QUOTE(Šelma @ 2009 09 09, 19:54)
Ka jau po tokio posto bevarysi
O zinai.. buvai tu man istrigus tada, net nuejau paziuret ar tik nevarei.. nea pasirodo daug neskaiciau, kiek pamenu tada globojai. Idomu, kaip sekasi? Kazkaip noreciau tiketi, kad gerai - susidariau apie tave ispudi, kaip apie silta, pozityviai nusiteikusia - tokiems paprastai viskas buna gerai (arba.. jie tiesiog nepastebi, kad kazkas negerai, o tai jau tas pats )
QUOTE(AGFA @ 2009 09 09, 20:20)
...lab vakar....
....aš noriu paprašyti Jūsų nuomonės.....ir iš kart ačiū....už bet kokią....
...draugė nutarė savo šeimą papildyti vaikučiais...labai džiaugiuos už ją....ir už visas tokias ryžtingas ir geras MAMAS..... Dokumentų tvarkymas kaip ir eigoj...dabar lanko kursus. Ji buvo nusprendusi įsivaikinti du vaikučius. Jos grupiokės (ten jų gal 20) suka jai pirštus prie smilkinio...kad nevaikintų, o imtų globą..... Na žodžiu supainiojo mano draugei visas mintis. Padėkit įvertinti situaciją....iš patirties ar ne...ką daryt....kaip apsispręst...kokie pliusai ar minusai mamos ir vaikučio atžvilgio.....AČIŪ....
....aš noriu paprašyti Jūsų nuomonės.....ir iš kart ačiū....už bet kokią....
...draugė nutarė savo šeimą papildyti vaikučiais...labai džiaugiuos už ją....ir už visas tokias ryžtingas ir geras MAMAS..... Dokumentų tvarkymas kaip ir eigoj...dabar lanko kursus. Ji buvo nusprendusi įsivaikinti du vaikučius. Jos grupiokės (ten jų gal 20) suka jai pirštus prie smilkinio...kad nevaikintų, o imtų globą..... Na žodžiu supainiojo mano draugei visas mintis. Padėkit įvertinti situaciją....iš patirties ar ne...ką daryt....kaip apsispręst...kokie pliusai ar minusai mamos ir vaikučio atžvilgio.....AČIŪ....
As cia kazkaip pasiskaitinejau ir kaip matematinio mastymo susideliojau tokia sistema:
Globa:
1 +pinigai
2 -niekada nezinai, kada biologiniai teveliai "pasitaisys" - is taves bet kada gali bandyti (ir realiai atimti) nesvarbu kiek metu auginta maziu
3 -globai paprastai neduoda vaiko, kuri galima butu ivaikinti
Ivaikinimas:
1 -pinigu nera
2 +teveliams teises atimtos suvisam - ramybe bent jau is salies kaip ir garantuota
3 +praeini viena karta biurokratija ir tuo biurokratija - teismai baigiasi.
Kadangi man pinigai ne tiek svarbu kaip moralines traumos tasantis po teismus, nusprendziau , kad globa manes nedomina.
Zinios tik teorines is SM zinuciu beskaitant.
A taip moteros, praktiskai isbandziusios?