sveikos, mamules:)
paskaitinejau as cia jusu nuomones ir lengviau atsikvepiau...maniau, kad esu vienintele mama, kuriai atsibodo sedeti vienai su vaiku namie...as iki pastojimo dirbau trejus metus, dar nezinodama, kad esu nescia, istojau mokytis, su pilvu issilaikiau sesija(...ir buvo ziauriu destytoju, kurie neatlaidziavo uz tai - gerbiu juos...), po savaites pagimdziau. is ligonines grizom i nauja buta, kur vienam kambary stovejo lova ir telikas, o kitam dezes su daiktais...:)tai zinokit, pirma menesi net nebuvo kada pagalvoti ar saves gailetis - reikejo suktis apie lialiuka, raustis po dezes ieskant reikalingu daiktu ( kadangi pakavaus ne pati , o vyras) ir pan...
dabar kai pagalvoju, tai sunku suprasti, kaip visa tai istveriau
.o stai dabar vis dazniau pagaunu save galvojant, kaip man sunku. vaikelio tetis darbe, grizes irgi ne ka demesio skiria, iseina sportuoti, as papasakot tikrai, kaip cia viena mama sake, tik apie tai, kiek kartu per diena pakakojo ar numigo , galiu. mano mama kitam mieste, jo irgi, bet siaip savo dukryte galeciau tik savo mamai patiket, nes uosviene, toks vaizdas, bijo net ant ranku mazule paimti...noreciau dirbti, bet nenoreciau grizti i ta pati darba
. o buna dienu, kai mazule rami, linksmute, tada atrodo, nenoreciau daugiau nieko pasauly, tik kad visos dienos tokios butu
kazkaip neisejo ne puses to pasakyt, ka norejau, bet galu gale, zinau, kad veliau savim didziuosiuos , jog istveriau sita sunku perioda, ir kad niekam nesu uz tai skolinga, viska busiu padarius pati