mano penkiametis, paklausinėjęs iš kur atsiranda vaikai, pats išvystė teoriją: vaikučiai gimsta iš moterų pilvelių ir surenkami į vaikų namučius. Ten eina tėveliai ieškoti savo vaikučių. Kai ateina tikrieji, tada vežasi namučio ir visi tampa šeima...
(maniškį prieš mus jaukinęsi kelios šeimos, vėliau atsisakė).
Tvirta struktūra, laukiu , kada ims byrėti...kalbėsimės toliau.
Sveikos, mamytės,
Laida "Be grimo" (TV3) ruošia laidą apie įsivaikinimo vargus ir džiaugsmus. Labai norėtume rasti žmonių, kurie galėtų papasakoti savo istorijas - tiek linksmas, tiek nelabai. Kokie rūpesčiai slėgė įsivaikinant, kokie džiaugsmai užplūdo kuomet vaikutis jau atsirado Jūsų namuose ir pan.
Norinčios ir galinčios pakalbėti šia tema pokalbių laidos studijoje - prašome rašyti čia arba tiesiai man į až.
pagarbiai
V.P.
P.S. Filmavimas planuojamas spalio 21 d. 18 val. Vilniuje
P.P.S. Esant pageidavimui, asmenybę paslėpsime
Laida "Be grimo" (TV3) ruošia laidą apie įsivaikinimo vargus ir džiaugsmus. Labai norėtume rasti žmonių, kurie galėtų papasakoti savo istorijas - tiek linksmas, tiek nelabai. Kokie rūpesčiai slėgė įsivaikinant, kokie džiaugsmai užplūdo kuomet vaikutis jau atsirado Jūsų namuose ir pan.
Norinčios ir galinčios pakalbėti šia tema pokalbių laidos studijoje - prašome rašyti čia arba tiesiai man į až.
pagarbiai
V.P.
QUOTE(V.P. @ 2009 10 16, 15:45)
Sveikos, mamytės,
pagarbiai
V.P.
pagarbiai
V.P.
Laba diena,
gaila, kad gyvenu toli but malonu sudalyvaut.
Mes dalyvavom laidoje valanda su Ruta.
Kai kviete, irgi sake, kad kalbesime apie ivaikinima, kokios problemos ir pan. O kai atejom i laida, paaiskejo, kad laidos net tema visai kita, kad pagrinde kalbama apie asocialias seimas, kurios vaikus meto... Labai nejaukiai pasijauteme ir nusivyleme.
Maneme, kad isdestyti visa vargu kelia ir tiesiogiai pirstu parodyti, kokios yra sistemos problemos, bus gerai, nes tai ka nors pakeis. O dabar jau pradedu manyti, kad vis tiek viska iskraipo pagal tai, kokiu kam norisi reitingu... Ir realiai tos snekos neitakoja jokiu tolesniu postumiu ir nieko nepadaro, kad kitiems vaikams butu lengviau surasti seimas...
Kai kviete, irgi sake, kad kalbesime apie ivaikinima, kokios problemos ir pan. O kai atejom i laida, paaiskejo, kad laidos net tema visai kita, kad pagrinde kalbama apie asocialias seimas, kurios vaikus meto... Labai nejaukiai pasijauteme ir nusivyleme.
Maneme, kad isdestyti visa vargu kelia ir tiesiogiai pirstu parodyti, kokios yra sistemos problemos, bus gerai, nes tai ka nors pakeis. O dabar jau pradedu manyti, kad vis tiek viska iskraipo pagal tai, kokiu kam norisi reitingu... Ir realiai tos snekos neitakoja jokiu tolesniu postumiu ir nieko nepadaro, kad kitiems vaikams butu lengviau surasti seimas...
Svekutės. Skaiciau, skaiciau, bet taip ir neradau, gal kas zinot ar priklauso našlaicio pašalpa jai biologinė mama mirė jau po įvaikinimo???
QUOTE(jurgituke3 @ 2010 02 03, 16:09)
Svekutės. Skaiciau, skaiciau, bet taip ir neradau, gal kas zinot ar priklauso našlaicio pašalpa jai biologinė mama mirė jau po įvaikinimo???
nu kur nuo skype pabegai:) atsakiau tau i skype
Papildyta:
jauciu, kad nepriklauso ta pasalpa ,jau jis ivaikintas, jau jis jūsų.
su bio mama jau jis teisiskai nesusijes
nu bet 100 procentu negaliu garantuoti sito
QUOTE(jurgituke3 @ 2010 02 03, 05:09)
vaikutis juk ne naslaitis,jis turi mama.imote juk ir yra tikroji /dabar ir visa likusi gyvenima/ jo mama.
Sveiko Super Mamos:) labai nuoširdžiai sveikinu ir džiaugiuosi, kurios įsivaikinote . Man reikalinga Jūsų pagalba. Rašau darbą tema apie sunkumus įvaikinimo procese. Gal būt atsirastų gerų žmonių,kurie galėtų man atsakyti į klausimus.(ar bent kokį vieną)
1. Su kokiomis problemomis susidūrėte įvaikinimo procese?
2. Kokias matote valstybės spragas susijusias su vaikų įvaikinimu?
3. Kokios paramos, pagalbos, patarimų, informacijos jums labiausiai trūko?
4. Jūsų pasiūlymai, kad vaikučiai greičiau rastų naujus namučius.
Labai lauksiu Jūsų atsakymų.
1. Su kokiomis problemomis susidūrėte įvaikinimo procese?
2. Kokias matote valstybės spragas susijusias su vaikų įvaikinimu?
3. Kokios paramos, pagalbos, patarimų, informacijos jums labiausiai trūko?
4. Jūsų pasiūlymai, kad vaikučiai greičiau rastų naujus namučius.
Labai lauksiu Jūsų atsakymų.
o globėjai tinka?
jusu vaika isivaikinote. Jis Jusu ir nieko bendro neturi su bio mama. Juolab su pasalpomis.
pradedu bijot socialinių mokslų studenčių:sutikau kelioms padėti,tai pradėjo be išankstinio susitarimo į namus brautis.Atidarau šeštadienį ryte duris-labas,aš jums klausimų turiu.Sakau,kad nesitarėm,aš ką tik prabudau...-Bet aš jau vistiek atvažiavau,užtruksit tik 15 min...