QUOTE(pikchiurna @ 2005 09 10, 10:43)
O man labai prailgsta laikas namuose. Dar kai pagalvoju, kad vaikutį žadėjau paauginti pati bent iki metų, yai iš viso liūdna pasidaro.. Trūksta veiklos, darbo, kurio rezultatus galėtum matyti, bendravimo, žmonių. Labai mėgstu daug vaikščioti, o su sūnum to nepavyksta daryti, lauke prabūnam max. valandą, ima rėkti, spiegti. Turėjau mėgiamą sportą, nesvarbu, kad buvau truputį apleidus, svarbiausia - kompanija. O dabar ir nuo ten jaučiuosi atkritus. Pagimdžiau vasaros pradžioje, o vasarą nemažai keliaudavau, važinėdavom po Lietuvą, todėl ši vasara man buvo itin sunki. Deja, vyras ne mėgėjas sėsti mašinon ir lėkti bet kur pakeisti aplinką, o svetimų žmonių rėkiančiu vaiku terorizuoti nesinori Galų gale buvau pripratus turėti savo finansus. Dabar gi pašalpos Sodra dar nepradėjo mokėti, bet nors vyras geranoriškas ir prašinėti nereikia, bet jaučiuos bjauriai.
Sūnų aš labai myliu, jis buvo labai lauktas, norėtas. Žinojau, kad bus sunku, bet kad šitaip...
Sūnų aš labai myliu, jis buvo labai lauktas, norėtas. Žinojau, kad bus sunku, bet kad šitaip...
keista, kaip matau, tavo leliukas nera didelis. mano mergytei 2,5 men. tai as kaip tik stebiuosi, kaip greitai bega laikas ir kad is tu 12 men. 2,5 jau prabego. Mes kai oras geras einame i lauka ir ten ji miega daug geriau ir ilgiau, tai as sedziu ant suoliuko ir ka nors skaitau. Dabar orai truputi atsalo, tai sugalvojau veztis i parka termosiuka su kava ir skaityti. o namie tai aisku atsibosta tvarkytis, bet antra vertus, turiu Sindy Crawford sporto kasete, tai pasimankstinu kartais, nuotaika pagereja. O del tu pinigu, tai zinai, man taip pat patinka juos savus tureti, bet siuo metu vyras palieka man ju lentynoj, tai taip ir guli kelias dienas, nes juk nera kur ju leisti.
Praejusi savaitgali buvome Palangoje, tai pailsejau nerealiai - is pacio ryto iseidavom pasivaikscioti, o mano mergina, jei tik soti, tai tik vezk ir miega kuo puikiausiai, tai ir valgyt gaminti nereikejo - dar ne per salta valgyti lauko kavinese, zodziu, iseikit kur po miesta ar parkus pasivaikcioti, naudokites proga, kad dar galima lauko kavinese pasedeti, nes po to bus per salta, o i prirukytas kavines nelabai.