Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mamytės nesijaučiat izoliuotos, užsisėdėjusios?

Man labai patinka būti su mažyle namie, tačiau jaučiuosi labai viena, kadngi vyras pastoviai vėlai grįžta iš darbo namo, draugių neturiu, tad labai stengiuosi su dukrele kur nors išeiti, bet ilgai su ja neprivaikščiosi ant renkų nešiodama.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 03 02, 18:11)
Man labai patinka būti su mažyle namie, tačiau jaučiuosi labai viena, kadngi vyras pastoviai vėlai grįžta iš darbo namo, draugių neturiu, tad labai stengiuosi su dukrele kur nors išeiti, bet ilgai su ja neprivaikščiosi ant renkų nešiodama.

Oi kaip suprantu tave doh.gif Mano vyras irgi dirba vos ne parom be iseiginiu, tai ir kiurksau viena su vaiku...
Atsakyti
Pasirodo ne as viena tokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 02 20, 12:30)
o as laukiu nesulaukiu, kada i darba eisiu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Itariu iki metu neistempsiu, nes nesijauciu gerai namu seimininke-aukle budama... man reik kitokio pobudzio veiklos doh.gif  doh.gif

Puikiai suprantu.Aš dar iki gimdymo viską buvau suplanavus ir štai po kelių savaičių jau išeisiu į darbą.Sūneliui bus 4,5 mėn. Atvirai pasakius daugiausia dėl maitinimo tiek namie sėdžiu, jei nebūtų pienuko turbūt daug anksčiau grįžčiau į darbąblush2.gif Vaikščiojau į darbą iki paskutinės dienos, tai jau po pirmo mėnesio namie sienos slėgt pradėjo..Susiradau auklę, tarėmės, kad iš pradžių atveš man į darbą vaiką pamaitint, nes iš buteliuko nevalgo nors tu ką.Žinau, viską galima suderinti labai norint thumbup.gif
Atsakyti
As namuose dustu... Nors mano mazei dar ne 4 men. nera ir myliu as ja be proto, jau svajoju apie darba... Tiesiog as pripratus prie kitokio gyvenimo tempo ir tai kad negaliu net i kluba pasportuot is ryto nulekt varo i nevilti...O blogiausia bunant namuose su vaiku yra rutina... Vakar buvo tas pats kas siandien, o rytoj bus kaip vakar... O dar vyras vakar pareiske, suprantu kad sunku, bet tai nors issimiegi kartu su lelia g.gif g.gif jeigu jau taip, tai pas mus namuose ir indai patys issiplauna, ir valgyt ir kitus buities darbus kazkokia stebuklinga feja padaro schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif jau kaip pykstu as ant jo...
Atsakyti
Tikrai nesijauciu izoliuota, ar pamirsta smile.gif Dabar zymiai daugiau laiko galima skirti namams, vyrui, o svarbiausia rupintis savo mazyliu.Anksciau budavo darbas-namai-darbas.Aisku sumazejo isejimai i "zmones", kavines, visokie baliukai ir pan. 4u.gif bet juk viskas keiciasi.Negali visa gyvenima gyventi trali vali ax.gif arteja vasara, tai pasiimsiu vaika ir pirmyn: i miesta, parduotuves, pas drauges, prie ezero.O pagaliau juk namie yra internetas kur galima pabendrauti su kitomis mamytes.Tik vat vieno dalyko tai nepasiilgau...darbovietes schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Guggy @ 2006 03 03, 20:24)
O dar vyras vakar pareiske, suprantu kad sunku, bet tai nors issimiegi kartu su lelia  g.gif  g.gif  jeigu jau taip, tai pas mus namuose ir indai patys issiplauna, ir valgyt ir kitus buities darbus kazkokia stebuklinga feja padaro schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  jau kaip pykstu as ant jo...

Na mano vyras irgi megsta taip pasakyti biggrin.gif tai viena diena as neploviau indu, nedariau valgyti.Tai jis nesuprato kame esme...as jam sakau:su vaiku miegojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vinkelyte @ 2006 03 02, 14:49)
Aš tai džiaugiuosi kiekviena diena praleista su savo maže 4u.gif
Kaip malonu pabust ryte ir kartu pasivoliot lovoj, kai nereikia lėkt į darbą. wub.gif
Kaip malonu matyt kaip ji užmiega ir keliasi. wub.gif
Kaip malonu išgirst pirmą skiemenį, pamatyt išlindusį dantuką... wub.gif
O jei mes dirbsim, tai ta laimė atiteks kažkam kitam... verysad.gif

