QUOTE(irinka1970 @ 2009 09 04, 15:46)
AS suprantu kad bus sunku,bet taip norisi kad namie butu kazkoks sujudimas,gyvybe kuri suteiktu prasme seme gyvenime.Kai musu vaikas Arminas buvo sveikas jautiemes laiminga seima,bet kai pries 3su pusia metu ivyko labai pakito musu santykiai.Vientik skausmas,pyktis kodel tai ivyko.Kai kalbuosi su psihologe ji sako mes negalim gyventi praeitymi turim gyventi ateitimi ir keistys.As senokai norejau Arminui seses ar brolio bet negaliu del sveikatos.Taip noretusi to gyvo stebuklo namie.
Šiaip, kiek esu skaičiusi ir girdėjusi, visi psichologai sutaria dėl to, kad įvaikinimo motyvas negali būti siekis išspręsti esamas šeimos santykių problemas, taigi man keistokai skamba jūsų psishologės patarimai. Bet gal tiesiog sunku suprasti iš trumpo aprašymo. Tik noriu pasakyti, kad kliūtis gali būti ne neįgalus vaikutis, bet būtent ne kokie šeimos santykiai (jei teisingai supratau iš parašymo), jei apie tai pasipasakosite tikrinantiems kursų psichologams ir pan.
Taip pat norėčiau atkreipti dėmesį, kad naujas gyvas stebuklas irgi atsineš ne vien džiaugsmą ir meilę, jis gali atsinešti daug skausmo ir problemų. Šeima turi būti ypač tvirta ir gyvybinga pati, kad atėjusiam vaikučiui padėtų jo skausmą išgydyti. O ne vaikas turi būti šeimos išgelbėtojas. Jūs be abejo gausite iš jo labai labai daug, bet pirmiausia reikės turėti iš kur duoti...
Galbūt viskas pas jus ir gerai, bet man užstrigo kai kurie parašyti žodžiai, todėl norėjau atkreipti dėmesį ir tiek.