dienos lekia labai greitai...bet kartais ir prasiblaskyti norisi...kai is draugiu rato tik viena turiu vaikuti, tai ir vienai tenka eit pasivaikscioti, bet kodel vienai su savo mazyliu....laiko sau skiriama labai mazai, o ypac kai dar mokytis reikia ir vaika auginti....dar ir namu ruosa...ir daug daug kitu smulkmenu.....
mamytes o kaip jus leidziate savo dieneles kartu su savo atzalelemis?
Sveikos mamytes as tik 3,5 men kaip sedziu namie o jau pradejo stogas vaziuoti is neturejimo ka veikti Kuo toliau tuo labiau viskas erzina pavydziu kam tai nekamuoja
As jau beveik 9 menesiai su dukryte,bet man gerai.Mes nesedim namie,kiekviena diena sedam i masina ir kur nors lekiam.Dabar su drauge ir firma atidarinejam,o dukryte visur su manim,jei tik ne namie ji net nesuzirzia,o namie buna visko Bet jau ieskau aukles,keliom valandom.Jei buciau sedejus namie,tai jau stogas tikrai butu nuvaziaves,nes ne mano budui sedet namie.Visoms kantrybes,neuzsisedekit,vaikas netrukdo uzsiimt kazkokia veikla.
As kol kas nenoriu i darba, veiklos labai daug galima prisigalvoti, to ko seniau nespedavau padaryti. Man tai tie metai, kai su vaikais namie patys graziausi. Bet nesakau, kad visada taip patiktu. Auginant pirmuosius pajutau, kad jau noriu dirbti. Kai vaikas paauga, bent jau man, tai geriausia kai ne vien namie buni, bet dar tik ne dabar.
Aš namuose sėdžiu jau bevei 4m. Kartais tas sedėjimas taip atsibosta, kad norisi kuo greičiau pradėti dirbti. Bet kai tokios blogos nuotaikos dienos praeina, tai ir vėl man patinka būti namie su vaikais. Dar kol kas būsiu namie su vaiku, kol jam sueis bent du metai, o gal ir iki trijų metų sėdėsiu. O gal ir greičiau pradėsiu dirbti (ko nellabai norėčiau), nes pinigėlių trūksta
QUOTE(Selma75 @ 2007 01 05, 11:43)
As kol kas nenoriu i darba, veiklos labai daug galima prisigalvoti, to ko seniau nespedavau padaryti. Man tai tie metai, kai su vaikais namie patys graziausi. Bet nesakau, kad visada taip patiktu. Auginant pirmuosius pajutau, kad jau noriu dirbti. Kai vaikas paauga, bent jau man, tai geriausia kai ne vien namie buni, bet dar tik ne dabar.
Va, ir aš pastebėjau, jog auginant pirmą vaiką, greičiau norisi grįžti į darbą. O auginant antrą, kitaip pradedi viską vertinti, kitaip žiūri į kai k,uriuos dalykus. Aš su antru irgi sėdėčiau daug ilgiau, bet finansai spaudžia
Pirmus tris menesius kai dukryte gime, galvojau stoga nuraus nuo sedejimo namie. Nes kol lialkos nebuvo, tai namo galima sakyti gryzdavau tik pernakvoti, labai jau uzsiemus buvau. O kai vaikelis atsirado, tai dieve dieve, ko tik nebuvo! Masina pardaviau, galvojau, vis tiek namie sedesiu, tai kam man jos ir reikes. Vat ir pasigailejau. Nu zodziu, pirmo trys menesiai buvo sunkiausi. Dabar jau viskas tik i gera, ir sveciai pas mus, ir mes pas svecius. I darba jau greitai. Uz 8 menesiu. Nenoriu!
Sveikutes
Kodel augindama maziuka turi jaustis izoliuota?!
As vis galvoju, kad dienos per trumpos, kad nieko nebespeju!Mano maziukui jau 11 menesiuku.Dirbti nebuvau nustojusi, tik po maziuko gimimo darba persikeliau i namus.Dabar pradedu dirbti dar viena, sirdziai miela darba.Buna, kad nespeju, tenka ir panaktineti.Ir pakeliaujam, ir i svecius nukeliaujam , ir pas mus sveciai atvyksta, ir i gamta nuvaziuojam.Liudet neturiu del ko ir kada.
Tik nuo jusu paciu priklauso ar pasiduosit niuriom nuotaikom.Juk jusu zmoguciui reikia linksmos, energingos mamos
Kodel augindama maziuka turi jaustis izoliuota?!
As vis galvoju, kad dienos per trumpos, kad nieko nebespeju!Mano maziukui jau 11 menesiuku.Dirbti nebuvau nustojusi, tik po maziuko gimimo darba persikeliau i namus.Dabar pradedu dirbti dar viena, sirdziai miela darba.Buna, kad nespeju, tenka ir panaktineti.Ir pakeliaujam, ir i svecius nukeliaujam , ir pas mus sveciai atvyksta, ir i gamta nuvaziuojam.Liudet neturiu del ko ir kada.
Tik nuo jusu paciu priklauso ar pasiduosit niuriom nuotaikom.Juk jusu zmoguciui reikia linksmos, energingos mamos
QUOTE(rasiukas82 @ 2007 01 04, 15:12)
Sveikos mamytes as tik 3,5 men kaip sedziu namie o jau pradejo stogas vaziuoti is neturejimo ka veikti Kuo toliau tuo labiau viskas erzina pavydziu kam tai nekamuoja
Palauk, kol sueis 6 mėnesiai. Kuo didesnis vaikutis, tuo daugiau veiklos atsiras. Mėgaukis, kol gali ramiai pasėdėti prie kompo, paskaityti knygą. Vėliau tam laiko bus vis mažiau ir mažiau.
Aš mėgaujuosi kiekvieną dekretinių atostogų dienele. Ir tikrai į darbą nesinori, nors dekretinėse jau 9 mėn. Ir namie veiklos pilna, o dar kartais ir išlėkt pavyksta (gerai, kad turiu su kuo savo lelytę palikt, kai reikia). Vat tik griaužiu save, kad niekaip knygų paskaityt nebespėju "namie sėdėdama", geriausiu atveju prasiblaškimui supermamoj pasėdžiu kai laisvą minutę turiu.
mano berniukui 7.5 men. men man taip pat patinka buti namie tik mums sunkiai dygsta dantukai.
Mazyliui dar tik 4men, tad dar nelabai ir noris kur pabegt Truputi liudna,nes laikinai, kol rasim nuosava stoga virs galvos,apsistojom pas mama, kaime, o ce nei draugiu, nei su kuom paplepet, kartais atlekia viena, kita, bet retai, nes toloka. Gerai, dar, kad salia mano brangiausieji ir zinoma,kad yra tokie forumai