Įkraunama...
Įkraunama...

Įvaikinimas2

QUOTE(kkrysty @ 2009 08 24, 20:54)
aciu uz palaikyma 4u.gif
Kaip suprantu, tikrai zinai?  ax.gif

Kkrysty, aš tikrai žinau smile.gif Jokių problemų ar sunkumų įvaikinimo procese dėl to nekilo.
Bet jei kalbėti ne apie procesą, o apie tai, kas bus po jo - tai labai svarbu, kad turėtum, kas tau galės padėti. Man mano tėvų pagalbos prireikė (ir tebereikia) kur kas daugiau nei iš pradžių galvojau, kad reikės. Aišku, nebūtų tos pagalbos, tvarkyčiausi kažkaip kitaip (laikinai samdyčiau auklę ir pan.), bet be abejo vaikui geriau, kai šalia yra šeimos nariai.

Atsakyti
Sia savaite mano panele pradejo lankyti darzeli, tai namuose taip nyku kai nera mano mergytes .
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 09 03, 10:18)
Sia  savaite mano panele pradejo lankyti darzeli, tai namuose taip nyku kai nera mano mergytes .

Labukas is senesniu temu matau jus daug patyret isivaikynant.Noreciau paklausti mes auginam visiskos negalios vaika jam 6,6m,noretume isvaikynti vaika.Ar mums leistu? g.gif unsure.gif
Atsakyti
www.ivaikinimas.lt ten nurodytos priezastys del kuriu negalima isivaikinti, tokiu priezasciu kaip jus ivardijote tame sarase nera, tik jums labai reikia pagalvoti del ivaikinamo vaikiuko amziaus, nes mazylio gali buti kad napatampsite fiziskai. Nebent galite samdytis aukle arba kuri nors senele gali sedeti su vaiku kada jums tik reikia .
O ir VTAT jei kur kabinsis tai tikrai ne del jusu bio vaiko negalios o norimo vaiko amziaus . O pati apie kokio amziaus vaika galvojote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 04 rugsėjo 2009 - 09:49
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 09 04, 09:47)
www.ivaikinimas.lt ten nurodytos priezastys del kuriu negalima isivaikinti, tokiu priezasciu kaip jus ivardijote tame sarase nera, tik jums labai reikia pagalvoti del ivaikinamo vaikiuko amziaus, nes mazylio gali buti kad napatampsite fiziskai. Nebent galite samdytis aukle arba kuri nors senele gali sedeti su vaiku kada jums tik reikia .
O ir VTAT jei kur kabinsis tai tikrai ne del jusu bio vaiko negalios o norimo vaiko amziaus .  O pati apie kokio amziaus vaika galvojote.

Sveiki.Na dar nenusprendem,musu sunus Arminas lanko abilitacini centra. kiekviena ryta mus nuveza to centro autobusiukas ir vakare parveza.As bunu namie, vyras dirba.Bobutes neturetume,bet taip noretusi vaikelio.Su vyru kalbejom gal 1,6m ar 2metuku.
Atsakyti
Na jei bio vaikas nera gulintis ant lovos (nes butent taip as isivaizdavau visiska negalia) ,tai tokio amziaus mazyli realu pasiimti tik reiks pragalvoti toki dalyka ka darysi kai reiks gultis i ligonine su ivaikintu mazyliu. Dauguma vaiku tik paimti rimtai suserga ne vienas ir ligonineje pabuvoje. BET TAI YRA SMULKMENA .
JEI VISKA GERAI APGALVOJAI TAI BELIEKA susirinkti dokus ir laukti kursu, kurie arba jau prasiejo arba tik bus ant dienu. NES JEI NEPATEKSI SEIS METAI I KURUSUS TAI TADA sekantys bus kita pavasari.
JEI MOki rusisakai gali nueiti i saita http://www.7ya.ru. Pasirink konferecija- semja- usinovlenija.
SORI UZ RAIDZIU MAKALYNE BET mano kompas visai kvailioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 04 rugsėjo 2009 - 12:10
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 09 04, 12:03)
Na jei bio vaikas nera gulintis ant lovos (nes butent taip as isivaizdavau visiska negalia) ,tai tokio amziaus mazyli realu pasiimti tik reiks pragalvoti toki dalyka ka darysi kai reiks gultis i ligonine su ivaikintu mazyliu. Dauguma vaiku tik paimti rimtai suserga ne vienas ir ligonineje pabuvoje. BET TAI YRA SMULKMENA .
JEI VISKA GERAI APGALVOJAI TAI BELIEKA susirinkti dokus ir laukti kursu, kurie arba jau prasiejo arba tik bus ant dienu. NES JEI NEPATEKSI SEIS METAI I KURUSUS TAI TADA sekantys bus kita pavasari.
JEI MOki rusisakai gali nueiti i saita http://www.7ya.ru. Pasirink  konferecija- semja- usinovlenija.
SORI UZ RAIDZIU MAKALYNE BET mano kompas visai kvailioja.

