 19, 13:02)
laukiam informacijos, kur tokios treniruotes vyksta???
Papildyta:
sveikos,

as tai neturiu laiko.

AR GALI BUTI NUOBODU???
as net i veidrodi kartais visa diena nepasiziuriu.
linkiu ir kitoms rasti linksmu uzsiemimu  drinks_cheers.gif

Žavinga. Ir tikrai nenuobodu, bet man ir su vienu vcaikeliu norisi, kad nenuobodu būtų dėl kitokių reikalų. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Na man dar neatsibodo priziureti savo mazyle, nors buna visko, kartais atrodo, kad jau vsio, noretusi kazkur rimciau prasiblaskyti, bet tai greitai praeina smile.gif Stengiames namuose neuzsisedeti, megstam vazineti i svecius smile.gif Apie darba galvoju su baime, dar negaleciau jos palikti...
Atsakyti
jauciausi izoliuota, nes su mazium pradzioje negalejau niekur iseiti, o taip norejosi prasiblaskyti.... kai galejom iseiti kartu pasivaikscioti viskas prasvietejo bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif labas mamytes!pagaliau prisijungiau prie jusu, nes labai suvargau kol usiregistravau clap.gif .tai va as naujoke, tai biski prijauskit mane tongue.gif .tai va.auginu 3 su puse men mergyte, ir jau tikrai jauciuosi izoliuota! verysad.gif net neisgalvoju ka daryt kad butu ivairesne diena.nes dabar sedziu tarp keturiu sienu kaip kalejme verysad.gif nei i lauka iseit su lelyte nei ka..papasakokit ka jus veikiat namie, kad nebutu nuobodu?bandziau per intika darbo ieskot namie,bet nieko gero neradau verysad.gif .patarkit!labai laukiu!!!!!
Atsakyti
doh.gif man irgi dienos namie prailgsta, ypac kai mazyle buna nerami ir negaliu nuo jos ne per zingsni pasitraukti.
kartais taip ir norisi vyrui pasakyti, jog eitu vaika auginti, o mane dirbti leistu doh.gif
Atsakyti
http://www.apklausa.....php?form=10457
jej netingit, uzpildykit mirksiukas.gif buciau labaj dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2007 02 20, 17:24)
doh.gif man irgi dienos namie prailgsta, ypac kai mazyle buna nerami ir negaliu nuo jos ne per zingsni pasitraukti.
kartais taip ir norisi vyrui pasakyti, jog eitu vaika auginti, o mane dirbti leistu  doh.gif

Uzjauciu kkkrista tave.... verysad.gif
O musu mazoji tai siaip labai nuostabs ir geras vaikas, nu tik va pradejo naktim keltis, nu bet cia ne i tema smile.gif
Mes nuo pat pradziu visur visi trys vazinejom, buvo tiesiog super kad vyras ejo tevystes atostogu, labai padejo. As asmeniskai nesijauciu uzsisedejus. As del saves turiu laiko, kadangi mano vyras daznai namie buna, tai su maziuke praleidzia tikrai daug laiko. Aisku kartais norisi ir katu kazkur iseiti, bet na kazkaip nesinori net ir mociutem palikti dukrytes. rolleyes.gif
Atsakyti
Va as irgi taip jauciuosi blush2.gif maniskei 3 menesiai ir taip baisu ja kam nors palikti net seneliams. Kazkaip pasitikiu tik vyru, bo jie labai graziai su mazute sutaria smile.gif Kadangi maniske irgi sunkiai pabuna viena, laiko sau nelabai lieka. Baisiai pasiilgdavau pasportavimo po gimdymo, bet dabar pasiimu mazule ant ranku ir sokam - efektyviau nei sporto klubas ir vaikas laimingas tongue.gif
Pradedu galvoti, kad reikia man issilaikyt vairavimo teises, bet taip sunku prisiruosti...ajajajai. Nu bet nado fedia ...
Atsakyti
QUOTE(zivile21 @ 2007 02 19, 21:23)
smile.gif labas mamytes!pagaliau prisijungiau prie jusu, nes labai suvargau kol usiregistravau  clap.gif  .tai va as naujoke, tai biski prijauskit mane tongue.gif  .tai va.auginu 3 su puse men mergyte, ir jau tikrai jauciuosi izoliuota! verysad.gif  net neisgalvoju ka daryt kad butu ivairesne diena.nes dabar sedziu tarp keturiu sienu kaip kalejme verysad.gif  nei i lauka iseit su lelyte nei ka..papasakokit ka jus veikiat namie, kad nebutu nuobodu?bandziau per intika darbo ieskot  namie,bet nieko gero neradau verysad.gif  .patarkit!labai laukiu!!!!!

Sveika atvykus 4u.gif Puikiai tave suprantu, pas mus irgi visos dienos panasios, nes tetis daug dirba, tai ir tupim namie vienos smile.gif o kai taip salta tai ir i lauka nelabai galim iseiti. Pradzioj buvo sunku, buvau ipratusi daug dirbti ir visur dalyvauti, o dabar tiesiog nusiteikiau, kad "dirbu" mama ir nustojau blaskytis. Prisigalvoju visokiu zaidimu vaikuciui, o kai ji miega skaitau knygas, kurias jau seniai buvau atidejusi atostogoms, kepu pyragus teciui smile.gif Man padejo tai, kad susidariau griezta dienotvarke sau ir mazulei yra valandos kada zaidziam, kada darom manksta arba maudomes, nu vnz taip dienos ir bega. ....Rask kas tave isleistu bent savaitgali pasiganyti nors valandai, man labai padeda ax.gif Laikykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kyccia @ 2007 02 15, 13:50)
laikas bega greitai, bet taip norisi kazkur iseiti, o salta,tai ir tupim su kiskuciu namie  verysad.gif jau pradedu jaustis kaip kalejime blink.gif

O kodėl į laukutį neinat? na, suprantu, kai - 10, 15, o šiaip tai g.gif netupėkit kaip kalėjime unsure.gif
Atsakyti
ojej g.gif man taj jau tikraj stogas pradejo vaziuot doh.gif mano pupa tapo nevaldoma, nzn, ar cia dantys kalti, ar kas... bet nusikamuoju per visa diena as su ja blink.gif
Atsakyti