QUOTE(Mozure @ 2006 09 29, 22:25)
As pastojau 4 kurse. Buvo like tik vieni metai, tai tikrai nesinorejo imti akademiniu. Tai pirma semestra su dar labai mazu pilvuku atvaiksiojau ir dziaugiausi, kas nereikia sedeti namie Sesija issilaikiau puikiai Apie mano nestuma, nors jau buvo 6 men. nieks nezinojo ir nepastebejo Kadangi universitete vaikstome su paltais, tai grupiokes suzinojo kito semestro pradzioje, kai per laboratorinius nusirengiau palta Tai vat jau su dideliu pilvu vaiksciojau ir pagimdziau likus 1,5 men. iki bakalaurinio darbo gynimo Buvo ziauru... Vaikutis verkia, o dar paskaitos, bakalauro rasymas... Naktim nemiegojau.. Buvo taip, kad viena ranka laikau maziuka ir jis zinda, o kita rasau darba.. Bet viskas jau baigta Parasiau, apsigyniau ir dar gerai apsigyniau
Tai vat po tokio begimo dabar labai truksta kazko TOKIO Bet maziukas linksmina mane Ir mums dviese labai gerai Aisku rutina kartais varo depresija, bet randam sau pramogu ir nenuobodziaujam
Tai vat po tokio begimo dabar labai truksta kazko TOKIO Bet maziukas linksmina mane Ir mums dviese labai gerai Aisku rutina kartais varo depresija, bet randam sau pramogu ir nenuobodziaujam
tikra saunuole