Na jis ir yra nevaikstantys,jis Arminas pats savim negali pasirupinti. Tai supratau kad nelabai kas duos.Turim savo gyvenama plota,savas kiemas.Einu pas psihologe pokalbems del seimos problemu,tai ji ir dave tokia minty.
Atsakyti
ne tu ne taip supratai vaika tai duos jei vtat duosite atsakymus i klausimus kurious jums uzduos. NA tai priklauso tik nuo jusu apsisprendimo ir nes toki klausima kaip uzdaviau as jus tikrai gausite. NERA KO NUSIMTINTI reikia tik gerai pragalvoti ka darysite ekstriniu atveju.
seip tai siulau nueiti i savo miesto VTAT ir pasikalbeti.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 09 04, 13:32)
ne tu ne taip supratai vaika tai duos jei vtat duosite atsakymus i klausimus  kurious jums uzduos. NA tai priklauso tik nuo jusu apsisprendimo ir nes toki klausima kaip uzdaviau as jus tikrai gausite. NERA KO NUSIMTINTI reikia tik gerai pragalvoti ka darysite ekstriniu atveju.
seip tai siulau nueiti i savo miesto VTAT ir pasikalbeti.

AS suprantu kad bus sunku,bet taip norisi kad namie butu kazkoks sujudimas,gyvybe kuri suteiktu prasme seme gyvenime.Kai musu vaikas Arminas buvo sveikas jautiemes laiminga seima,bet kai pries 3su pusia metu ivyko labai pakito musu santykiai.Vientik skausmas,pyktis kodel tai ivyko.Kai kalbuosi su psihologe ji sako mes negalim gyventi praeitymi turim gyventi ateitimi ir keistys.As senokai norejau Arminui seses ar brolio bet negaliu del sveikatos.Taip noretusi to gyvo stebuklo namie. verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
prie didelio noro viskas galima. jei su vyru sutariate ir psichologe ta pati siulo tai kodel gi ne .
Atsakyti
QUOTE(irinka1970 @ 2009 09 04, 15:46)
AS suprantu kad bus sunku,bet taip norisi kad namie butu kazkoks sujudimas,gyvybe kuri suteiktu prasme seme gyvenime.Kai musu vaikas Arminas buvo sveikas jautiemes laiminga seima,bet kai pries 3su pusia metu ivyko labai pakito musu santykiai.Vientik skausmas,pyktis kodel tai ivyko.Kai kalbuosi su psihologe ji sako mes negalim gyventi praeitymi turim gyventi ateitimi ir keistys.As senokai norejau Arminui seses ar brolio bet negaliu del sveikatos.Taip noretusi to gyvo stebuklo namie. verysad.gif  unsure.gif

Šiaip, kiek esu skaičiusi ir girdėjusi, visi psichologai sutaria dėl to, kad įvaikinimo motyvas negali būti siekis išspręsti esamas šeimos santykių problemas, taigi man keistokai skamba jūsų psishologės patarimai. Bet gal tiesiog sunku suprasti iš trumpo aprašymo. Tik noriu pasakyti, kad kliūtis gali būti ne neįgalus vaikutis, bet būtent ne kokie šeimos santykiai (jei teisingai supratau iš parašymo), jei apie tai pasipasakosite tikrinantiems kursų psichologams ir pan.
Taip pat norėčiau atkreipti dėmesį, kad naujas gyvas stebuklas irgi atsineš ne vien džiaugsmą ir meilę, jis gali atsinešti daug skausmo ir problemų. Šeima turi būti ypač tvirta ir gyvybinga pati, kad atėjusiam vaikučiui padėtų jo skausmą išgydyti. O ne vaikas turi būti šeimos išgelbėtojas. Jūs be abejo gausite iš jo labai labai daug, bet pirmiausia reikės turėti iš kur duoti...
Galbūt viskas pas jus ir gerai, bet man užstrigo kai kurie parašyti žodžiai, todėl norėjau atkreipti dėmesį ir tiek.

Atsakyti
ginezz tau knygas reikia rasyti taip gerai destai mintis. Prisimenu kad vtat manes klause o ka jus darysite jei vyras vaiko nepamils ir nores su jumis skitis, ta pati klausima uzduos kogero ir jums todel ir rasiau jei gerai viska apgalvojau.
Kai per kursus kalbejo apie nevaisingas seimas tai ten pabrezekad tokios seimos turi isgedeti savo niekada negimusi kudiki ir tik tada kai seima nejaus skausmo tik tada galima leisti vaikintis.
Ta situacija siek tiek kitaip pamodeliuokite ir atsakykite sau pati atsakyma i klausma ar isgedejote jau savo vaiko liga ar susitaikete su se situacija ar nejaucete apmaudo ir nevilties del esamos padeties. NES NE DEL JUSUS VAIKO O DEL JUSU JAUSMU GALI NELEISTI VAIKINTS.
Atsakyti