QUOTE(gebene @ 2005 12 29, 18:59)
As manau taip: kai pinigu pakankamai, tada vaikucio auginimas yra svente!!! O kai ju nera, tai tada nei kur iseisi normaliai, nei nuvaziuosi, nei pasilinksminsi. Kai yra pinigu, gali samdyt aukle, gali vaziuot kur sirdis geidzia, shopintis ir panasiai. Gal ir materealstiskai cia as ziuriu, bet viskas yra kaip tik taip. Beje, kai auginau pirmaji kudikeli, laikas kazkaip neprailgo, o va su antraja.... kai dar 4metis pirmasis i darzeli neina ir namie siauteja...galima ir nupusti... Bet viskas juk labai laikina..
sveikos
nemanau kad esme piniguose. man ju netruksta. sedziu namuose jau du metai
. situacija pas mus tokia. vyras dirba tai vienoj tai kitoj saly. kadangi gauna komandiruotes ilgesniam laikui, tai nusprendem kad visa seima busim kartu. taip visi ir isvaziavom. meciau mylima darba, kuriame jau siule paaikstinima
. kad nebutu metai leidziami veltui suplanavom antra vaikeli. taip ir praleidau metus Norvegijoj: nescia, veliau su gimusiu mazyliu. visa laika leisdavom namie ar aplink namus. vyras daug dirbdavo. mes tiesiogine ta zodzio prasme stumem laika. viskas gerai vaikai nesirgo, as irgi jauciausi puikiai, tik va del bendravimo trukumo buvo labai sunku. nebuvo nei giminiu, nei pazystamu, nei draugu. aisku veliau atsirado keletas, bet vienatve visviena slege. greiciau laikas eme eiti tik gimus mazyliui. tada buvau uzimta tiek kad nebelikdavo laiko galvoti
. siuo metu vel kita salis. vel nieko nepazystu, pasikalbet nera su kuo. vyras mazai namie buna. kad ir siandien jisai isskrides i Londona keliom dienom. nemanau kad vaikams gerai liudna mama matyt, bet nieko nepakeisi. i nevilti varo netgi tai kad namuose liko daugybe vaiku zaislu, drabuzeliu, mano rupestingai priziurimos geles
. visko juk nesusivesi. siuo metu guodziuosi ta mintim, kad rudeni galbut jau grisim i savo namus.
jau nepamenu kada kur nors buvau be vaiku...
laukiu vasaros, suzydes geles balkone, pradziugins sirdele
nebenoriu sedeti namuose
. pasiilgau normalaus gyvenimo