O tai jei išeini į darbą, negali kartu atsibusti su vaiku, matyti, kaip užmiega ir keliasi, išgirsti pirmą skiemenį? g.gif Pradėjau dirbti, kai vaikui suėjo vieneri, bet visa tai niekur nedingo smile.gif Ir išlindusį devintą dantuką šiandien pamačiau, ir pirmus žingsniukus man neseniai į glėbį žengė, ir ryte atmerkęs akis nusišypso ir sako MAMA... Šita savaitė buvo laisva, tai pabuvau namie, nors ir lauke nemažai su vaiku važinėjomės, ir Užgavėnes su mamom parke atšventėm, ir bendraamžę viešnią svečiuose turėjom, bet... jau noriu į darbą pirmadienį. Man norisi KITOKIOS VEIKLOS. Kai dirbu, tai ir laisvą dieną buitis džiugina, o kai tik namie sėdi, tai viskas tampa rutina. Kiekvienai savo, bet man tų metų namie užteko per akis. Pastebėjau, kad pradėjus dirbti, ir vyras namie daugiau padeda, o taip būdavo savaime suprantama, kad esi namie ir pati tvarkaisi ax.gif Ir pinigų mėgstu savų turėti, o ne iš vyro prašyti. Ir... pokalbių temų su vyru daugiau atsirado... O ir mano vaikas turi draugijoj vaiką, manau, jam geriau nei būti kad ir visą dieną su manimi, bet be nuotaikos.
Atsakyti
aha pažystamas jausmas. bet....
aš esu tokios nuomonės kad reikia mėgautis ir mokėti džiaugtis tuo ką gyvenymas siūlo šiandien, kad po to nereikėtų atsigrezus atgal galvoti kad nepasidžiaugėm pupuliukų auginimų kai buvo laikas. manau kai gryšim į darbus pasiilgsim to jausmo kai visą dieną galėjome skirti tik savo vaikams g.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu, nes iki metu vaikas buna su mama, o veliau..na kai paauga..isgirsime sakant juos mama baik as einu i kiema! wub.gif
Atsakyti
As biulioteny pasiemiau jau nuo 5 neshtumo men. Turechiau but jau nusisedejus namuose. Bet, ne... Visa laika kur nors begdavau, ka nors darydavau. Net diena pries gimdyma buvau nuvairavus apsipirkti. O dabar laukiu kol atshils orai ir vel y gastroles. Tik shy karta su mazhule. Na kai jau shikine nebegali ramiai pabuti, paprashau brangiausiojo, kad pabutu su pupa pora valandeliu,o as vazhiuoju pasivazhineti biggrin.gif Per velykas vazhiuosim y kalnus, geguzy skrisiu su mazhe y LT, liepa vel kelione y LT. O dar esu numachiusi kruva kelioniu y gamta. Darbas??? Velniop jy... Vienus metus leisiu sau negalvot apie jy biggrin.gif Noriu visa demesy skirti tik mazhulei, net susiradau motery, kuri man buta ishvalytu ax.gif
Na kitaip tariant - fantazija man neleidzhia uzhsisedeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 03 07, 11:15)
As biulioteny pasiemiau jau nuo 5 neshtumo men. Turechiau but jau nusisedejus namuose. Bet, ne... Visa laika kur nors begdavau, ka nors darydavau. Net diena pries gimdyma buvau nuvairavus apsipirkti. O dabar laukiu kol atshils orai ir vel y gastroles. Tik shy karta su mazhule. Na kai jau shikine nebegali ramiai pabuti, paprashau brangiausiojo, kad pabutu su pupa pora valandeliu,o as vazhiuoju pasivazhineti biggrin.gif Per velykas vazhiuosim y kalnus, geguzy skrisiu su mazhe y LT,  liepa vel kelione y LT. O dar esu numachiusi kruva kelioniu y gamta. Darbas??? Velniop jy... Vienus metus leisiu sau negalvot apie jy biggrin.gif Noriu visa demesy skirti tik mazhulei, net susiradau motery, kuri man buta ishvalytu ax.gif
  Na kitaip tariant - fantazija man neleidzhia uzhsisedeti thumbup.gif

tu nesupyk,bet mes cia kiek supratau snekame apie dienos kasdienybe,o ne apie metine...mums irgi nusimato daug kelioniu,o beje net dvejios vestuves sia vasara,vienos is ju mano....bet kasdienybe nuo to nepasikeicia,nors rupesciu ir padaugejo...
gal isesmes cia netaip tema suformuluota?izoliuotos gal geriau pakeisti uzsisedejusios...neturincios laivo laiko tiek kiek noretusi...?juk kaip pradedi dirbti,tai nors puse dienos mastai ne apie pampersus ir neskaiciuoji,kada tavo mazyliui valgyti?
na kaip bebutu manau,kad mes vistiek pacios nuostabiausios mamos thumbup.gif
Atsakyti
Buvo man vienu metu užplaukęs debesėlis, bet vyras pamatė, ėmėsi priemonių biggrin.gif Buvau smagiai sau išleista su drauge pasibadziot į baseiniuką ir šiaip pauliot po PC visai dienai. Grįžau atsigavus, pilna idėjų kaip prasiblaškyt su vaiku.
Dabar vaikštau į visokius užsiėmimus, suderinau su vyru, kad mašiną kartą į savaitę mums paliktų, tą dieną važiuojam į muzikos pamokėlę leliukam, mamyčių mankštą po gimdymo, o vakare vieną kartą dar nubėgu į tokius šokius, dar atšilus žadam į leliukų baseiniuką kartais nuvažiuot.
Draugių susirast galima kad ir per SM, tik noro reikia. Į darbą grįžt visai nenoriu, vaiką augint smagiau thumbup.gif
Atsakyti